>Kumpaan työpiste?

>

Kävin viime viikolla Iskussa opiskeluasioissa. (Aina keksii jonku tekosyyn mennä Iskuun ;D)
Kiertelin samalla huonekalupuolella ja silmiini osui yhtä sun toista mielenkiintoista työhuoneeseen liittyen!
Meillä on tällä hetkellä yhdessä makkarissa tietokonenurkkaus, jossa on siis pöytäkoneemme. Nyt aloitettuani opiskelut, olen huomannut pöydän olevan liian pieni: siihen mahtuu just tietokoneen näyttö, näppis ja joku paperikasa. Eipä juuri muuta. Pöytä ei olekaan varsinainen tietokonepöytä, varsinaisen tietokonepöytämme myin ennen muuttoa, koska en tykännyt siitä :).
Koulutehtäviin haluan käyttää nimenomaan pöytäkonetta, koska siinä näyttö on suurempi kuin läppärissä.
Nykyisissä töissämme emme kumpikaan tee töitä kotona, joten tähän asti tuollainen ratkaisu on palvellut hyvin. MUTTA, jos haaveeni toteutuu, niin silloin tarvitsen kotiini kunnon työpisteen! :)
Uusi työpöytä ois siis enemmän kuin tarpeellinen! Tässä muutama vaihtoehto:

Jonas-työpöytä 79 €, Ikea
  
Vika Gruvan/Vika Fagerlid 149 €, Ikea
 Vika Glasholm/Vika Lindved 89 €, Ikea
 Vika Amon/Vika Annefors 59 €, Ikea
 Mitä mieltä ootte? Mikähän noista ois paras?
Pöydän viereen seinälle vois laittaa muutaman lack-hyllyn, joissa vois säilyttää mm. kansioita/koteloita.

Työtuolivaihtoehtoja mulla on pari!

Tämä kierrätettävä polykarbonaattinen Crystal-tuoli (Isku):
(parempaa kuvaa ei valitettavasti ollut saatavilla :/)
CRYSTAL

Tai Louis Ghost:

Tätä Victoria Ghostiakin mietin aluks, mut istuttuani tässä päätin ettei se sovi työtuoliks. Myyjäkin sanoi tämä sopivan paremmin ruokapöydän tuoliksi.

Äh, valinnan vaikeus!!!

Sama minkä noista työtuoliksi valitsisin, sopisi sen kaveriksi työpöydälle aivan loistavasti mikäs muu kuin Bourgie!!!

Lisäksi pöydälle tai sen viereen tämä Iskun myymä kirkas, akryylinen lehtiteline:
(näyttäis paremmalta jos rekvisiittana ois sisustuslehtiä ;))
PLEXI

Jos tuo ois MUN ja MUN työpöydällä, siitä löytyis MUN lempparisisustuslehdet :).
Oisko vähän ihana työpiste???

Ja sitten: mulla on kaks huonevaihtoehtoa, mihin työpisteen sijoittaisin! Joko nykyiseen mustavalkohuoneeseen tai ruusuhuoneeseen!

Ostin tämän pöydän ja kaksi tuolia ensimmäiseen kotiini 10 vuotta sitten, ne ovatkin aiemmin toimineet keittiönpöytänä ja tuoleina :).

Ei ne kovin kauniit oo, mut aika söpöt ja tunnearvoa niillä on. Aina ovat matkassani kulkeneet, kodista ja kaupungista toiseen…

Toinen huonevaihtoehto työpisteelleni on tämä huone, missä vois samalla ihastella ruususeinää:

Kumpaan te sijoittaisitte työpisteenne?

Comments

 1. Anonymous
  18.10.2010 / 10:39

  >ikean jonas-pöytä ehdottomasti, ja ghost-tuoli!…ja tietenkin mustavalk.raitaiseen huoneeseen!mactiq

 2. Anonymous
  18.10.2010 / 10:49

  >Ihania työpöytäsuunnitelmia :)Tuli vaan mieleen, että meillä on kotona itsetehty työpöytä-tsydeemi, joka on ainakin osoittautunut todella toimivaksi. Kokonaisuus on täysvalkoinen, ja aika lailla Muuramen työpöydän näköinen. Pöydän molemmilla sivuilla on Ikean Malm-laatikostot, ja laatikostojen päällä on valkoinen pöytälevy. Meillä tämä ratkaisu on ainakin osoittautunut hyvin toimivaksi ja kauniiksi! :) Hintaa koko höskälle taisi tulla n. 170e.Niin ja joo, mä laittaisin työpöydän ehdottomasti mustavalkoiseen liituraitahuoneeseen :)-Salli

 3. Soile
  18.10.2010 / 13:07

  >Ehdottomasti raitaiseen huoneeseen ja minäkin haluan valkoisen työpöydän! Mihinkähän sitä alkais noita Madrid-kalusteita tuolta yläkerrasta roudaamaan:)

 4. Emmi
  18.10.2010 / 13:49

  >Kiitos kivasta postauksesta! Sattui tosi tarpeelliseksi, sillä itsekin juuri mietin työpisteen sisustamista ja paikkaa! Tuo ensimmäinen pöytä on eniten mieleeni ja ruusuhuone :)

