Seesteinen työpiste

Melkoinen pakkasviikko meneillään! Toivon, että olisi viimeinen näin kova pakkaskausi tänä talvena… Auton mittari on näyttänyt lähes joka aamu -20 astetta ja se on kyllä hieman liikaa. Ihanaa toki on, että olemme saaneet kunnon talven ja lunta riittää, mutta esim. -10 astetta riittäisi itselleni vallan mainiosti.
Viime talvi oli niin erikoinen, että se jäi välistä talviharrastusten osalta lähes kokonaan, joten nyt tänä talvena esikoinen onkin hiihtänyt ja luistellut senkin edestä! Jopa kaksivuotias on päässyt luistimia testailemaan. Mieskin innostui kunnon talvesta ja osti moottorikelkan. Mutta jos mittari näyttää -20 astetta, jäävät aika lailla kaikki edellämainitut talvipuuhat tekemättä!

Tämän torstain työpäiväni työlista on aika pitkä, mutta olen mahduttanut sinne myös pientä järkkäilyä työhuoneessani! Työhuoneeni kun on niin pieni, täytyy jokaiselle tavaralle olla oma paikkansa, jotta jonkinmoinen järjestys säilyy. Välillä luova kaaos ottaa vallan, mutta välillä täytyy sitten taas keskittyä palauttamaan järjestys!

Ihailin tätä pientä kotitoimistoa, joka osui silmiini eräänä iltana. Seesteistä, rauhallista, hillittyä, levollista ja inspiroivaa:

Hieman saman muotoinen työhuone kuin omani, mutta omani on tätäkin pienempi ja minulla työpöytä on huoneen päässä. Otin muuten loppusyksystä kuvia työhuoneestani, joten täytyykin katsoa, saisinko niistä postausta tehtyä. Kuvanottohetki osui marraskuulle; juuri se haastavin aika vuodesta ottaa kuvia ja vieläpä tilasta, johon ei hirveästi luonnonvaloa tule! No katsotaan, miltä kuvat näyttävät.

Näiden kuvien kaltainen työhuone toimii lähinnä työssä, jossa tarvitaan ainoastaan tietokonetta eikä juuri muuta. Omassa työhuoneessani valmistuvat kaikki MioSa. designin tuotteet, joten tavaraa ja tarviketta on hieman eri tavalla kuin näissä postauksen kuvissa :). Mutta siksipäs näitä onkin niin mukava katsella ja samalla ”hengähtää” cappuccinokupposta nautiskellen.

Mutta nyt jatkan taas torstain työlistan parissa, jotta klo 16 alkaen voi keskittyä kotiin ja perheeseen! Mukavaa ystävänpäiväviikkoa! :)

(Kuvat: Alvhem)

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.