>Kuka tietää?

>

Nyt pian mulle tietoa pliiiiiis,
mistä saa sellaisia tuoleja kuin Salkkareiden Isabellan asunnossa on ruokapöydän tuoleina?
Oi mitkä valkoiset kaunottaret!
Just näin vilauksen Salkkareista ja ne tuolit syöpy mun mieleen :D.
Toivottavasti joku tietää!
Sellainen sopis aivan unelmasti meidän aulaan!!!

Comments

 1. J
  31.1.2011 / 21:06

  >Mä ihastelin samoja tuoleja :) Oon joskus jossain nähny kromisena samanlaisia mut ei hajuakaan millä nettisivuilla ne oli..

 2. Johanna
  31.1.2011 / 22:01

  >Hirveen paljon samannäköiset kuin Philippe Starckin Miss Lacy-tuolit, mutta niissä on suora selkänojan yläreuna ja noissa taisi olla pyöreä? Mulla on ihan selkeä kuva päässä että pari kuukautta sitten tollasia tuoleja netissä näin, mutta missä, siinäpä se!Käypä kurkkaamassa ensi hätään näitä, vaikka ulkokalusteita ovatkin: http://fast-moebel.de/fast-forest/index.php:)

 3. Anu
  31.1.2011 / 22:03

  >Mä tiedän mistä niitä SAI! Olisin halunnu sellaset ruokapöytämme ympärille, mut sillon oli saatavissa enää mustia! :( Ihanuuksien hintakin oli vaan satasen hujakoilla…ja olivat jopa ihan mukavat istua! Sillon niitä myi inside.fi. Jos vaan joku tietää et niitä sais vielä jostain, mulle kans tilaukseen ainakin 4!! :)-A-

 4. Anonymous
  31.1.2011 / 22:31

  >Kromisena olen nähnyt samanlaisia ? vepsäläisellä…tiedustelepa sieltä ;) Upeat olivat isabellan tuolit ;) -Mie-

 5. Päm
  31.1.2011 / 23:22

  >Ei tainnu olla Philippe Starckin Miss Lacy…vähän samantapaiset :)

 6. Anonymous
  1.2.2011 / 01:03

  >Tolix?t.hanna

 7. Anttis
  1.2.2011 / 08:03

  >Eikä! Just eilen etsiskelin niitä samoja tuoleja :D Ei siinä, että meille ihan oikeasti voisi nyt uusia hommata mutta ainahan saa haaveilla..

 8. S
  1.2.2011 / 09:57

  >J: juuh :/ ne valkoset ois ihan unelmat!Johanna: voi voi ku muistaisit… joo muistuttaa kyllä miss lacyä, mut hinta ei oo niin paha (kuulemma). eikä miss lacy ehkä sopis meille… se vaatii tarkan ympäristön sopiakseen upeasti :). kurkkaan tuonne linkkiin ihan pian, ilmoittele jos löydät sen nettisivun taas :))Anu: ahaa kiitos tuosta tiedosta :). miksiköhän ne ei enää myy niitä, jos joukolla painostetaan ni ehkä ne myis :DMie: joo tarkoitatkohan miss lacy -tuolia? :)Päm: en usko, vaikka paljon toisiaan muistuttavatkin!! mut nää valkoiset on kuulemma paljon edullisemmat ja ainaki mun silmiin myös kauniimmat :))hanna: jaa oiskohan? luulin et tolixilla on vaan niitä tehdas-tyylisiä tuoleja :DAnttis: ai jaa, hih! ne on kuulemma vaan satasen tuoleja, ei niin ku miss lacy (joka on rumempikin ku noi valkoiset). mapela: joo postasinki kerran syksyllä aiheesta: miss lacy vs. miss crystal. täytyypä harkita tuota jos ne oikeet isabellan tuolit ei löydy :D

 9. S
  1.2.2011 / 10:17

  >Salli: moiiiii!!! siis en minäkään kato salkkareita, oikeesti. se oli vaan eilen päällä sattumalta ja ohimennessäni huomio kiinnittyi kauniisiin tuoleihin :D. ja tämä on tosi! vierotin itteni salkkareista rakentamaan alettuamme :D. mut se tärkein asia… kiitos linkistä!! musta tuntuu et niissä tuoleissa se istuinosa oli umpinainen.. muistankohan väärin… mut tosi kauniit noi, tiedätkö hintaa?

 10. Anonymous
  1.2.2011 / 12:48

  >Juu, miss Lacy tuoleja tarkoitin, niihin olen Vepsäläisellä törmännyt :) -Mie-

 11. S
  1.2.2011 / 13:20

  >Mie: ok :). tuo Isabellan tuoli on nimeltään Flower-tuoli, sain selville! huomenna tulossa postausta aiheesta :))

 12. Anonymous
  1.2.2011 / 20:27

  >Näkäjöön päivällä laittamani kommentti on hävinnyt jonnekin "avaruuteen"… Ostin itselleni kyseiset tuolit (4kpl) valkoisena kesäkuussa juuri tuolta inside.fi liikkeestä. Ovat kuulemma valkoisena paljon suosituimmat kuin mustana. Hinta kesällä oli 99 e/kipale. Toivottavasti saisit vielä hommattua itsellesi moisen ihanuuden. Itse olen ainakin edelleen täysin tuolien lumoissa :)-Johanna

 13. S
  1.2.2011 / 20:40

  >Johanna: kiva ku viitsit kirjoittaa kommentin uudestaan :). mitä materiaalia tuolin istuinosa on? se mulle jäi vielä epäselväksi… selvittelin tuota asiaa tosiaan tänään ja huomenna tulossa postaus aiheesta! :)ne tuolit on aivan älyttömän kauniit!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.