Lakanapyykkiä (vai -kyytiä?)

Vedettiin miehen kans lakanoita.
Sain päähänpiston: keinutellaanko hurjapääkisua lakanalla, katotaan mitä tuumaa!


Yritti kiivetä jonku nukkapalleron perässä lakanaa pitkin… Täydessä vauhdissa…

Mies anto aika hurjaa kyytiä, yritin hillitä ettei kisu menis aivan sekaisin.
Pidettiin tauko ja kallistettiin lakanan reunaa: kisu hyppäs pakotettuna lattialle. Käänty kuitenki heti ympäri ja hyppäs takas lakanan päälle :D. Samanlainen luonne on miehellä ja hurjapääkisulla ;).
Vanhemmalle neidille koitettiin tätä samaa joskus entisessä kodissa, kuulu semmosta naukunaa ja valitusta et lakanakyyti loppu lyhyeen… Aivan ku minä jos mies vaikka hurjastelee moottoripyörällä; huudan ja kiljun ja hakkaan miehen selkää :D.

Vauhdin hurmaa & kisu nauttii!


en mee pois! 
lisää lisää lisää!

On se outo :D

Ps. Huomenna blogissa jotain pääsiäisteemaa ;)

Comments

 1. Jenni
  23.3.2011 / 12:07

  >Tokassa kuvassa huimapääkisu on ihan kuin pieni pörheä karhunpoikanen! <3

 2. Sirutuuli
  23.3.2011 / 12:10

  >Hassu kissa :)

 3. Anonymous
  23.3.2011 / 12:20

  >On se outo joo. :-DDDMeillakin yhteen aikaan suurinta huvia oli lakanoiden vaihto, piti paasta sinne valiin ja mita enemman pollyteltiin lakanoita, sen parempi , mutta nyt ovat jo niin vanhoja ettei se jaksa kiinnostaa enaa. Novelty's worn off. :-)Rags

 4. Anonymous
  23.3.2011 / 12:35

  >Kisuarjen pieniä (ja vähän isompiakin) iloja. Ihana. :)-Minna

 5. Anonymous
  23.3.2011 / 12:42

  ><3 Meillä lakanoiden vaihto on Pikku-Killin suurta huvia: on kiva syöksyä, piiloutua ja vaania sekaisella sängyllä. (Ja varistaa karvaa puhtaaseen sänkyyn :b). Kaunista kevätpäivää teille! -Pilvi

 6. anne
  23.3.2011 / 12:56

  >No on kyllä kisulla hurjapää, kun kestää tuollaista. Meillä koira on NIIN säikky, tyhjät pahvilaatikot mm. kauhitus varsinkin jos niitä päin juoksee innostuksissaan niin nehän liikkuu, HUI!!! Sitten on äkkiä maastouduttava, eihän sitä koskaan tiedä (ainakaan koira), että jo se vaikka hyökkää se tyhjä pahvilaatikko, kun liikkuukin. . . no, ei tajua koira, että ihan ITSE SITÄ LIIKUTTI :d

 7. Acca
  23.3.2011 / 13:10

  >Ihana!!! Ai vitsi, tota pitää kyllä joskus kokeilla meidän kisujen kanssa! :D :D

 8. Niina
  23.3.2011 / 13:12

  >Voi hyvänenaika minkälainen hurjapää kissa teillä on!!! :D Meillä tykätään kyllä myös vaihtaa lakanoita, mutta lakanankyytiin ei meidän Miisu kyllä uskaltaisi :) Pääsiäisteema-JEE!

 9. Anonymous
  23.3.2011 / 13:23

  >Hih, ihana!! Neidin edesottamuksia ja touhuja täältä sivusta seuranneena voin hyvin kuvitella hänen nauttivan täysin siemauksin tuollaisesta kyydistä ;D Meilläkin etenkin toinen neideistä on sitä innokkampi, mitä kovempi vauhti :) Varokaa vain, vastaisuudessa neiti on varmaan aina vaatimassa kyytiä, kun viikkaatte lakanoita :))On muuten kauniit lakanat! Saako kysyä, mistä/minkä merkkiset?-I-

 10. Sinnocence
  23.3.2011 / 14:06

  >Moi, löysin blogisi sattumalta. Sulla on niin upea koti!! Mä pidän kans kotona valkoisesta hurjasti!! Jäin katselemaan noita kuvia ja huokailemaan.

