MioSa. design

MioSa. designin verkkokauppa on avattu! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tästä linkistä

Mikä MioSa. design?

MioSa. design on kotimainen, käsin puuhelmistä erilaisia tuotteita valmistava yritys. Perustin MioSa. designin maaliskuussa 2016 pitkäaikaisesta ihastuksesta sekä pastelli- että puunsävyihin. Kaikki alkoi joulun jouluihmiseen jättämästä tyhjiöstä; mitäs sitten askarreltaisiin? Päätin, että askarrella voi muulloinkin kuin jouluna ja koska pienet näpertelytuokiot toivat kotiäitipäiviini mukavaa vaihtelua, päätin tehdä itselleni pari uutta avaimenperää. Homma vei mennessään ja avaimenperiä syntyikin useampia. Päätin laittaa niitä blogin puolelle myyntiin, jos joku sattuisi olemaan kiinnostunut ja niinhän siinä sitten kävi, että kiinnostusta löytyy edelleen! Punaisena lankana toimivat siis kauniit pastellisävyt, mutta valikoimasta löytyy myös mustavalkoharmaata värimaailmaa, luonnollisia puunsävyjä sekä kausivärejä unohtamatta. MioSa. design arvostaa kotimaisuutta ja tarvikehankinnoissa suositaankin suomalaista aina kun vain mahdollista.

Avaimenperien lisäksi tuotevalikoima on laajentunut ja käsittää tänä päivänä jo aika paljon erilaisia puuhelmituotteita sekä käyttö- että sisustusesineiden muodossa. Tällä hetkellä tuotteiden joukosta löytyy (erilaisten avaimenperien lisäksi) mm. turvalukollisia avainnauhoja, laukku- ja kaulakoruja, rannekoruja, äitiyskoruja, pyyhenipsuja, magneetteja, pannunalusia ja postikortteja. Täältä blogista MioSa. designia koskevat postaukset löytyvät kätevästi miosadesign-tunnisteen alta.

MioSa. design löytyy myös Facebookista (linkki); siellä tuotteet ovat esillä myös. Instagramista MioSa. design löytyy omalla nimellään @miosadesign ja siellä tuotteilla on käytössään oma tägi #miosadesign.

Otan mielelläni vastaan erilaisia tuoteideoita ja jos olemassaolevista tuotteista ei löydy juuri sopivaa versiota, voimme yhdessä suunnitella sellaisen! Tällaiset tilaukset voi tehdä joko sähköpostitse miosa.info@gmail.com tai Facebook-sivumme viestien kautta. Näitä reittejä pitkin tehdyissä tilauksissa maksutapana toimii tilisiirto.

miosa

Kommentteja asiakkailtamme:

*Hei!
Kiitos paljon ihanasta avainnauhasta, joka tuli jo tänään! Olipa nopea toimituskin! :)
Neuletakkini oli värien inspiraationa, ja hyvin näyttää sopivan – kuten varmasti muidenkin vaatteiden kanssa.
Kiitos siis sinulle ja ihanaa viikonloppua!

*Oon tässä päivien tuoksinassa kokonaan unohtanut kiittää koruista! Joten kiitos, tykkäsin! 😍

*Magneetit tuli perille!
Ne oli niin ihania! Vielä ihanempia livenä kuin olin edes odottanut. Jäi vaan mietityttämään miksi en tilannut enempää :)

*Kiitos nopeasta palvelusta! Siskoni tilasi joku aika sitten laukkukorun ja avaimenperän. Ihailin niitä viime viikonloppuna ja päätin, että haluun myös! Hyvää viikonloppua!

*Avainnauha oli aivan ihana, kiitos vielä! 😘 töissä saanut lapsilta paljon ihastusta osakseen, lumiukkona ☃️😀

*Piti vielä kiittää, että tilaus tuli perille ja magneetit ovat aivan ihania! :) Voi olla, että joudun vielä tekemään uuden tilauksen kun en välttämättä raaski luopua joululahjaksi suunnittelemistani kappaleista. ;)

*Perille tulivat ja kiitos paljon! Aivan ihanat kiitoslahjat työkamuille! ☺

miosakollaasi

garland

magnets