MioSa. design messuilee!

Yhteistyössä I Like Me -hyvinvointimessut

Ihanan aurinkoista lauantaita! Meillä on ollut täällä täysi kesä jo muutaman päivän ajan, melkoisen mahtavaa ♥.

Ajattelin tulla vinkkaamaan, että yritykseni MioSa. design osallistuu Kokkolan Kampushallilla pidettäville I Like Me -hyvinvointimessuille reilun viikon päästä sunnuntaina 20.5.2018. Messut ovat yksipäiväiset ja alkavat klo 11 kestäen aina klo 18 saakka. Sisäänpääsymaksua messuille ei ole. Messujen teemana on ”hyvinvointia sisältä ulospäin” ja se toteutetaan usean näytteilleasettajan ja ohjelman myötä.

Aion tehdä messuille ainakin kaulakoruja, äitiyskoruja, avainkaulanauhoja, avaimenperiä, laukkukoruja, pyyhenipsuja, magneetteja… Yritän valikoida mukaan kaikista niitä suosituimpia sävyjä! Ja jos on jokin tietty tuote, jonka tahtoisit messuilta käydä noutamassa – laitahan viestiä!

Nyt olisi siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan tuotteisiimme paikan päällä – minä kun en juurikaan näitä messuja ole kierrellyt. Kahdesti olen joulun alla ollut joulumessuilla täällä kotikaupungissa, mutta nyt tänä vuonna taitaa jäädä nuo marraskuiset messut välistä elokuisen vauvamme syntymän johdota. Niinpä tämä jää näillä näkymin vuoden ainoaksi mahdollisuudeksi päästä ostamaan tuotteita paikan päältä!

Tuotteemme ovat hyviä ja suosittuja lahjavinkkejä mm. valmistuville (kaulakorut & avainkaulanauhat) sekä opettajille että päiväkodin väelle (mm. avaimenperät)!


Kuvat: @jonna_nordiccitylife & Isabel ja Cecilia / @emmidaily & ZOE

Mutta nytpäs sukellan takaisin MioSa. design -maailmaani ja alan valmistamaan tulevilla messuilla myytäviä tuotteita!

Ihanaa äitienpäiväviikonloppua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.