>Jogurttihimo kun se iskee…

>

… ni oksat pois!
Meillä ei siis voi syödä jogurttia rauhassa! (Sopii tulla koittaan :D) Täytyy aina miettiä, milloin on oikeesti aikaa syödä jogurtti, sillä tästä talosta löytyy pari tyyppiä, jotka tulee juoksujalkaa ku kuulevat jogurttipurkin kannen aukeavan… Ei auta mennä suljettuun huoneeseenkaan syömään, nuorempi tyyppi ku raapii ovea vimmatusti tietäen et herkkua ois saatavilla. Tässä talossa jogurtit yleensä nautitaankin ne tyypit sylissä…

mulle mulle mulle!!!

Eka nuollaan purkin kansi, yhteistyötä yhteistyötä!

Samalla voi yrittää lusikoida sitä jogurttia omaan suuhun… Tosin välillä se kissan suu on lähempänä lusikkaa ku oma suu :/.

jummi miten namia!!!

Ja heti ku kansi on nuoltu, rynnätään purkin kimppuun! Joten parempi ois ku siinä vaiheessa purkista ois enää pohjat jäljellä, muuten sitä ei jää itelle ollenkaan! Ajoitus on tässä puuhassa kaiken a ja o!

Nenää nyrpistäen kieli ulottuu ihan pohjaan asti!

Lost in jogurttipurkki!

Jos itelle ei just sillä hetkellä oo purkissa tilaa ni voi vaikka nuolla kaverin päätä!

Lopuksi jogurttipesut pinkillä tyynyllä…

Onnellinen jogurtilla herkutellut mamin villapaitaan nojaaja <3.

Arla Ingmanin Perinteinen jogurtti – maistuis varmaan sullekin :P

Ps. Lähetin tän viimeisen kuvan Arla Ingmanille, muutaman päivän kuluttua tuli postitse kiitoskirje ja pari heijastinavaimenperää :D. Kisut ois varmaan pitäny enemmän parista jogurttipurkista :P, mut kiva ele tämäkin!

Comments

 1. J
  19.3.2011 / 11:19

  >Huippuja! Meijänki kissojen lempparia jogurtti :) Tuo viimenen kuvahan on nii paras et totahan ois voinu käyttää vaikka mainostamisessa :)

 2. Minna-Enttirinteen Elämää
  19.3.2011 / 11:24

  >Nää sun kissapostaukset on niin ihania. Ei voi taas ku nauraa :D Kyllä kisut hyvänpäälle ymmärtää :)

 3. Marja
  19.3.2011 / 11:45

  >:DD ihana! Piti miehelle ja tytöillekin näyttää nämä kuvat… ja ilmeisesti pitää käydä ostamassa meidänkin Otolle jogurttia :) Tosin meidän kissan intohimo on Oivariini…Viikonlopputerkkuja!

 4. Anonymous
  19.3.2011 / 11:54

  >Ihania! <3 Joo ja kylla maistuis mullekin!He tietysti ajattelevat, etta autetaan mamia, kun ei se kuitenkaan jaksa syoda koko purkillista itse. :-DViimeinen kuva on ihan huippu!! Harmi vaan ettei tullut kisuille omia jugurtteja, heh.Rags

 5. Maria
  19.3.2011 / 11:54

  >Hih, mun äidin kissa on ihan yhtä perso jogurtille! :)

 6. Elluu
  19.3.2011 / 12:04

  >hehe.. :D meillä sama homma, jogurtti on herkkua :D kaikki ruokailu pitää yrittää toimia salassa, koska muuten on aina kaksi kerjäämässä jaloissa.. :D

 7. Omppumamma
  19.3.2011 / 12:22

  >Ihania! :DOnko muuten maulla väliä vai meneekö ihan kaikki maut?

