Touhukas torstai työhuoneellani

 

Ihanan aurinkoinen päivä tänään! Sitä on jotenkin heti herättyään astetta iloisemmalla tuulella, kun näkee auringon paistavan. On se niin tervetullut piriste pitkän talvikauden jälkeen. Kiva myös ajatella, että se valoisa kausi on vasta edessäpäin!

Vein pojan aamulla päiväkotiin ja sen jälkeen hurautin kotiin työhuoneelleni. Yleensä jo hieman edellisenä päivänä mietiskelen seuraavan päivän työjärjestystä, jotta saan työpäivistäni eniten irti ja päivän tehtävälistaa lyhyemmäksi. Klo 12 on täällä yleensä sellainen rajapyykki, jolloin tarkistelen, missä mennään: ollaanko aikataulussa vai jäljessä! Tosin hyvä asiahan yrittäjälle on aina se, ettei tehtävälista koskaan lopu, vaan aina on puuhasteltavaa tiedossa. Tämän ensimmäisen vuoden aikana ei ole vielä koskaan ollut sellaista tilannetta, että ”tänään tuli kaikki valmiiksi”, vaan aina on heti tiennyt, mistä seuraavana päivänä jatkaa! (Paitsi viime heinäkuussa, jolloin lomailin…)

Tänään olen tehnyt muutaman tilauksen valmiiksi ja alkanut ahertamaan kahdelle jälleenmyyjälle lähtevien tuotteiden parissa. Jazzia samalla kuunnellen ja välillä vettä ja cappuccinoa hörppien – ei niin mitään valittamista! Tätä työtä tehdessäni olen aina välillä mietiskellyt, että nyt taidan tietää, miltä tuntuu, kun rakastaa työtään. Toki on huonojakin puolia, kuten jokaisessa työssä, mutta se kuuluu asiaan. Tämä vain tuntuu just nyt niin mun jutulta ja mikä parasta; kaikkea mahtavaa on vielä edessäpäin! ♥

Tältä täällä työhuoneellani tällä hetkellä näyttää! Napsaisin hetki sitten parit kuvat tästä työympäristöstäni: tuo kohta työhuoneestani vaikutti olevan siisteimmässä kunnossa… Olisi mukavaa saada kaikki aina kaappeihin, mutta se ei ole näissä puuhissa kovinkaan käytännöllistä, joten vanhalla sohvapöydällämme (:D) majailee sitä sun tätä laatikkoa, pussia ja purnukkaa, jotka eivät työhuoneeni kaappeihin mahdu. Äitini loppuvuodesta tekemät valkoiset korit ovat osoittautuneet hyvin käteviksi ja saan niissä säilöttyä vaikka ja mitä! Siististi, mutta kuitenkin käytännöllisesti ja aivan käden ulottuvilla.

Viime viikonloppuna saimme miehen kanssa vihdoin aikaiseksi leikata autotallissa majailleet ylijäämälevyt työhuoneeni ison kaapin lisähyllyiksi. Olipa mukavaa aloittaa tämä työviikko, kun oli kaksi hyllyä lisää säilytystilaa! Rakastan kaikkea järjestämistä ja haluan kaiken olevan kaappien sisälläkin tip top suorassa, mutta inhoan tehdä sitä silloin, jos säilytystilaa on selvästi liian vähän.

Loppuun vielä päättyneestä arvonnasta: MioSa. designin lahjakorttiarvonta päättyi eilen illalla ja arvoin voittajan hetki sitten! Jokusen kommentin poistin lopusta, sillä ne olivat saapuneet osallistumisajan umpeutumisen jälkeen. Random.org arpoi tällä kertaa voittajaksi seuraavan, Hannan jättämän kommentin:

Avaimenperät ja äitiyskorut ovat lemppareitani :) Avaimenperiä meni viime jouluna lahjaksi ja niistä tykättiin kovasti. :)

Onnea Hanna! Laitan sinulle sähköpostia ihan tuota pikaa. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ihan mahtavia kommentteja ja palautteita sain, sananne toivat valtavasti iloa! ♥ Tekemistäni äitiyskoruista haluan mainita vielä sen verran, että niitä voi ilman muuta käyttää muulloinkin kuin äitinä/lapsen kanssa! Ylimääräisenä ominaisuutena niissä vain on se, että niitä voivat lapsetkin turvallisesti maistella – tietyssä iässähän kaikki päätyy suuhun! :)

Aurinkoista torstaita!

Comments

  1. PäiviR
    30.3.2017 / 21:24

    Voi miten siisti ja ihanan näköinen työhuone! Ja aina on niin kiva lukea / kuulla, kun joku on löytänyt sen oman juttunsa. Sulla se tarvitsi luovuutta ja varmasti rohkeutta roppakaupalla!
    Ite haaveilen vain lottovoitosta :D Vaikka näinä aikoina saa olla tyytyväinen kohtalaisen varmasta työpaikasta, niin silti tuntuu että sielläkin kylmä tuuli puskee sisälle joka nurkasta, mikä vie ilon ja syö motivaatiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.