Isänpäiväavaimenperät – paluu valikoimiin!

Ihanaa alkanutta marraskuuta, blogiystävät! 

Marraskuu alkoikin kivoilla pikkupakkasilla ja auringonpaisteella. Tosin tuosta jälkimmäisestä voisin näin loppuvuodesta jo luopua, sillä näin kotona työskennellessä ja täällä siis myös valoisaan aikaan ollessa näkyy pölypallerot vähän turhankin hyvin… Likaisista ikkunoista puhumattakaan! Ei yhtään haittaa, että jo neljän jälkeen hämärtää :D.

Pitemmittä puheitta: tänään ajattelin vinkata teille isänpäivätuotteesta, jonka lisäsin myyntiin alkuviikosta. Olin jo ajatellut, että näitä sana-avaimenperiä ei tulisi tälle isänpäivää ollenkaan myyntiin, mutta eräs ihana asiakas oli päättänyt toisin ja kyseli avaimenperien perään. Ihana huomata, että on asiakkaita jo niinkin pitkän ajan takaa, että he muistavat, mitä isänpäivänä viime vuonna myytiin! ♥

Näinpä isänpäiväavaimenperät ovat taas tilattavissa MioSa. designin verkkokaupassa. Jos joku ei ole vielä hankkinut isänpäivämuistamista, toimii tämä kivana sellaisena! Kannattaa vain pitää kiirettä tilauksen kanssa, jotta paketti ehtii varmasti perille. Nämä kun tehdään käsin ja aina tietyllä sanalla, ei näitä löydy valmiina varastosta, vaan teen näitä sitä mukaa, kun tilauksia tupsahtelee. Tämän viikon aikana kun tilaa, ehtii hyvin vielä isänpäiväksi perille!

Tämän vuoden isänpäiväavaimenperät muodostuvat mustasta mokkanahkanauhasta ja kolmesta puuhelmestä: valkoinen, musta ja käsittelemätön puu. Käsittelemättömässä puuhelmessä on omavalintainen sana mustalla tekstillä. Verkkokaupasta löytyy valmiina muutamia vaihtoehtoja, mutta sanaksi voi valita jonkin muunkin (kaupan puolelta löytyy tähän vielä tarkemmat ohjeet). Avaimenperän teksti on vedenkestävää ja se kestää myös vedellä pyyhkimistä. Tuotteen käsintehdystä luonteesta johtuen jokainen avaimenperä on uniikki eli huomioithan, että kahta tekstin osalta samanlaista sana-avaimenperää ei varmastikaan synny.

Nämä isänpäiväavaimenperät löytyvät Miehille-tuoteryhmästä nimellä Avaimenperä sanalla. Toki toimivat kivasti myös pienenä joululahjana, jos isänpäivälahja on jo hankittuna! Kurkista myös muut miehille suunnatut tuotteemme blogiesittelystä täältä.

Minä alan tästä kohta ruuanlaittopuuhiin ja sen jälkeen olisikin eteisen parissa hääräilyä. Eteisen kaappi on nyt hankittu ja koottu, vielä pitäisi lattialistoja ja seinäkoukkuja poistella, jotta saadaan tällä hetkellä aulassa nököttävä kaappi omalle paikalleen. Sitten sen jälkeen täytyy vielä hetki makustella sitä kenkätelinettä… Mutta eiköhän tästä muutoksesta ihan hyvä tule! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.