>Shoppaushimotus!

>

Kaikkia ihanuuksia tekis mieli klikata ostoskoriin…
Esim. tänään Zara Homen sivulla…
Mulla on jo muutaman kuukauden ollu hirmunen kiinnostus keittiöpyyhkeisiin, niitä löytyykin… nooh tarpeeks… ;) Oon asettanu itteni keittiöpyyhe-ostokieltoon :/.
Mut kattokaa!!! :
En mä vaan saa sänkyäni näyttään tolta, jos nakkaan sängynpeitteen ja torkkupeiton noin vaan ;D.
Kuvat

Tilaisko sitteki jotain… :P

Comments

 1. HannaP
  5.10.2010 / 20:44

  >Ihania pyyhkeitä! :)Tilaa vain! Mäkin tilasin just Ellokselta vähän vahingossa. :D Mulla on tapana klikkailla kivoja juttuja ostoskoriin ja "suunnitella" tilaavani ne. Sitten monesti kuitenkin jätän tilaamatta. Nyt sitten olin kyllä vakavasti harkinnut tilaavani vaatteita itselle ja klikkasin "kassalle" ja yhtäkkiä olikin tilaus hyväksytty, luulin, että siinä ois tullut vielä joku hyväksymisvaihe lisää. :D Oho! No tilasin sitten pari paitaa. :)

 2. S
  5.10.2010 / 20:50

  >HannaP: heeh kuulostaa tutulta! sit mä vielä sanon itelleni siinä et no mä tilaan ne sovitteelle ;D

 3. Soile
  5.10.2010 / 22:43

  >Ihania juttuja ja kuvia! Niin; on se vain kumma; miten ne muut saa aina nuo huolettomasti pedatut sängyt näyttään noin hyvältä….

 4. S
  5.10.2010 / 22:49

  >Soile: niinpä! joo on se taito tuoki petausmuoto ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.