>Award!

>

Jo toinen tunnustus näin lyhyen ajan sisällä, olen otettu!
Kiitos tästä Suville! :)

Ohjeiden mukaan tunnustus kuuluu jakaa edelleen muihin blogeihin… No mullehan tuli heti vaikeuksia valita ne 7 blogia, joihin tämän haluaisin jakaa, joten ottakaahan kaikki tämä tunnustus mukaan ja kertokaa itsestänne seitsemän asiaa!
Ois mukava kuulla jotain teistäkin, joten jättäkää kommenttia et pääsen teille kurkkimaan :). 


Seitsemän satunnaista asiaa minusta tulevat tässä:

Olen jouluihminen ja odotan sitä aina kovasti, nyt entistä enemmän, sillä tuleva joulu on eka joulu uudessa kodissa ja aattoa vietämme tällä kertaa meillä! Sormet syyhyää jo joulukoristeiden kimppuun :D.
*

Olen erittäin eläinrakas, enkä voi lukea/katsoa mitään, missä eläimiä kohdellaan huonosti. Jos näin pääsee tapahtumaan, kärsin asiasta päiväkausia.
*
Elän elämää vahvasti tunteella, joskus huonoja asioita kohdatessani se on tosi raskasta ja hankaloittaa elämää suunnattomasti.

*
Blogini kirjoittaminen ja muiden blogien seuraaminen on ihanaa puuhaa :). Joka kerta en ehdi kommentoimaan, mut aina kun mahdollista, jätän merkin käynnistäni. Tykkään yli kaiken saada kommentteja, joten haluan suoda samaa iloa muille. 
*
Kärsin hirvittävästä lentopelosta, mutta rakastan matkailua yli kaiken. Joskus pelko on niin voimakas, että mietin matkustamisen lopettamista kokonaan. Joka kerta lentokoneen rullatessa kiitoradalle otan juuri sammuttamani kännykän käteeni (valmiina soittamaan perheelleni) ja päässäni pyörii aina samat pakokauhun ajatukset. Sinä hetkenä kadun matkalle lähtöäni.
*
Minun ja mieheni suhde alkoi erikoisella tavalla v. 2005 ja luulen ettei kukaan, joka siitä oli tietoinen, uskonut tämän kestävän, en edes minä itse :D.
*
Joskus suunnittelen huvikseni seuraavaa taloa ja sen rakentamista, en vaan millään keksi siihen nykyisestä talosta eroavaa pohjaratkaisua :D.
Sumuisesta sunnuntaista,

Comments

 1. suvi m
  19.9.2010 / 10:58

  >Tuo viimeinen kohta kuulostaa tutulta. :) Minäkin mietin ensimmäisessä talossa asuessa, että en voisi kuvitella minkään muunlaista pohjaratkaisua meille. Niin kuitenkin saamme nyt erilaisen talon, jonka pohjaratkaisu tuntuu vielä paremmalta kuin ensimmäisen talon. :)

 2. S
  19.9.2010 / 11:12

  >Suvi: niin just, mäki aattelin et tää talo on vielä niin tuore ettei kykene ajattelemaan toisella tavalla :D. ehkä jo kolmen vuoden päästä eri juttu!

 3. HannaP
  19.9.2010 / 20:24

  >Nyt rupesi kiinnostamaan, että miten sinä ja miehesi tapasitte? :D

 4. S
  19.9.2010 / 21:49

  >HannaP: jep! :) ei se kyllä mitenkään huvittava juttu sinänsä ollu, ainakaan muiden korville :P. ehkä joskus sen paljastan sulle, jos uskallan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.