Hankintoja matkaa varten

Sen verran erikoinen on tämä kesä ollut, että poika on pärjännyt koko kesän omistaen vain kahdet shortsit! Eikä ole tehnyt edes tiukkaa! :D Havahduin tähän tosiasiaan heinäkuun lopussa, kun aloin miettimään hankintoja tulevaa aurinkolomaamme varten. Siellä ei nimittäin taida kaksilla shortseilla pitkälle pötkiä. Onneksi huomasin tämän asian jo pari viikkoa sitten, kun kaupoissa vielä oli näitä kesäkamppeita tarjolla… Teinkin mahtavia alelöytöjä: esim. kaksi t-paitaa ja kahdet shortsit KappAhlista vain kympillä! Ja kolmen vuoden kokemuksella tiedän, että KappAhlin lastenvaatteet ovat tosi laadukkaita, ihanan pehmoisia eivätkä nuhjuunnu, joten ei huono!

Tänään tein lastenvaatekaupoille vielä toisenkin täsmäiskun, sillä poika on kesän mittaan venähtänyt taas pituutta ja monet housut tuntuvat käyneen lyhyiksi. Housuissa saa olla pituutena jo 110 cm, jotta nilkat eivät jää heti paljaiksi. Tänään tein hankintoja kolmien housujen ja viiden paidan verran. Nyt täytyisi vielä käydä nykyiset vaatteet läpi, jotta pieniksi jääneet voisi siirtää varastoon. Muistan, miten M:n ensimmäisenä vuotena vaatekoreja sai läpikäydä tämän tästä; niin nopeaa oli kasvu silloin. Että ihan samalla tahdilla ei sentään nyt jää vaatteita pieniksi!

Tänään ostin hänelle vielä kivan hatunkin lomamatkalle; juuri samat sävyt kuin omassa hellehatussani, jonka ostin pari viikkoa takaperin. Tällainen suojaa pienen päätä paremmin kuin lippis, jota käyttäessä aurinko on vaarassa polttaa korvalehdet.

Seuraavana hankintana olisivatkin sitten passit, jollaista pojalla ei vielä olekaan ja minun ja miehenkin passit olivat vanhentuneet.
Mutta nyt ruuanlaittoon ja sitten mummua sairaalaan katsomaan! Seuraavassa postauksessani onkin luvassa jotain kivaa teille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.