>Muu maa mustikka…

>

Ei vaan oman maan mustikka, namskis! :)

Eilen illalla kävin kurkkaamassa takapihan antimia ja olihan siellä mustikoita ja puolukoita vaikka millä mitalla! Tai no ainakin omiin tarpeisiin ;).


Taustalla my partner in crime. Tosin tässä vanhemmassa kisussamme on sen verran diivan piirteitä ettei näyttäny kovin nautinnolliselta hänen marjareissu. Silti koko ajan piti seurata ja yrittää saada mua pois metsästä ;D.

Comments

  1. HannaP
    16.8.2010 / 14:39

    >Kiva kun saat omalta takapihalta poimittua marjat! :) Onko teillä tapana pakastaa marjoja?

  2. S
    16.8.2010 / 19:49

    >joo aika hauskaa! :)ei hirveesti oo ollu tapana, tai tarkotan et ite ei olla käyty poimimassa. vanhemmiltamme ollaan saatu ja pakkaseen talven varalle jemmattu :). mut kyl mä tänä syksynä aattelin ottaa talteen oman pihan marjat :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.