 5. S
  18.10.2010 / 15:22

  >Mactiq: kiitos kommentista! kivan yhdistelmän kannalla oot :)Salli: ei oo totta! mä oon harkinnu tollasta samaa itsekoottua yhdistelmää myös! meillä on yöpöytinäkin Malmit. mietin vaa et sit pöytä ei ois aivan vitivalkonen, ne Malmit ku on vähä kellertävän valkoisia… mistä hommasitte sen pöytälevyn siihen päälle? onko Malm-laatikot kestäviä? oisko sun mahdollista lähettää siitä pöydästäkin kuva? :)Soile: jännä miten lähes kaikki on ollu raitaisen huoneen kannalla! olin ihan varma et ruusuhuone voittaa :D. ootko koittanu myydä niitä kalusteita vielä?Emmi: jee, kiva kuulla et tästä oli sulle hyötyä :). tuo eka pöytä on kyllä tosi kivannäköinen, mut siinä ei oo mitään laatikoita/säilytystilaa, mistä tulee kyllä vähän miinusta…

 6. HannaP
  18.10.2010 / 15:47

  >Mä valitsisin jomman kumman kahdesta ekasta työpöydästä, ihania! Tuo kierrätettävä tuoli ois aika jees! Ja varmaan työpisteen sijoittaisin raitahuoneeseen. Se on jotenkin niin tehokkaan oloinen huone, että siellä tulisi hienoja työjuttuja valmiiksi! ;)

 7. Anonymous
  18.10.2010 / 16:31

  >Vika Gruvan/Vika Fagerlid tai Jonas työpöytä ja ruusuhuoneeseen niin saa ihanasti haaveilla, kun tekee koulutöitä =) Bourghie valaisin ON ihana, mutta minä päädyin suomalaiseen klassikkoon yki nummen Modern Art ja olen ollut tosi tyytyväinen! Vkonloppuna sain seuraksi karlssonin missing numbers kellon, ai autuutta =DVirpi

 8. suvi m
  18.10.2010 / 16:32

  >Minäkin tekisin raidallisesta huoneesta työhuoneen.Jos työpisteellä oleskellaan paljon, kannattaa satsata hyvään työtuoliin. Nuo muoviset voivat vähän hiostaa (mutta voihan siihen laittaa kankaisen suojan peffan alle ;)), eikä niissä ole joustavaa selkänojaa. Työtuolin valinta onkin tietenkin käyttötarkoituksesta kiinni. Vaikka nuo tuolit ovat ihan kivoja, ei niistä kumpikaan kävisi minulle työtuoliksi. Muuhun tarkoitukseen kylläkin… ;)Noista työpöydistä silmääni miellytti eniten kaksi ylimmäistä. :)

 9. Sabuska
  18.10.2010 / 17:01

  >Minä valitsisin ruusuhuoneen, seesteisen tunnelman vuoksi, ainakin noista kuvista jäi rauhallinen fiilis. Samoja kalusteita ja tuoleja kuolannut ja valaisinkin on minun joulupukin listalla ;-)

 10. Anonymous
  18.10.2010 / 17:05

  >Hih, great minds think alike :)Hankimme pöytälevyn Bauhausista, levy on melko korkeakiiltoinen ja valkoinen. Se on itse asiassa prikulleen samaa levyä, kuin meidän olohuoneen sohvapöytä, jos muistat?Muistelisin, että levyn nimi on Snow White.Totta, että Malmit on enemmän luonnonvalkoiset kuin kirkkaanvalkoiset. Mun mielestä kokonaisuus näyttää kuitenkin todella hyvältä, ja istuu ainakin meille kauniisti. Tuo meidän pöytälevykään kun ei tarkkaan katsottuna ole täysin vitivalkoinen, joten se passaa hyvin laatikostoihin.Niin, ja niistä laatikostojen kestävyydestä…Sanotaan näin, että luonnollisestikaan lastulevy ei kestä mitä tahansa. Yksi vetolaatikosto ei esimerkiksi kestänyt mun sisustuslehtiäni (220kpl) ;) mutta se kestää kyllä hyvin esimerkiksi n. 20 normaalikokoista kirjaa, ja aikamoisen nipun papereita. Meillä on yhdessä vetolaatikossa myös hirmuinen kasa tietokonepelejä ja cd-levyjä. Vaatteita Malmit kestävät todella hyvin.Mitä ajattelit laatikostoissa säilyttää?Säilytystilaahan tuossa meidän ratkaisussa kyllä riittää – meillä on yhteensä kuusi isoa vetolaatikkoa. Ja juu, laitan kuvaa tulemaan :) -Salli

 11. Soile
  18.10.2010 / 20:34

  >En ole koettanut vielä myydä…täytyy ensin toipua noista Monaco-hävityksistä:)

