>Onni on

>

Onni on päästä muuttamaan uuteen, isompaan kotiin.

Kotiin, jossa oman pihan näkee hyvin suurista ikkunoista! Tosin hetki vierähti totutellessa, mikä olikaan ovi ja mikä ikkuna…

Onni on mennä nukkumaan, kun on tooosi väsynyt ja masu täynnä murkinaa.

Onni on saada jotain lämmintä ja pehmeää peffan alle.

Onni on nukkua puhtaissa lakanoissa.

Onni on oma piha.

Onni on saada pohjat jogurtista.

Onni on jogurttia nenässä ja leuassa.


Onni on mäikätä ystävän kans.

Onni on nähdä hiiri.

Onni on nukkua sikeästi pehmoisella sängyllä uneksien seuraavasta herkkuateriasta. 

Onni on erilaiset minisisustuskorit.

 Onni on haasteet elämässä.

Onni on odottaa joulua.

”Kotimatkalla katsoin niitä ohikulkevia
missä se päätetään kuka saa sen pienen palan onnea
Kotimatkalla se iski äkkiä mun lävitse
Oonko mä kertonut koskaan kuinka tärkeä oot minulle”

-Teleks-

Yksi ihanimmista <3

Näistä tunnelmista, hyvää viikonloppua ihanaiset! :)

Comments

 1. Niina
  15.10.2010 / 11:11

  >Oi, mitä ihania kuvia! <3 Meillä ei kisu oikein tykkää olla valokuvattavana, mutta teillä on asia ilmeisesti toisinpäin :) Kisut on kyllä niin ihania, kun ne tyyrää itsensä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Meillä oltiin eilen koko päivä sängyn alla, kun lumet tuli katolta. Kyllä sitten yöllä ja aamulla oltiin niin kovasti kaveria, kun uskallettiin tulla piilosta pois. Pehmoista viikonloppua koko poppoolle :)

 2. Anonymous
  15.10.2010 / 11:41

  >Aivan ihania kuvia ja ajatuksia : )Kissat ooovaat niiiin IHANIA ja teillä on todella kaunis koti! Mukava päästä kurkkimaan.t.Katariina

 3. -J-
  15.10.2010 / 11:46

  >Toi kuudes kuva..just ku meijän kisu. Aivan samat värit! Miten voiki olla noin saman näköinen :)

 4. Maria
  15.10.2010 / 12:01

  >Ihana!!! Tuli ihan hirmu ikävä meidän Elli-kissaa. Joka tosin on ollut kissataivaassa jo 15 vuotta. Mutta silti :) Meillä oli aikoinaan kolme kissaa (kaikki samaan aikaan), mutta kun lähdin vaihto-oppilaaksi Kanadaan niin kisut vietiin mummulaan maalle. Ja sen jälkeen niitä ei ole näkynyt. Äidille ja veljelle kehittyi kissojen kanssa astma. Harmi, kun olen itsekin niin allerginen kissoille. Mutta jos siedättäisi itseään… :) Kivaa viikonloppua!

 5. S
  15.10.2010 / 12:25

  >Niina: eikö <3. meidän toinen kisu ei hirveesti rakasta kameraa, tulee melkee aina se perusilme ku näkee kameran, mut toi nuorempi neiti on linssilude! kiitos, viikonloppuja sinnekin ja Miisulle myös :)Katariina: kiitos paljon! kissat on kyllä niin ihania, arjen iloja <3-J-: jaa niinkö, hih! :)Maria: voi, lemmikistä luopuminen on niin rankkaa. tiedän sen kun menetimme 13-vuotiaan kultaisennoutajamme vuosia sitte :(.kisut on kyllä <3, niin persoonia ja perheen päitä, ainakin asenteeltaan :D

 6. Sabuska
  15.10.2010 / 12:29

  >Ihana tunnelma ja aivan suloisen söpöt kisuliinit, minusta on kuoriutunut entisestä koiraihmisestä täysin kissaihminen, kissat on vaan niin <3<3<3

 7. Minna-Enttirinteen Elämää
  15.10.2010 / 12:36

  >Voi kiitos aivan hykerryttävän ihanasta jutusta :)Itsellänikin kaksi kissaa joten tää kyllä kolahti!