 8. S
  19.3.2011 / 12:32

  >J: :D no niinpä! vitsi et nauroin tolle viimiselle kuvalle katketakseni :DMinna-Enttirinteen Elämää: kiva kuulla, kiitti :)). ymmärtävät todellaki! :DMarja: heh, kiva! joo nämäki neitit tykkää kaikesta leivästä kunhan päällä on reippaasti oivariinia :D. joskus saavat nuolla tyhjän purkin putipuhtaaksi myös :Pviikonloppuja sinnekin! :)Rags: joo hiukan innokkaita "auttajia" :D koko ajan nokkaa työntämässä purkkia kohti :D. joo harmi ettei tullu omia purkkeja, pitää tyytyä pohjiin… mut hyvä niin, vois mennä massut sekasi jos liikaa herkuttelis :PMaria: heh, monien kisujen herkkua :)Elluu: joo tiedän tunteen… sit se anova katse, voi että. ei henno olla antamatta, joten hyvin ovat oppineet kerjäämään :DOmppumamma: kiitti, niin ne onki :). tähän asti on ainaki kaikki menny :D. jäätelöistä suklaa ei mee vanhemmalla kisulla, mut nuorempi söis sitäki :D

 9. Piiju
  19.3.2011 / 12:35

  >Hehheh voi että nämä kisulit on ihan hulvattoman hauskoja:D Hyvä maku toisilla, tuo perinteinen mango-appelsiini on yksi omistakin lempparijugurteista:DAi jooh, ihanan synttärilahjan olit itsellesi hommannut! Kävin ihastelemassa mutten kerennyt aiemmin kommentoida:))

 10. Niina
  19.3.2011 / 12:38

  >Voi, kun nuo teidän neidit on niin kuvauksellisia!!! Kerrassaan ihastuttava kuvasarja <3 Meilläkin Miisu joskus haluaa nuolla ton purkin kannen, mutta siihen se sit jääkin. Eikä tosiaan tätäkään tapahdu joka kerta :) Ihanaa lauantaita teille! <3

 11. Johanna
  19.3.2011 / 12:57

  >Ai miten ihanat kuvat ja hauska juttu :) Meilläkin koiralle jugurtti maistuu, tosin se pitää laittaa kulhoon jotta hän voi jämät nuolla, kun ei nenä mahdu purkkiin :) Aurinkoista viikonloppua sulle ja kisuille!

 12. Hanna
  19.3.2011 / 13:02

  >Ihania jogurttiherkuttelijoita täällä taas! Meidän T:lle ja W:lle ei jogurtti maistu, eikä jäätelökään. Mikähän niitä vaivaa!! :D :D

 13. S
  19.3.2011 / 13:13

  >Piiju: on ne kyllä hupasia! :)) joo se on kyllä hyvää :P. kiitti Piiju, lahjaa ihastelen vieläki monta kertaa päivässä :D.Niina: kiitti Niina :D. voi jäispä meilläki tohon :DD, mut ei… mun täytyy joskus vielä sormella putsata purkin pohja ja ne nuolee jämät mun sormista :D. kiitos samoin sinne teille!! <3Johanna: kiva et tykkäsit :)). joo ei taida koiran nenu mahtua jogurttipurkkiin :D. kiitos, ihanaa viikonloppua sinnekin! toivon et aurinko alkais paistaa, nyt ihan pilvinen päivä näyttää tulevan, höh.Hanna: kiitos! no ohhoh, onpa erikoista :D! meidän tytöt on kyllä niin herkkupeppuja, kaikki menee. juustonaksujakin syödään salaa :D

 14. Kirsi
  19.3.2011 / 13:17

  >Hauska postaus=)Meillä kisu nuolee vain purkin kannen,muutoin ei jogurtti kelpaa,erikoisin herkku lienee sienisalaatti,sitä ei tosin uskalla antaa kuin ihan pikkiriikkisen=)

 15. Anonymous
  19.3.2011 / 13:36

  >Siis apua…johan naurun lykkäs (eikä vatsaleikkauksen jäljiltä sais kovin hekotella)… voi vitsi näitä sun juttujas ja kuvan kauniita kissojas!<3 Kiitos taas päivän piristyksestä! Pitääpä koettaa maistatuttaa omillekin kisuille Arla Ingmannin jogurteita (mainoksen uhri nääs…) T.Aikku

 16. Anne
  19.3.2011 / 13:55

  >Voi, nämä sun kissapostaukset on kyllä kerrassaan niin ihastuttavia, päivän piristyksiä! :) Pitää aina miehellekkin nämä näyttää, kun ollaan molemmat niin kisuihmisiä, mutta omaa ei vielä ole. Sinulla on muutenkin ihana blogi ja todella kaunis koti! Olen saanut täältä paljon inspiraatiota, omaan kotiin kun juuri muutimme. Olen iloinen, kun löysin blogisi jokin aika sitten! :) <3