 12. S
  18.10.2010 / 20:50

  >HannaP: joo kaks ekaa pöytää on kyllä kivoja, tokassa vielä noi tasot, mihin voi laittaa esim. kivoihin valkoisiin laatikoihin tavaraa säilöön! tuo raitatapetti on kyllä just ku johonki työhuoneeseen tarkotettu :)Virpi: kiitos kommentista! voi voi kyllä sun nyt kelpaa!!! modern art -valaisin on kyllä KAUNIS, en yhtään ihmettele et siihen päädyit :). mulla on nyt jo muutaman kuukauden ajan ollu pienimuotoinen Bourgie-pakkomielle, oon ootellu josko menis ohi, mut ei ainakaa vielä oo :P. nään sen sieluni silmin tulevalla työpöydälläni! mut kattelen rauhassa, jos päädynki johonki toiseen :).mä suorastaan rakastan Karlssonin kelloja!! omistan vasta yhden. häpeillen myönnän etten nyt saa päähän millanen se missing numbers -kello on? ai sekö missä nrot on ikään kuin tippunu paikoiltaan? suvi m: ergonomiaa mäki mietin noitten tuolien kohdalla, L.G. tuntu tosi jämäkältä ja kivalta, mut ei tietysti ergonomialtaan paras. mut jos alkaa tuntua huonolta, aina voi ostaa kunnon työtuolin ja laittaa ton hiostavan johonki muualle ;)Salli: juu muistan, kiitos tiedoista! meen pikapuoliin kurkkimaan kuvaasi :). en ajatellukkaa kovin painavia säilyttää, jotain lehtiä ja papereita just. ja ihan perustoimistotarvikkeita… varmasti sen verran kestäisivät.Soile: okke! sit ku oot siihen valmis, luulen et aika piakkoin löytävät uuden omistajan :).

 13. S
  18.10.2010 / 20:54

  >Sabuska: kyllä, oikeessa oot, ruusuhuoneessa vallitsee aika rauhallinen tunnelma :). tosin siellä on aikamoinen läjä vielä muuttolaatikoita oottamassa ulkovaraston valmistumista, mut sen jälkeen ainakin tulee vallitsemaan :). kiva että ruusuhuoneellekin löyty kannattajia, ite kun olen viime aikoina kallistunut sen puoleen. aika sama maku meillä siis, mut sen oon huomannu jo sun blogikuvistakin :).

 14. Anonymous
  19.10.2010 / 15:26

  >Itse myös haaveilin Bourgie-valaisimesta todella pitkän aikaa, myös modern art oli haaveissa. Mutta toi modern art sitten mielestäni sopi paremmin tälläseen 70-luvun talon henkeen.. Mulla vasta ensimmäinen Karlssonin kello, pitkään olin tästäkin haaveillut. Oli Iskussa ja hintakaan ei ollut aivan valtava niin pakkohan se oli ostaa. Kellossa on osa numeroista hopean väriset ja osa läpinäkyviä, paremmin en osaa kuvailla, mutta nätti on.Virpi

 15. S
  19.10.2010 / 17:34

  >Virpi: joo niin muuten sopii, aivan totta. anoppini haaveilee siitä myös :). Karlssonin kellot on tosi tosi ihania, oon pikkuhiljaa alkanu valikoimaan toista mut en osaa päättää!! :) ite ostin omani Pariisista, se näkyy pikkusen bannerissakin!

 16. Niina
  21.10.2010 / 08:15

  >Työpisteen laittaisin ehdottomasti raitahuoneeseen ja työpöydäksi valitsisin tuon toisen vaihtoehdon eli Vika Gruvan ja sille kaveriksi Ghost-tuolin :)

 17. S
  21.10.2010 / 09:26

  >Niina: kiitos kommentista, hyvät valinnat teit :)

 18. Anonymous
  21.10.2010 / 18:58

  >Mulla on tuo alimmainen Ikean työpöytä opiskelupöytänä, ja voin kertoa että toimii hyvin, ja tavaraa mahtuu loistavasti (ja aika paljon muutakin kuin niitä opiskelutavaroita…. Mulla on myös ne pari hyllyä siinä seinällä vieressä lisätilana. Sijoituspaikaksi mä kannattaisin ruusuhuonetta rauhottavan vaikutuksen vuoksi! -Emppu-

 19. S
  21.10.2010 / 19:30

  >Emppu: kiva kuulla kokemuksia! en oo vieläkään saanu päätettyä pöytää :/… kiitos kommentistasi :)

 20. Anonymous
  4.3.2011 / 12:49

  >Aivan ihana raitatapetti, saako kysyä mistä olet hankkinut? Muutenkin oikein kaunis koti sinulla, kyllä se niin on että ei ole valkoisen voittanutta :)Mukavaa kevään odotusta!terv. valkoisen kodin asukki

 21. S
  4.3.2011 / 16:27

  >valkoisen kodin asukki: moi kiitos kommentista ja kehuista :)). raitatapetti on K-Raudan kautta tilattu, en valitettavasti muista tapetin nimeä, mut noita on aika monella valmistajalla. me tapetoitiin huone vaakaan, ku mies ei halunnu pystyraidoitusta :D. kiitos, mukavaa kevään odotusta sullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.