>Koristeellista kukkaa

>

Viimeks oltiin Ranskan Rivieran välimerellisissä maisemissa, nyt vuorossa on Etelä-Amerikan Uruguay!
Siellä sijaitsee 1800-luvun maalaistalo, jonka eräs pariskunta osti aikeenaan muuttaa talon hotelliksi. Vanhaa taloa remontoidessaan he kuitenkin ihastuivat siihen niin kovin, että päättivät kunnostaa talosta itselleen 1800-neliöisen (!) vapaa-ajanviettopaikan.
Talossa karkeat kiviseinät kohtaa romanttisen kukkatyylin. Kukkatyyli toimiikin räikeänä vastakohtana näille karuille seinäpinnoille; tällainen karu sisustustyyli on kuulemma megatrendi muutamissa Etelä-Amerikan maissa.


Talon etuovelta…
Tästä kuvasta näkee hiukan kuinka VALTAVA talo on kyseessä.
Sisäänkäynnistä…

La cucina, aika retro :).
Koristeellinen avohylly erottaa keittiön ruokailutilasta:

Löytyy tietysti toinenkin ruokailutila; ruokasali. Aika erikoinen valinta nuo Philippe Starckin tuolit vai mitä? Huomaa puulattiaan maalattu ”matto” :).

Kylpyhuone on yllättäen näinkin rauhallinen:
Kaikki koristeellisuus onki säästetty vieraskylppäriin:

Kukkaa, kukkaa ja… kukkaa!
Kuistille on tehty sohvat herkullisen vaaleanpunaisiksi maalatuista sairaalasängyistä :).
Kuistilta löytyy myöskin näin ihastuttava nurkkaus: Kuvat lainattu täältä.

Mitäs tästä lähes Rivieran talon vastakohdasta pidätte?
Saitteko uusia sisustusideoita? ;)

Comments

 1. Niina
  29.8.2010 / 17:34

  >Aika jykevät seinät noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa! Tahtoo kalusteet näyttää lähes miniatyyreiltä :) Itse pidin noista kristalleista ja tuosta kuistista. Varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa on todella rentouttava tunnelma. Toiseksi viimeisessä kuvassa pilkistää ikkunasta mustavalkoisista kuvista koostettu kuvakollaasi-tästä sai kivasti ideaa omaan kotiin, miten kehyksien leveydellä ja koolla voi leikitellä.

 2. HannaP
  29.8.2010 / 18:34

  >Aika upea kesäkoti!! On ainakin tilaa! Tykkään kyllä jotenkin tuosta talosta ja sisustustyylistä, vaikka se onkin aivan erilainen, kuin mitä tyyliä meillä nyt on. Se on vain jotenkin niin erilainen, iloinen ja pirteä!! En ikinä osais sisustaa itse tuollaista taloa. Vaatii tuokin taitoa, että saa kaikki sopimaan yhteen, esim. modernin ja vanhan. Tykkään myös molemmista ruokailutiloista, ne on tosi erilaiset keskenään. Ja tuo kylppäri on ihanan rauhallinen kaiken väriloiston keskellä. Miten sä tämän satuit löytämään? :)

 3. S
  29.8.2010 / 18:48

  >Niina: niin onki, en ehkä itelleni tohtis tommosta seinää laittaa. johonki loft-tyyliin tosin vois sopia harmaana noi seinät :). mäki tykkään viimisesta kuistikuvasta, ihanan rauhallinen nurkkaus! kiva että sait kehysideaa! :)Hanna: mä aattelin et tää teilataan heti, kiva kuulla tämmösiäkin kommentteja!!! joo totta et löytyy iloisuutta ja pirteyttä :). ja valkoinen kylppäri tuo ihanaa rauhaa kaiken väriloiston keskelle :). selailen joskus ulkomaisia sisustuslehtiä netissä ja sieltä tulee bongattua kaikenlaista :)

 4. Soile
  29.8.2010 / 19:04

  >No joo, nuo "kummitus"-tuolit on kyllä tosi erikoinen valinta ja enpä olisi uskonut sellaisia eka kuvien perusteella tästä kodista löytyvän;) Jospa niillä onkin ollut tarkoitus YLLÄTTÄÄ! (oho, taas tuli noita isoja kirjaimia käytettyä; hyi minua huutajaa:D:D:D)

 5. S
  29.8.2010 / 19:10

  >Soile: yllättivät tosiaan nuo tuolit! ja täällä blogissa on ihan vapaa kirjoitusmuoto, saapi huutaa jos siltä tuntuu, anytime! ;D

 6. Pike
  29.8.2010 / 23:02

  >Onpas ihanan inspiroiva, siis jos tuolla asuisi. Ja tunnelmakin on mahtavan huoleton, ei haittaa pikku pölypallot ja hiekat lattialla, oikeastaan ne just sopiikin, varsinkin hiekka lattioille. Mie kyllä viihtyisin! Minkämoinen makkari tuolla mahtaa olla!

 7. S
  30.8.2010 / 09:45

  >Pike: no aivan, hassua ku ei ollu makkarikuvia! täytyy vaan kuvitella ne makkarit, niitä ton kokoseen taloon varmaan muutama mahtuu :)

 8. Marita
  30.8.2010 / 22:19

  >Kylläpä tähän maailmaan mahtuu kaikenlaisia koteja ja taloja – kertakaikkiaan upeaa!

 9. S
  31.8.2010 / 11:23

  >Marita: niinpä, laidasta laitaan löytyy :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.