Kokkolan ensimmäinen designtori

Heippa vaan ja mukavaa alkanutta lokakuuta!

Halusin tulla jakamaan teille tulevan viikonlopun menovinkin: Kokkola on saanut oman designtorinsa ja siellä voit vierailla ensimmäistä kertaa tulevana lauantaina 6.10. klo 10-16. Paikkana toimii vanha kalahalli torin laidalla.

Mukana on monia upeita yrityksiä, pääosin Kokkolasta, mutta löytyypä sieltä jotain mielenkiintoista mm. Kannuksesta, Pyhäjoelta, Oulusta ja Sotkamostakin! Löydät tarkempia tietoja, kun seurailet tapahtuman Facebook– ja Instagram-sivuja.

Yritykseni MioSa. design keksittyy tällä hetkellä eli näinä ”äitiyslomapäivinä” lähinnä verkkokauppamyyntiin – muuten olisin ehdottomasti designtoriosallistujien joukossa! Täytyy katsoa ensi keväänä uudestaan, jos vauva-arki antaa silloin paremman mahdollisuuden. Tällä kertaa lähden sinne vain asiakkaan roolissa enkä malta odottaa että näen, miten mahtavan jutun naiset ovat kehittäneet!

Tulkaahan tekin sankoin joukoin paikalle, kun Kokkolassa järjestetään jotain näin kivaa! ♥

P.S. Meillä oli viime viikonloppuna vauvan ristiäiset, joiden tunnelmia ajattelin jakaa täälläkin, kun vain ehdin. Kuvat ovat edelleen kamerassa – tää on niin tätä! Mutta olen opetellut uudenlaisen ajattelutavan: sen sijaan, että ajattelisin iltaisin, mitä tuhat kohtaa sisältävästä tehtävälistastani en taaskaan saanut tehtyä, ajattelen nykyään niin, että sainpas tänään tehtyä tuon ja tämän ja tuonkin! Lämmin suositus tälle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.