Yllärilaatikon uumenissa

 

Ihanaa syyskuun ensimmäistä päivää! Täällä päivä on ollut aurinkoinen ja lämmin, syksyn saapumisen huomaa ainoastaan keltaiseksi muuttuvista ja maahan hiljalleen putoilevista lehdistä. Venetsialaisviikonloppukin pikkuhiljaa takana, mutta eilisiin kuviin palaan vähän myöhemmin.

Nyt innokkaan assarini kera tämän laatikon sisällön esittelyyn:

071

062

Lupasin jokin aikaa sitten esitellä taannoisen blogiarvontavoittoni, sillä LivBox ei ollut kaikille tuttu asia. Kyseessä on siis laatikollinen kosmetiikkatuotteita; laatikon sisältö on joka kuukausi eri.
Voitin Curiouser & Curiouser -blogin arvonnasta ihanan heinäkuisen LivBoxin! Tällä viikolla olin yhtenä iltana yksin kotona ja silloin oli hyvä hetki tutustua laatikon sisältöön hieman tarkemmin. Olin siihen mennessä käyttänyt ainoastaan Herbinan kuivashampoota ja tuo oli muuten elämäni ensimmäinen kuivashampookokeilu! Heti kävi kyllä selväksi ettei taatusti viimeinen; niin positiiviset oli kokemukset ja kuivashampoon käytön myötä hiuksista tuli mukavan tuuheat. Muita kuivashampoomerkkejä en ole siis vielä kokeillut, käytän tämän ensin loppuun, mutta sen jälkeen voisin testata jotain muutakin merkkiä. Onko teillä suosituksia tähän?

057

Toinen tuote, jota olen näistä ehtinyt testailemaan, on tuo Carmexin huulivoide. Huulivoide tuoksuu ihanan kirsikkaiselle ja se sisältää viilentävää mentolia jättäen huulet kivan pehmeiksi. Tällainen Blistex-fani huomasikin heti pienen samankaltaisuuden Blistexin laadukkaiden huulivoiteiden kanssa.

Mitä muuta LivBox sisälsi? Glitterin nutturavalkin ja koristepinnejä, Schwarzkopf Professionalin intensiivisen tehohoidon hiuksille sekä Sunsilkin lämpösuoja- ja kiiltosuihkeen. Niin ja mukana oli myös esite, jossa on vinkkejä erilaisten kampausten loihtimiseen.

047

034

Tämä oli toinen LivBoxini; ensimmäisen (toukokuisen LivBoxin) sain blogilahjaksi. Sen mukana tuli monenlaisia voiteita, huulikiiltoja sekä mm. yksi ihanan violetti kynsilakka.

078

080

Loppuun muistutus: blogini nykyinen osoite lakkaa olemasta ensi tiistaina eli 3.9. Jos haluatte jatkaa blogini seuraamista, kannattaa laittaa muistiin uusi osoite, joka toimii tiistaista alkaen:

allyouneediswhite.indiedays.com 

Todennäköisesti tapaamme toisemme seuraavan kerran vasta siellä, joten ei muuta kuin kuulemisiin ja mukavia viikon viimeisiä sekä pian ensimmäisiä hetkiä kaikille! :)

Comments

  1. 1.9.2013 / 17:31

    Oi ihania hemmottelutotteita! Tulisi kyllä itsellekin niin tarpeeseen kun olo on niin raskaana että ;D

    • 1.9.2013 / 18:18

      voi, toivottavasti saat pian viettää pienen hemmotteluhetken, oli se sitten kotona tai hoitolassa :). ja kehaisenpas tähän samaan syssyyn teidän upeita Barcelona-kuvia, niin ihana pari ja miten upea morsian!

