>My first Maison Belle!

>

Vihdoin sain aikaseks käydä hakemassa ton ku oltiin tänään äiskän kaa shoppailemassa :). Maison Belle pääsi heti illalla testaukseen, ihan kiva tuote. En kuitenkaan menis sanomaan et päihitti mun Wizz Kitchen Cleanerini ;D. Toki tuo on kauniimmassa pakkauksessa ja tuo hiukan vaihtelua arkeen :).

Äiti osti kokeille tän kylppärin siivousaineen ni voidaan sit vaihdella keskenämme ;D.

Tuo kylppäri-tuote tuoksu aivan ihanalta! Myyjä sanoi et se on tosi tehokas kylppärin saumojen värjäymiin!
Tällaset aivan ihanan mukavat, pehmeät ja lämpimät mikrokuitutossut löysin sattumalta Lidl:stä hintaan 3,99 €!
Nämäkin mustavalkoisina tai harmaavalkoisina ois ollu ihan kivat, mut ei kyl läheskään yhtä houkuttelevat ku nuo valkoset mitkä ostin <3. Nää Marimekot ois maksanu lähes 30 euroa…
Sit Tiimarista tein huippulöytöjä:
Nämä kolme lyhtyä kympillä! Eli kolme yhden hinnalla :). Kolmas värivaihtoehto oli punainen.
Testasin vaan kesää varten noita teko-orkideoita lyhtyjen sisään ;D.
Tuikkukippoja eurolla! Oon ihaillu näitä siellä ennenkin, onneks en ostanu ku nää kaks sai nyt tosiaan kahdella eurolla, normaalisti 13 euroa!
Huomenna tai ylihuomenna näytän teille miten ne sopi meidän ruokailutilaan eli tulossa oikeen kokonaiskuvia huoneesta ohhoh ;).

 

Comments

 1. Niina
  6.10.2010 / 20:45

  >Kiva kuulla, minkälaista tuo kylppärin pesuaine todellisuudessa on :) Meillä ainakin tuo astianpesuaine on todella hyvää ja päihittää tavallisen aineen mennen tullen. Enää ei ole paluuta entiseen :) Kivoja löytöjä olet tehnyt. Meillä oli ennen nuo Marimekon tossut, mutta ne oli oikeastaan aika epäkäytännölliset, kun likaantuivat aika äkkiä.

 2. Soile
  6.10.2010 / 21:02

  >Olipas kivan hentoja tuikkukippoja. Hienosti sopii tuohon korkeakiiltoiselle pinnalle:)

 3. STYLIZIMO
  6.10.2010 / 21:44

  >Great new things! Now I want Maison Belle too – it looks SO nice :) I get so influenced by you bloggers – it's starting to be expensive:)xoNina

 4. S
  6.10.2010 / 22:09

  >Niina: joo myyjä kyllä kehu sitä ja sano asiakkaidenkin tykänneen! mä päädyin lopulta tohon ihan perussiivousaineeseen, ei enää tuu paljo tiskattua ku vihdoinki on astianpesukone ;). mut millasta se astianpesuaineena on? noilla uusilla tossuilla on ollu iiiiihanaa tossutella koko ilta <3Soile: joo älyttömän kauniita ku tuikut palaa <3. näyttää ku ilmassa leijuisivat :).Nina: it looks and also smells nice :). I know what you mean, I find and want new things through blogs almost every day :D

 5. Anonymous
  6.10.2010 / 23:38

  >Jihuu…ruokailuhuoneen kuvia odotan innolla… ja tuota astiakaappiin kurkistusta myöskin…katjy

 6. Anonymous
  6.10.2010 / 23:46

  >Voisit tehdä samankaltaisen postauksen kodistanne, kun Sisustus ja sepustus blogin Soilekin. Sellaisen virtuaalivierailun:) Olisi ihana nähdä enemmän myös teidän kotianne. Video antaa kuitenkin paljon todentuntuisemman kuvan, kuin valokuvat, vaikka nekin ovat kodistanne kerrassaan ihastuttavia.katjy

 7. HannaP
  7.10.2010 / 08:33

  >Mä oonkin halunnut kokeilla tuota pesuainetta! Mistä ostit sitä? En ole nähnyt muualla kuin verkkokaupoissa… Vaikka edelleen kyllä yritän löytää sitä Wizziä. :)Kiva että tuollaisista "yllättävistä" kaupoista kuten Tiimari ja Lidl voi löytyä jotain noin kaunista, ja vielä edullisesti!

 8. S
  7.10.2010 / 09:22

  >Katjy: enää ei tarvitse kauan odottaa :) vielä tämän viikon aikana toteutuu molemmat! mietin itekki sitä virtuaalivierailua, mutta kuten olen aiemminkin sanonut, meidän kodin sisustus on vielä vaiheessa, koska talo on niin uusi. en halua näyttää koko kotiamme vielä, haluan et täällä on kaikki kuten olen suunnitellut, ennen kuin kutsun teidät tänne virtuaalisesti :). kiva kun jätit kommenttia!HannaP: joo olin yllättyny ku jopa Lidl:stä löysin jotain tommosta :D. olin siellä alunperin ettimässä juttuja työpistettä varten, mut en löytäny.

 9. Niina
  8.10.2010 / 08:20

  >Meilläkin on astianpesukone, mutta pesen yleensä kaikki kattilat ja pannut käsin. Maison Bellen astianpesuaine poistaa tosi hyvin rasvaa eikä sitä tarvitse käyttää yhtään niin paljon kuin tavallista kaupan ainetta. Suosittelen, vaikka ei käsin tulisikaan niin paljon tiskattua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.