 17. Nanna
  19.3.2011 / 13:56

  >Mikäs on lempparimaku? :)

 18. S
  19.3.2011 / 14:30

  >Kirsi: :) mä laitan joskus lusikalliset molempien ruokakippoihin et saa hetken lusikoida rauhassa omaan suuhun :D. oho, sienisalaattia, tosi erikoista kyllä!Aikku: kiva et tykkäsit, toivoinkin et näät tämän postauksen :)). mut toiv. naurunpuuska ei aiheuttanut mitään vahinkoa! kiitos sulle ihanasta kommentistasi ja mukavaa viikonloppua! Anne: hei kiitti, tosi kiva kuulla!! ja lämpimät kiitokset kehuista <3. mahtavaa et täältä saa inspistä omaan kotiin! kiva et jätit kommenttia :))Nanna: jaa-a, hyvä kysymys… tähän mennessä aika lailla samaan tapaan ovat purkkiin syöksyneet :D. yllätyin et mango-appelsiinikin meni niin innokkaasti alas :D. mut vaniljaiset maut on takuuvarmasti pop, päärynä-vaniljakin on nams ;D

 19. LauraR.
  19.3.2011 / 17:11

  >Meillä on nuorempi kissa tuon jogurtin perään, vanhempi ei niinkään makeista jogurteista välitä, ennemmin maistelee maustamattomia tai jotain muuta hapanmaito tuotteita. Nuorempi, Bubbla, söisi jogurttia ja kaikki muita maitotuotteita vaikka kuinka paljon. Vissiin jäänyt maidon maku suuhun kun navetta kissana ollut ensimmäiset 3 kk.

 20. Anonymous
  19.3.2011 / 17:25

  >Voi itku, mitä söpsäköitä!! Kiva, kun tuo teidän vanhempi neitikin välillä vilahtelee kuvissa :) Meillä kans vähintään tuijotetaan syyllistävän ja vääryyttä kokeneen näköisenä, jos itse syömiä herkkuja ei älytä tarjota heille. Kerran toinen meidän neideistä varasti miehen leivältä kinkunsiivun. Mies oli tuonut leivät olkkarin pöydälle ja kun tuli keittiöstä kahvikupin kanssa, neiti veteli viimeisiä siivunrääppeitä pöydän alla ;D Kalkkunansiivut on meidän neitien lemppari!Tiedätkö muuten, mun on sittenkin ihan pakko pistää vakavaan harkintaan se mustakin tuoli, on niin kivan näkönen!Ihanaa viikonloppua!-I-

 21. Anonymous
  19.3.2011 / 17:57

  >Hihih, meillä sama juttu :) Tosin meillä tuo koskee kaikkia maitotuotteita…-m

 22. Anonymous
  19.3.2011 / 20:52

  >Hih, nää on niin ihania nää sun kissapostaukset! Itellä kans kaks kissaa ja on ne niin huippuja, vaikka usein kuuleekin "koiraihmisiltä" ihmettelyjä, mitä ihmeellistä kissoissa muka on tmv. Ite kyllä tykkään koiristakin, mutta kissat ovat valloittaneet mun sydämen! Ihanaa kun laitat postauksia näistä hulvattomista kisuistasikin! :D-Dana

 23. anna
  19.3.2011 / 20:56

  >meillä on aivan sama "ongelma" :D heti kun kansi aukeaa niin yks päästää syliin eikä saa rauhas syödä ollenkaa ;) eka nuollaan kansi ja siinä välis yritän ite syödä jogurttia niin paljo ku siinä ajas ehdin :D ja oikeastaan jokainen maku käy, varsinki vadelma-vanilja ja mansikka :) ihania noi kissat <3

