>Dear Santa…

>

Taiiii oma lompsa… ;)
Näitä seuraavia asioita haaveilen meidän olkkariin erittäin paljon! Toivonki hartaasti et vuodenvaihteeseen mennessä näistä moni ois meille hankittuna…
Tarkotan siis niiden verhojen ja sohvapöydän lisäksi.

Oonko ainut joka ei vielä omista Iittalan kauniita kivituikkuja? Mulla siis on niitä 0 kpl.

Toivon asian korjaantuvan pian ja haaveilenkin kunnon kokoelmasta :). Kokoelma sisältäis kirkkaita, mattakirkkaita sekä ehkä harmaita tuikkuja. Myöskin muutama joulunpunainen ois kiva saada jouluksi :).
Kivituikkuja voisin laittaa eteisen lipaston (jota ei vielä ole) päälle…
Ruokailutilaan…
Takan päälle…
Poreammeen viereiselle tasolle…
Olohuoneeseen Ikean lack-seinähyllylle, mut eka ne hyllyt täytyy hankkia Ikeasta! :) 
(Viime reissulla ne oli loppu :/)

Ja tämä, kauan haaveilemani Cristal Bourgie. Soon, very soon…
Ja toinen must have: Artekin Kanto.

Olohuoneen lukunurkkaus huutaa tätä, divaani kaipaa tätä vierelleen! Joskus tää vois toimia tosiaan myös takkapuutelineenä.
Kuvat Googlen kuvahausta.
Tämmösiä haaveita tällä kertaa!
Mitäs teidän sisustushankintalistoilta löytyy?
:)

Comments

 1. Johanna
  12.9.2010 / 09:13

  >Huurteiset kivituikut on minunkin lemppareita :) Toivotaan, että saisit niitä pian.

 2. Katuraliina
  12.9.2010 / 09:16

  >Iittalan kivituikut on niin ihania. Itse keräilen niitä, värikavalkaadi onkin aika laaja, vaikkakin toivoisin, että löytyisi vain mattavalkoista, punaista, kirkasta, harmaata ja hiekkaa :)Tuo kanto on kyllä kans aivan ihana! Siellä teidän aulassa oli muuten tosi kiva lehtiteline, mistäs se on hankittu? (jos saa udella :D)Meillä hankintalistalla on lipasto, yläkerran aulaan. Valkoista 6 laatikon Malm-lipastoa olen miettinyt. Jos olisi rahaa panostaisin varmaan johonkin laadukkaampaan :/

 3. HannaP
  12.9.2010 / 09:35

  >Voi olipas kiva idea kirjoittaa pukille! Taidan kopsata idean omaan päikkyyni jossain vaiheessa! :)Mulla on 6 Kivi-tuikkua ja kaikki taitaa olla bonuslahjoja jostain Cittarin pesuainekampanjoista! :D Tuikkujen väritkin ovat siis mitä ovat, yksi on läpinäkyvä, kolme veden sinivihreää, yksi vaaleansininen ja yksi kiva ruskea. Mäkin toivoisin, että mulla ois noita mattavalkoisia tuikkuja ja jouluksi pari punaista. Punaiset taitaa olla noista kalleimpia.

 4. S
  12.9.2010 / 14:00

  >Johanna: joo ne on aivan ihania, mattakirkas/huurteinen mariskoolikin on ihana, se mulla onneks jo on :)Katuraliina: joo näinki sulla niitä takan päällä (muistaakseni). sun pitää yrittää vaihtaa niitä ei niin mieluisia värejä jonku kans :). aulan lehtitelinettä myy ainaki Kärkkäinen ja Halpa-Halli :). voi meiltäki puuttuu eteisestä lipasto… eiköhän ne Malmitkin ihan hyviä oo, ainaki ite oon tyytyväinen niihin yöpöytiin! meillä vaan pitää olla aulassa korkeakiiltoinen valkoinen lipasto, koska lipaston yläpuolella on peili, jossa on leveät, korkeakiiltoiset kehykset :)Hanna: kopsaa ihmeessä!! :) joo punasia pitää ehdottomasti olla jouluna, ne tuo ihanaa lämpöä :)

 5. Niina
  13.9.2010 / 10:23

  >Minäkin tykkään noista Kivi-tuikuista, mutta en omista yhtäkään. Eniten tykkään noista kirkkaista ja matta valkoisista ja tietenkin punaiset jouluksi :) Viime jouluna sain Lexingtonilta sellaisen ihanan ison Dear Santa-kortin, jonka kääntöpuolelle sai sitten kirjoitella toivomuksia. Tänä vuonna vois tehdä jonkun oman listan ja "unohtaa" sen pöydälle :) Tuo on myös aivan ihana tuo Kartellin valaisin. Voisin kelpuuttaa sen omaankin kotiin ;)Hyvää alkanutta viikkoa!

 6. S
  13.9.2010 / 11:40

  >Niina: aivan, miehet kyllä tykkää jos löytävät "unohtuneen" lahjatoivelistan, pääsevät siten helpommalla. näin ainakin meillä :).mukavaa viikkoa sullekin!! :)

 7. Maria
  14.9.2010 / 08:47

  >Mä möin juuri kaikki muut Kivi-tuikut huutiksessa, paitsi kirkkaat, huurteiset ja harmaat :)Ja tuo Bourgie…saimme sellaisen joulupukilta (tai siis äidiltä ja iskältä;) kolmisen vuotta sitten. Parasta siinä on heti ulkonäön jälkeen se, että siinä on valonkatkaisijassa himmennin.Tuo lehtiteline on kyllä aivan ihana, sellaisen kun joulupukin konttiin saisi :)Ei ole muuten pitkää aikaa jouluun! Ihanaa :)

 8. S
  14.9.2010 / 10:43

  >Maria: hyvät värit jätit jäljelle ;). joo ihan pian on joulu, ihanaa!!!!!!! :) pari kuukautta ni saa ottaa joulujuttuja esille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.