>Glögihetki

>

Eilen vietin äitini ja tätieni kanssa mukavan glögi-, herkuttelu- ja rupatteluhetken. Tai parituntisen :). Vesa-Matti Loiri lauloi taustalla kauniita joululauluja ja mielissämme oli lähestyvä joulu.

Joulutortut oli vielä uunissa…

Mutta mikäs heijastuukaan lipaston korkeakiiltoisesta ovesta..?

No joulukuusi!

Jos ihmettelet kuusen pelkistettyä ulkoasua, ei hätää: ei se sellaiseksi jää (vaikka mun mielestä kaunis on noinkin). Joulukuusi on koottu kissojen (tai nuoremman…) nuuskittavaksi hyvissä ajoin yllään vain ledvalot ;). Valot on kaksinkerroin, siksi noin harvassa. Neki laitan uudestaan, pitää koittaa kato kaikkia versioita ;D.
Eikö oo ihanan tuuhea! Monta paikkaa kierrettiin ja lopulta Halpa-Hallista sen löysimme!
Koristelen sitä pikkuhiljaa ja varmasti viikon sisällä näätte kuvia joulukuusestamme kauneimmillaan <3.
Kuusen lopullinen paikkakin on vielä hieman hakusessa :P, kommentteja otetaan vastaan!

Glögihetken jälkeen istuskeltiin olohuoneessa, mussutettiin sulkaakonvehteja & katseltiin ikkunasta tätä ihanaa talviauringon laskeutumista:

Kyllä talvi on kaunis!
 Nautin täysillä!
Nautittehan tekin :).

Comments

 1. Minttunen
  16.12.2010 / 11:25

  >Kuulostaa hyvälle tuo glögi hetki:)Onpas komea kuusi!

 2. Jenni
  16.12.2010 / 11:27

  >jee vihreä kuusi! <3teillä on kyllä hieno tontti,oon niin kade tosta omasta metsiköstä :) hieno kattauskin!

 3. Soile
  16.12.2010 / 11:30

  >Tosi hieno kuusi! Hih; eilen just tein tämän päivän postauksen ja samoilla linjoilla ollaan, ainakin leivonnaisten suhteen;)

 4. Hanna*
  16.12.2010 / 12:19

  >No on tuuhea kuusi, ihan aidon näköinenkin!! Kaunis kattaus! Mua kauheesti huutelee nuo meidän suklaakonvehdit tuolta pöydältä… :D

 5. S
  16.12.2010 / 12:27

  >Minttunen: oli kyllä kiva päivä :). kuusi on mustakin aivan ihana, just sellanen ku mielessäni etukäteen kuvittelinkin :).Jenni: joo vihreä ;). aluks himotti valkonen, mut mies ei lämmenny, ni päädyin vihreään ja oon tyytyväinen, se on mun mielestä kodikkaampi, ainakin meille! :)näkyvä metsikköhän on vain osaksi meidän, loput kaupungin ;). mut oli erittäin hyvä päätös et jätettiin osa tontista luonnontilaan, kisutkin rakastaa tätä päätöstä :)kiitos kattauskehusta!Soile: niin on :)).ai jaa, pitääpäs puolen päivän jälkeen tulla kurkkimaan, puoliltapäivin se vissii tulee näkyviin :)Hanna*: vaienna ne!!!! :Dkiitos :). kuusta ollaan kyllä nyt pari päivää ihailtu urakalla ;).

 6. Hanna
  16.12.2010 / 13:16

  >Moi taas! Saanko udella mistä olet löytänyt nuo hopeiset kynttilänjalat? Ne on upeat!

 7. Päm
  16.12.2010 / 13:24

  >No joo, on myönnettävä, et kuusen pitää olla vihreä =)) hih …vaikka valkoista teille suosittelinkin, teille se olis vaan niin hyvin sopinut :) Näyttää aika korkealta, onko?Ja kauniin glögihetken olet siellä järjestänyt :)Ei talvessa mitään vikaa ole, varsinkin kun mies raasu tekee lumityöt ;) Kaunista on kun on lunta, tykkään!

 8. S
  16.12.2010 / 13:39

  >Hanna: moikka! :)ihailin noita kynttilänjalkojan yhden postauksen yhteydessä ja ystävällinen lukija Henni kertoi, et niitä myy Ikea! :)ne on kyllä tosi upeat :))Päm: joo oon samaa mieltä et valkoinenkin olis sopinu, ehkä joku toinen vuosi.. :)kuusi on korkein mitä löydettiin/oli jäljellä: 225cm.kiitos glögihetki-kehusta :)

 9. J
  16.12.2010 / 14:19

  >No on tuuhea kuusi! Ihana! Valkoista minäkin äänestin, mut vihree sopii tosi hyvin teille! Mulla tuo mieli muuttuu melko tiuhaan ni eilen ihan ohi mennen sanoin miehelle et mitäs jos laitettaski oikee kuusi ja siimalla kii ettei lapset kaada sitä?? no..ei saanu kannatusta, varmaan ite pitäis se tuolta metiköstä hakea :D Valkosella mennään edelleen, mut minikuusen kyllä tuon taas takan päälle, ni saa vähä sitä kuusen tuoksua sisällekin :)Kaunis kattaus, joulutortut on nii hyviä! Nam!