 8. S
  15.10.2010 / 12:47

  >Sabuska: mäki kasvoin koiraperheessä, ihana koira olikin <3, mut itsenäisen elämän aloitettuani vanhempi kisu päätyi mulle kuin vahingossa 8v. sitte ja siitä hetkestä aloin fanittaa näitä ihanan salaperäisiä kattimuksia <3. ilman ei osais enää olla :)Minna-Enttirinteen Elämää: tosi kiva että tykkäsit!! itekki sai kyllä nauraa tuota juttua tehdessä :D. on ne hulvattomia nuo kisumisut! oonki nähny kuvia teidän kisuista, Reiska muistuttaa paljon meidän neitejä :)

 9. Anonymous
  15.10.2010 / 12:55

  >Ihana kisunen. Mahtavia mietelauseita. <3Meillä vipeltää kotona kaksi pitkäkarvaista kisulia, joten tuo rento asenne elämään on meillekin tuttua ;)-Salli

 10. Anonymous
  15.10.2010 / 13:16

  >Ihania kuvia! <3

 11. Anonymous
  15.10.2010 / 13:16

  >Ihania kisuja sulla, mulla Aku aivan vastaavanlainen kuin sulla ja Roope onkin sitten se "Whiskas" kissa :) Olen seurannut blogiasi muutaman viikon ja täytyy sanoa, että teillä on aivan ihana koti. Juuri sellainen minkä haluaisin joskus itsellenikin. Voi kun se sopiva tontti löytyisi pian…Johanna

 12. Päm
  15.10.2010 / 13:32

  >Hauskat kuvat kisun ajatuksien kera :) Meillä ollut kanssa useita kissoja. Nyt meillä pikku-koiruliini Teddy Chihu, joka on pienempi kuin teitin kisu ;)

 13. HannaP
  15.10.2010 / 13:46

  >:D :D :DAivan loistava kuvasarja ja kuvatekstit!!Miten ihanat kissan tassut voikaan olla, niin kuin tuossa ekassa kuvassa näkyy!Nauroin toisen kuvan tekstiä, että täytyy vähän opetella kumpi on ovi ja kumpi ikkuna! :D Varmasti voi kisut erehtyä! :DJa ihana tuo "lämmintä peffan alle". :DJa mahtava asento tuo puukasa-asento!!Näitähän vois kommentoida jokaista kuvaa, aivan loistavia!!!"Pohjat jogurtista!" Heheheh!!Ja mikä ihme noissa koreissa ja laatikoissa kissoja vetääkään puoleensa?! :DVoi kiitos tästä! Ilahdutit mun päivää! <3

 14. S
  15.10.2010 / 14:01

  >Salli: kisuja on kaks :). jaa sullakin kisuja, kiva! ihmisillä ois kyl paljo opittavaa kissoilta :D.Anonyymi: kissa T ja kissa S kiittävät :)Johanna: oi varmasti suloiset teidän kisut! ihailen aina sitä Whiskas-kissaa, se on sulonen ja kivan värinen :).kiva et oot löytäny mun blogin ja kiitos sulle kehuista! toivon että löydätte mieleisen tontin pian!! siitä se pikkuhiljaa lähtee ;)Päm: juu oon nähny teidän Teddyn kuvia, pikku söpöliini ja meidän kisujen tavoin näyttää olevan mielellään kaikessa mukana :)HannaP: :D sai kyl nauraa tuota tehdessä :Dpuukasalla tais tosiaan muutama risu raapia mahaa, mut ei näyttäny vaivaavan…niinpä, on se jännä et kaikki laatikot vetää puoleensa päivästä toiseen.ja vielä tänä päivänäkin ollaan olkkarin ikkunoita vasten asennossa X ja naama huutaa: päästäkää mut sisälle!!!!kiva kuulla että ilahduit!! <3