  2. 1.9.2013 / 18:32

    Mä käytän Four reasonin suihkutettavaa hiuspuuteria, sehän on samantyylistä kuin kuivashamppoo. Riippuu varmaan mihin tarkoitukseen tuotetta haet, mutta tuolla siis saa suihkuttamalla tyveen ilmavuutta kun vähän pöyhii ja rasvaisuus katoaa samalla. Lisäksi tuo on hyvä esim jos tekee jotain lettiä tai nutturaa, kun se vie sitä liukkautta hiuksesta pois!

  3. Rags
    1.9.2013 / 19:10

    Testasiko ihana apulainen laatikon toimivuuden? ;-)
    Tosi kiva arvontavoitto.

  4. Niina ja 4kisua
    1.9.2013 / 19:23

    Mulla on Herbinan marja spa kuivashampoo ja yllätyin iloisesti miten toimiva se oli:) (ikinä ennen en ole kuivashampoota käyttänyt) Tuoksukin on todella hyvä, suosittelen ;)
    Täälläkin on noita assareita asiaan kuin asiaan ;D Vaatekaapin järjestely on kisujen mielestä niin hauskaa ;)

    • 1.9.2013 / 21:39

      oi nam, kuulostaakin herkulliselta! tuossakin oli muuten kiva tuoksu :). kiitti vinkistä, kokeilenpas tuotakin!

  5. Nimetön
    1.9.2013 / 20:01

    Mulla on tällä hetkellä Biozellin kuivashampoo käytössä, mutta liputtaisin vielä enemmän Batisten puolesta! Ja haasteenkin heitin sulle. :) Mukavat sunnuntait!

  6. 1.9.2013 / 20:03

    Ohhoh, unohdin nuo ylläolevat tiedot äskeisestä kommentista. :P Yritin tulla kertomaan, että sait juuri haasteen ja toinen asia oli, että Batistella on aika hyvät kuivashampoot! :)

    • 1.9.2013 / 21:40

      helpompaa kieltämättä kun tietää kuka siellä kirjoittelee :). kiitos Kaisa vinkistä ja haasteestakin! mukavaa illanjatkoa!

  7. Tipi
    1.9.2013 / 20:56

    Tuollaiset paketit ovat kerrassaan ihania ja piristäviä. Jännää avata, kun ei tiedä mitä sisältä joka kerta löytyy. :)
    Kisun ilme oli vähän sellainen: ”joko taas näitä purnukoita”. Ihana. :)

    • 1.9.2013 / 21:42

      no eikös! vähän sellainen tunne kuin jouluna lahjoja avatessa :). juu kisu tais ajatella et ei kiinnosta jos ei ole syötävää! :D

  8. 2.9.2013 / 08:59

    Voi eih! Sun assari on kyllä maailman suloisin. <3

  9. - Suvi
    2.9.2013 / 09:02

    Suosittelen ehdottomasti Klippoteketin kuivashampoota, itse ostin sitä koska olin lukenut hurjasti positiivista palautetta ko. tuotteesta. Hintakin on vain 5 euron luokkaa! Mulla on myös Four Reasonsin hiuspuuteria mutta siitä tulee itselleni vähän rasvaisen oloinen tyvi.

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
      3.9.2013 / 09:45

      kiitos paljon Elisabeth! :)

  10. 2.9.2013 / 18:18

    Upeita kuvia olet napsinut ja ihania tuotteita paketista paljastui :)

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
      3.9.2013 / 09:46

      voi kiitti Reetta! :)

  11. 2.9.2013 / 18:41

    Hei! En saa tallennettua uutta Indiedays-osoitettasi Bloggerin lukulistaan. Osaisitko sanoa mistä se voisi johtua, vai odottelenko muutaman päivän ja kokeilen sitten uudelleen?

    Ja onnea hirmuisesti uuden blogikodin johdosta :) !!

  12. 2.9.2013 / 18:46

    Oi, ongelma ratkesikin näköjään itsestään! Eli nyt uusi blogiosoitteesi näkyy lukulistallani, kuten pitääkin :).

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
      3.9.2013 / 09:46

      kiitos Tiia! ja olipa hyvä että ongelma ratkesi :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.