 10. Marika
  16.12.2010 / 14:21

  >Todella kivannäköinen kuusi, ihan aidon näköinen! Ja vihreänä minustakin kodikkaampi. Ja taas kerran aivan ihana kattaus :)Tämä kova pakkanen saa kyllä luonnon näyttämään todella kauniilta. Aivan ihania lumen kuorruttamia puita ja muutenkin todella kaunista maisemaa. On vaan muuten ollut niin pirun kylmä, että en ole oikein viime päivinä ulkona viihtynyt. Mutta nyt taitaa tulla ainakin takuuvarmasti luminen joulu kun nämä pakkaset jatkuvat ja se on kivaa ja tämän kylmyydenkin sietää paremmin.

 11. sarppa
  16.12.2010 / 15:34

  >Oispa ihana hörppiä tuolla glögiä!:) On niin kaunista! <3 Innolla odotan kuvia kuusestanne koristeltuna!Oletpas saanutkin ikuistettua kauniin talvisen maiseman! <3 Aivan huippu!Mukavaa loppuviikkoa!

 12. -Heli-
  16.12.2010 / 15:52

  >Meilläkin täällä eilen viettettiin glöhetkeä tuoreiden torttujen kera :) nam!Kaunis ja todella tuuhea kuusi, odotan jo kuvia koristellusta kuusestanne..

 13. Nanna
  16.12.2010 / 17:19

  >Kaunis kuusi! Toisaalta joo se voisi olla nätti ihan noin vaan yksinkertaisenakin ilman mitään kauheeta koristekasaa. :) Tosin sä taidat osata koristella kuusenkin niin tyylillä! ;)

 14. J&M
  16.12.2010 / 17:58

  >Tosi nätti kuusi! Ja voi mikä maisema, kyllä Suomen talvi osaa olla kaunis <3

 15. S
  16.12.2010 / 23:15

  >J: siimalla kii :D ihana nähä valkoinen kuusi teillä, en malta oottaa :))kiitti :)Marika: kiitos paljon :)joo luminen joulu on ainaki taattu, se on hyvä se. joulu ei muuten tuntuis miltään. ja kylläpä sitä ehtii sitte keväällä ja kesällä olla ulkona koko ajan ;).sarppa: oi oisko :). kauniit kiitokset ihanasta kommentista! en malta oottaa et pääsen kuusta koristelemaan! toivottavasti viikonloppuna!mukavaa loppuviikkoa sullekin!-Heli-: munki mielestä tuo kuusi on aivan ihana, täydellinen :D. toivottavasti mun koristelut ei pilaa sitä :PNanna: voi Nanna, olipa nätisti kommentoitu!! :) katotaan mitä siitä tulee, jos vaan mopo pysyy käsissä niitten koristeiden kimpussa ni varmaan ihan ok lopputulos :)J&M: niin mustaki! :) ja Suomen vuodenajat on kyllä äärettömän kauniita, jokainen tavallaan <3

 16. Anonymous
  17.12.2010 / 09:58

  >Ihanaa kun joulu lähestyy ja on kunnon talvi täällä etelässäkin:) Kaunis kuusi! Jos itsekin laittais joulukuusen viikonloppuna. On vain kauhea kuume päällä ja kurkkukipeä:(Kiva että sait nuo kynttiläjalat, ne on tosi ihanat:) T.Henni

 17. S
  17.12.2010 / 11:20

  >Henni: joo kyllä lumi tekee joulun :). teillä taitaa olla enemmän lunta ku meillä!kynttilänjalat on kyllä ihanat, Soile toi ne mulle kouluun :). onneks sillon kerroit mistä niitä saa!voi koita parantua! mut hyvä et sairastat nyt eikä jouluna :).

 18. K
  21.12.2010 / 09:50

  >Kaunis ikikuusi teilläkin! Meidän oma löytyi Stockalta, mutta näköjään myös tuota HH:n kuusta uskaltaa suositella. Mulle on nimittäin tullut hirveästi kyselyitä eri kautta mistä meidän kuusi on.

 19. S
  21.12.2010 / 17:49

  >K: todellakin voi ja kannattaa suositella HH:n kuusta, noin kaunis ja makso vaan 40 euroo! ja toihan on korkein: 225cm!

 20. Niina
  29.12.2010 / 12:31

  >Hyvä, että kuusi löytyi! Eikös halppiksessa ollut vieläkin korkeampi versio myynnissä? Tuo on kyllä juuri passeli teille :) Ja hyvältää näyttää tuo järjestämäsi glögihetki :)

 21. S
  29.12.2010 / 12:40

  >Niina: tietääkseni tuo 225 cm oli korkein… ainakaan korkeampaa ei oltas haluttu, tuo oli just hyvä. kiitti! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.