>Karvamöykky lakanalla

>

Uudessa kodissa jopa liinavaatteiden vaihtaminen tuntuu niin kivalta :). On ihana suunnitella mitkä lakanat, tyynyliinat ja pussilakanat laittas seuraavaks :D. Tykkäisin myös pedata sänkyä eri tavoin, haluisinkin lisää petausideoita!?!
Joinain päivinä liinavaatteiden vaihtaminen on tosin hieman työlästä…

”Vaihda lakana, poista kisu, vaihda tyynyliinat, poista kisu, vaihda pussilakanat, no nukkukoot…”


Mikäs tuota nassua on katellessa :)
(jep, meillä ei mankeloida/silitetä lakanoita ;), mun mielestä se on turhaa)

Comments

 1. HannaP
  14.8.2010 / 21:41

  >Ihana kisu! <3 Meillä ihan sama kuvio lakananvaihdossa ja lisäksi ne kissat menee vielä päiväpeitteen alle nukkuun. :)Meilläkään ei silitetä/mankeloida lakanoita, vielä. :D Aion hankkia mankelin, koska mun mielestä sileät lakanat on aivam ihanat!! Arjen luksusta! :)

 2. Marika
  15.8.2010 / 13:06

  >Kun meidän kissat olivat pieniä oli lakanojenvaihto varsin haasteellista;) Olivat aina lakanan päällä tai alla tai välissä jossain. Nyt jo vähän rauhoittuneet siinä puuhassa. Mäkin koen liinavaatteiden silittämisen varsin turhaksi puuhaksi, mutta kun joskus on nukkunut mankeloiduissa lakanoissa ovat ne tuntuneet niin ihanilta. Ehkä joskus minäkin mankelin hankin jos on enemmän tilaa.

 3. S
  15.8.2010 / 13:12

  >Hanna: meilläkin mennään päiväpeitteen alle, mut vaan talvisin :). en mäkään nyt varmaksi sano ettenkö ikinä mankelia hankkisi, mut nyt en ainakaan näe sille tarvetta :)Marika: me ollaan joskus annettu kisuille kyytiä lakanalla, eivät hirveesti tykänneet :D. mä ite rakastin sitä pienenä :D. mulla ne lakanat ei pysy sileinä ku yhden yön, joten mankeloiminen on aika turhaa (muistan niiltä ajoilta ku asuin vielä kotona). en enää muista miltä tuntu nukkua mankeloiduissa lakanoissa, joten en osaa kaivatakaan sitä :)

 4. Anonymous
  22.7.2011 / 18:21

  >Meillä on kanssa hieman turhan innokkaita apulaisia kun petivaatteet vaihdetaan (4 kisua) se on yhtä kisun sängystä pois ottamista ;D ja voi sitä riemua kun saa nukkua puhtaalla lakanalla :)t: Niina ja 4 kisua

 5. S
  22.7.2011 / 19:43

  >Niina: :D voin vain kuvitella millasta tuo rumba on neljän kans ku meillä tää nuorempikin teettää aika kivasti töitä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.