 15. HannaP
  15.10.2010 / 16:09

  >Hih, osaan kuvitella tuon asennon ikkunassa!! :D :D

 16. Riikka
  15.10.2010 / 16:21

  >Ihanaa ihanaa!! Voi että miten ihania kuvia, tulin niistä niin hyvälle tuulelle! Itsekseni täällä naureskelen, vanhempi kissa neitimme kuljeskelee edessäni tietokone-pöydällä hakien huomiotani (olen juuri tullut kotiin töistä), onneksi hän ei tajua että vieraille kissoille hyvmyilen. Näistä kuvista sain paljon positiivista energiaa, jolla jaksaa viikonlopun töissä:)Mukavaa viikonloppua!

 17. Linda
  15.10.2010 / 16:36

  >ihan huippukuvia vaikka mä en kissaihminen ookaan! on silti söpöjä :) ja tolla yksilöllä aivan loistavat asennot!

 18. S
  15.10.2010 / 17:41

  >HannaP: :)Riikka: kiva että tykkäsit ja ilostuit!! ja onneks tosiaan teidän kisu ei tienny mille naureskelit, voi sitä mökötyksen määrää muuten :D. mullakin työviikonloppu meneillään, jaksamisia meille molemmille :).Linda: kisut kiittää kehuista :). meillä varsinki nuorempi kisuneiti S on erikoistunut kaikenmaailman hassuihin asentoihin :D

 19. Hanna
  15.10.2010 / 18:34

  >Ihana posti! Kiitos, tuli hyvä mieli näistä kuvista :)

 20. Marika
  15.10.2010 / 18:38

  >Voi miten suloisia ja hauskoja kuvia :) Kissakuvat saavat aina hyvälle tuulelle. Se on tosi huvittavaa minkälaisiin kiemura-asentoihin ne pääsevätkään, varsinkin nukkuessaan, aikamoisia akrobaatteja. Terkkuja meidän karvatassuilta teidän kisuleille ja rapsutukset :)

 21. S
  15.10.2010 / 19:49

  >Hanna: :) eipä kestä, kiva jos tuli hyvä mieli, se oli tarkoitukseni! :)Marika: eikö :D. meidän neidit kiittää, terkkuja sinnekin <3

 22. Soile
  15.10.2010 / 21:12

  >Onpas teidän kisuli kyllä valokuvauksellinen ja mitä mielenkiintoisimmissa asennoissa ja paikoissa:D

 23. Mii
  15.10.2010 / 21:33

  >Oii ku he on ihania! ♥

 24. S
  15.10.2010 / 22:00

  >Soile: hih :). ja kisuliT, niitähän vilahteli kuvissa kaks eri miuskua :)Mii: oih, kisut kiittää ja kysyy mistä tommosen kauniin sydämen saa? ♥?

 25. Mii
  16.10.2010 / 00:20

  >Sydämen saa kun painaa Alt ja num lockin puolelta kolmosta :)

 26. S
  16.10.2010 / 07:48

  >kiitos Mii ♥

 27. Anonymous
  19.10.2010 / 16:26

  >Oho, vai kaksi kissaa? On niin samannäköisiä, että luulin yhdeksi ja samaksi :) Tosin onhan tuossa yhdessä kuvassa ihan selvästi kaksi, nyt kun tarkemmin katsoo…- Salli

 28. S
  19.10.2010 / 17:32

  >Salli: jep! onhan ne samannäkösiä ku äkkiseltään kattoo :). nuoremmalla valkoiset sukat ja valkoinen ruokalappu, vanhemman turkissa ei valkoista ollenkaan :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.