>Viime viikonlopulta

>

Vime perjantaina viikonloppuvieraita odotellessamme otin muutaman kuvan aikani kuluksi :)

Portailla…

Jäälyhtyjä… (Kuvassa vain kaksi) ja kissa.

Tämä kuva taitaa kaivata selitystä. Otin kuvan ruokailutilasta terassille, jossa on tosiaan se itsenäisyyspäivänä haettu terassikuusi. Koska kuusi ei oo kovinkaan täydellinen, ei siitä tulla näkemään tämän kummempia kuvia :D. Kuusi näytti paremmalta lumisena, mut ku se laitettiin terassille, tippui siinä tohinassa kaikki lumi pois :/.
Tähti on keittiön pöytätähti; heijastuu ikkunan kautta.
Tässäkin näkyy terassikuusen valot :).

Olohuoneesta…

Kivi-tuikut <3

Ja vielä kuva takasta… Valot ois tietysti voinu asetella paremminkin…

Oisko mitään 100 tykkääjää facebookissa ennen joulua?
;)

Comments

 1. Niina
  14.12.2010 / 13:06

  >Ihania tunnelmakuvia! Kuusi tuo kivaa valoa terassilta. Meilläkin on ihana nousta aamulla ylös kuusen valojen kajastaessa terassilta – ei ole täysin pimeää, kun vaellan nukuksissa keittiöön :)

 2. Nanna
  14.12.2010 / 13:33

  >Ihana tuo kuva teidän olohuoneesta! :) Nätti lipasto osui silmään. :) Niin ihanan valkoista ja kodikasta. <3

 3. Kaaponkammari
  14.12.2010 / 13:56

  >Tykkää, tykkää ihania tunnelmakuvia ja tuo valkoisuus, niin kaunista. Olen jäälyhtyhullu ja nyt niistä on saanut nauttia ihan kympillä.

 4. -J-
  14.12.2010 / 14:28

  >Kaikki kuvat niin IHANIA <3 Kivi-tuikut <3 Pitää muuten käyä ostamassa siwasta ainakin yks mattatuikku vielä ennenku tarjous loppuu.Oispa ollu kiva laittaa takan päälle valot mut eihän siinä oo lähettyvillä pistorasiaa..höh. Sit jos vedän jatkoroikalla sinne valot ni joku ne kuitenkin vetää alas sieltä.. :D

 5. Minttunen
  14.12.2010 / 15:48

  >Ihanan näköisiä kuvia!Meillä oli viime jouluna muotopuoli joulukuusi sisällä,appiukko pimeässä vissiin seikkaillut:)

 6. S
  14.12.2010 / 16:05

  >Niina: kiitos :). totta, niin tuo!Nanna: voi kiitoksia :). lipasto on Ikean Bestå-sarjaa. Kaaponkammari: kiitos kivasta kommentista :). nyt on kyllä todellakin jäälyhtyjen aika! jäi kokonaan ne kurjat syyskelit välistä ja het pakkasta ja lunta. mä tykkään tästä! :)-J-: kiitos jii :). muaki huvittas vielä hamstrata Kivi-tuikkuja sieltä tarjouksesta :P.sähän voit laittaa takan päälle sellaset valot mitkä toimii pattereilla!! ei roiku johtoja missään :)Minttunen: kiitti! haha, muotopuoli :D. tuo meidän on enemmänki liian harva ku muotopuoli :)takapihalta kuusi haettiin, mä näin heti hyvän, mut miehelle ei kelvannu… sitä kuusta täytyy näköjään metsästää kauemmin, siinä juju ;). lopputuloksena samanlainen kuusi mitä mä ehdotin, tai ehkä jopa rumempi… :D

 7. -J-
  14.12.2010 / 19:10

  >Onko sulla kokemusta noista pattereilla toimivista? Kestääkö ne miten kauan? Mä oisin jo viime jouluksi ostanu, mut ku luin siitä selosteesta et patterit kestää vaan 2 päivää. Ni en sit vihtiny ostaa ku sais koko ajan olla vaihtamassa paristoja.

 8. Hanna*
  14.12.2010 / 19:48

  >Ihania tunnelmakuvia!Piti hetki etsiä kissaa tuosta kuvasta, mutta löytyihän se! :)

 9. Päm
  14.12.2010 / 20:59

  >Oi teillä on niin tunnemallista ilman mitään ylimääräisiä hörsykkeitä :) Kynttilät ja jouluvalot riittää! :)

 10. Marika
  14.12.2010 / 21:01

  >Niin kaunista, jäälyhdyt olivat kyllä aivan upeat samoin kuin muukin sisustus, livenä nähneenä aivan upeaa ja tunnelmallista!

 11. S
  14.12.2010 / 21:09

  >-J-: sen verran vaan et ku ostin Ikeasta yhdet ja niissä on kyllä patterit kestäny hyvin! samoilla pattereilla oon pärjänny. ei niissä ny joka päivä oo valot ollu päällä, mut hyvin on kestäny kuitenki. Anttilassa ja muistaakseni Clas Ohlsonillakin on jotain patterivaloja… kerroppa sitte kokemuksia jos ostat :)Hanna*: kiitti :). joo siellähän se misu värjöttelee..Päm: kiitos kaunis :). jotain ylimääräisiä hörsykkeitä kyllä vielä vähän himottais, onhan tässä aikaa laitella ;)Marika: voi että ku kirjotit ihanasti, kiitos ystäväiseni <3

 12. Soile
  14.12.2010 / 21:26

  >Tosi kiva kokonaisuus tuo sinun olkkarin Bestå-taso:) Koskahan minäkin saan sitä olohuoneeseen…..

 13. Marge
  14.12.2010 / 22:10

  >Teillä on kaunis valkoinen koti. :)

 14. S
  14.12.2010 / 22:31

  >Soile: joo onni onnettomuudessa et passas sitte olkkariin ku eteiseen oli vikaostos :D. ehkä pukki lukee tätä blogia ja näkee sun kommentin! ;)Marge: voi kiitos :))

 15. Anonymous
  14.12.2010 / 23:57

  >Ihana tuo teidän ruokailuryhmä! Mistähän olette sen hankkineet, valkoisen perässä itsekin kuolaten..? ja kivi-tuikut ovat kyllä niin yksinkertaisen kauniita, sopivat mahtavasti tuohon tasolle :) -nette

 16. S
  15.12.2010 / 00:33

  >nette: kiitos kommentista :)ruokapöydän tuolit ja baarituolit on samaa Flower-sarjaa Kodin Ykkösestä ja ruokapöytä on mittatilaustyö :)

 17. Anonymous
  28.6.2011 / 13:22

  >No tuas minua kiinnostaa :)Voi vitsit kun täällä sun blogissa on kaikkee ihanaa!!Mitkä on noi teidän olkkarin kaks "lipastoo/kaapistoo" jotka on tollain eritasolla vierekkäin? Tossa sohvan vieressä?-Minna

 18. S
  28.6.2011 / 18:23

  >Minna: kiva että löyty jotain mielenkiintoista :). ne on Ikean Bestå-sarjaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.