 24. Co-Co
  19.3.2011 / 22:10

  >Täälläkin meidän koira-neiti istuu aina valppaana jalkojen edessä ja odottaa koska pääsisi jugurttikipon nuolemaan…ja sehän nuollaan aivan puhtaaksi..jos jugurtin syöminen kestää odottaa jo iso kuolaläikkä matolla/lattialla kun koiruudella on niiiiiin jo se jugu maistunut suussa eikä malttaisi odottaa tuota herkkukipon nuolentaa:).Meillä menee kaikki jugumaut mutta hedelmäpommi ja kahvijugurtti on suurta herkkua <3 Ihania nuo karvamussukat:)

 25. Marika
  20.3.2011 / 00:24

  >Ihania, varsinkin viimeinen kuva on ihan huippu :)Hyvää mainosta Arlalle, niin hyvä ettei sanotuksi saa :) Meillä nuoleskeltiin tänään antaumuksella vaniljakastikkeen loppuja kupista.

 26. S
  20.3.2011 / 09:45

  >LauraR.: meillä menee molemmilla kaikenlaiset maitotuotteet, luulisin. ei nyt ihan kaikkea oo testattu, mut niitä mitä ollaan ni NAM ;DI: voi ku kiva et tunnistit vanhemman kisulaisen <3. hän ei yleensä oo huomion keskipisteenä, aina meidän sylissä ku vain mahdollista, ihana kiltti kultamussukka <3. nuorempi neiti on aina siellä missä tapahtuu ja jos ei tapahdu, hän laittaa tapahtumaan :D. voi niin tuttua toi kinkkusiivun varastaminen, samaa tekee meillä nuorempi :D. kerran mies epäili mun varastaneen leivältään kinkkusiivun, vaikka syyllinen oli pöydän alla :DD. joo ja kalkkunaleikkeet on niiiiin herkkua näilläkin!harkitse ihmeessä sitä mustaa tuolia ;). ja kiitos samoin!!m: juu näilläki menee kermaviilit ja piimät, u name it :D

 27. S
  20.3.2011 / 09:52

  >Dana: voi kiitos Dana!! voi kyllä kissoissa vaan on niin monia puolia ja ulottuvuuksia että! se selviää vasta niiden kans asumalla :D. oon minäki asunu koiran kans 13 vuotta, mut ei se ihan tämmöstä ollu, vaikka mukavaa toki sekin :)) ja kaikkee ne koiratki keksii!juu niin kauan ku minä tätä blogia kirjoitan, niin kauan näkyy katti matikaiset täällä :) <3anna: joo eikö oo hassuja :D. ne varmaan joka päivä oottaa et oisko tänään jugu-päivä :D. kiitos Anna!Co-Co: voi toista ku niin jogurtin perään <3. muistan meidän kultaisennoutajan… ku joku söi jotain namia, oi sitä kuolavanaa ja -lammikkoa :D. se valu suupielistä aivan ku vesi :DD. rapsutuksia sinne koirulille!Marika: eikö :D sille kuvalle on kyllä naurettu! oi, vaniljakastikettakin rrrrakastetaan täällä, samoin kermavaahto on jotain aivan älytöntä herkkua!!!

 28. Mari
  20.3.2011 / 17:32

  >Aivan ihania kuvia!! Meillä kissat rakastaa myös maitotuotteita, mutta itselleni on sanottu ettei kissoille saisi antaa laktoosia, että pitäis olla vähintään hylaa?? Me ollaan sitä neuvoa noudatettu ettei tule ongelmia. Onko muut kuullu tästä, netistä luin tällästä myös..

 29. S
  20.3.2011 / 23:29

  >Mari: kiitos! :)joo oon mäki noita juttuja kuullu, suurin osa menee kyllä tän nykyajan hysterian piikkiin… kissat on kautta aikojen juonu maitoa yms., oma mummoni esim. aina antamassa maitoo meidänki neiteille, ei ne kyllä oikeen siitä tykkää (mitä ny joskus mun tai miehen maitolasista ohimennen maistavat :p).. kermasta meidän tytöt tykkää :D ja silloin harvoin ku sitä on, sitä myös pikkasen saavat. kuten myös kermaviiliä ja jogurttia. ehkä tämäkin on kisukohtaista, nää on meillä tottunu pennusta asti kohtuullisiin määriin maitotuotteita, joten masut voi oikein hyvin. kohtuus kaikessa :). et jos ootte hylaa antanu ni kannattaahan se sillä linjalla jatkaakin ettei mee ihan ripulille kisut :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.