 11. S
  23.3.2011 / 14:30

  >Jenni: haha, sinäpä sen sanoit :DSirutuuli: eikö :DRags: näitäki kiinnostaa lakanoiden vaihto… ja sijauspatjan allakin on kiva köllötellä! se on yks vanhemman neidin lempipuuhista :). teilläki nuo vanhat mielenkiinnon kohteet heräis henkiin sen pennun myötä ;)Minna: nimenomaan niitä :))Pilvi: joo, niin tutulta kuulostaa tuokin :D. kiitos Pilvi, samoin sinne teille! :)anne: niin on! voi ku teidän koiruus on hauska :DD. kaikkee ne keksii eikä hokaa et ite itelleen keksii ajanvietettä ;D

 12. S
  23.3.2011 / 14:37

  >Acca: eikö ookki <3. joo kokeilkaa ihmeessä :D!Niina: heh, tää meidän neiti on astetta verran rankempi mimmi :D. ei meilläkään toinen tuosta tykkää, paniikkia pukkas ku kerran koitettiin :D. I: :D joo luulen et hän tulee vaatimaan lakanakyytiä jatkossakin! kyyti oli niin hurjaa etten ois uskonu et neiti ei oo moksiskaan!! mut ihan lunkisti se siellä rötkötti :D. pussilakanat on Hemtexistä :)).Sinnocence: no moi! tosi kiva juttu et löysit tänne ja kiitos ku jätit viestiä itsestäsi :)). lämmin kiitos kehuista, ihana kuulla :)!

 13. Outi-Hyypiön elämää
  23.3.2011 / 15:02

  >Ihana <3 todellinen hurjapää!

 14. Päm
  23.3.2011 / 15:43

  >KOvaa kyytiä Bost….öh…lakanoissa ;) Hauskaa näyttää olevan :DDDPitäisköhän Teddy lakana Rollercoasterista ;)Kivaa päivän jatkoa! :)

 15. Marika
  23.3.2011 / 16:20

  >Hih, aivan ihana :) Niin tutunnäköistä puuhaa, tosin meillä kissat ei ihan noin hurjia kyytejä ota. Lakanoiden vaihto sänkyyn on välillä myös mielenkiintoinen operaatio kun siellä on välissä kissa jos toinenkin :)

 16. Anonymous
  23.3.2011 / 16:36

  >oivoi, nä kisukuvat on parhaita! oon vasta jonkun aikaa käyny sun blogia läpi ja täytyy todeta et aivan mahtava on :) voih, kun sais omankin kisulin!T:Veronica

 17. S
  23.3.2011 / 17:54

  >Outi: no niin on melkonen hurjapää :DPäm: joo neiti näytti nauttivan :D. pelkäsin yhes vaihees jo et oksu tulee, mut ei sentään :D. jaa-a, oispa jännä tietää mitä Teddy sanois, hih! kiitos, mukavaa keskiviikkoiltaa!!Marika: eikö <3. joo lakanoita vaihdetaan aina periaatteella: ota lakana pois, nosta kissa, laita uusi lakana, poista kissa, laita tyynyliina, poista kissa… :DVeronica: kiitos kiitos kiitos!!! ihanan kommentin mulle jätit, oon ilonen et tykkäät blogistani :)). ei muuta ku kisulia hakemaan, ne on aivan vastustamattoman ihania karvapalleroita <3.

 18. Nanna
  23.3.2011 / 19:26

  >Lapsi on terve kun se ei osaa lopettaa, vai mites se menikään? ;) Ihana!!

 19. Hanna
  23.3.2011 / 19:55

  >Hih, voi toista kun on hurjapää! Mekin ollaan joskus kokeiltu tuota, mutta kissat hyppää heti kyydistä pois. :D

 20. S
  23.3.2011 / 22:24

  >Nanna: joo jotain tommosta :DD. eikö vain ookki :))Hanna: joo tosi hurja mimmi se on!! ehkä teillä ei oo ollu tarpeeks vauhtia ;D

 21. Anonymous
  24.3.2011 / 12:20

  >Tuttua touhua!:) Meilläki toinen kisu vallan villiintyy lakanoiden vetämisestä, juoksee hullun kyytiä isolla loikalla lakanan päälle! Ja vauhtia pitää olla! Toinen taas PELKÄÄ lakanoita… Muutenki noi sisarukset on niiku yö ja päivä, toinen pullukka, toinen laiha, toinen utelias ja pelkäämätön, toinen arkajalka, toinen tykkää, ku touhutaan jotai,esim.remontissa oli "työnjohtajana" ja toinen taas luikki matalana pakoon…:)Mutta silti niin ihania ja rakkaita molemmat!<3 T.Aikku

 22. S
  24.3.2011 / 17:52

  >Aikku: heh :D. meidänki neitit on kyllä ku yö ja päivä, hassua! todella erilaiset persoonat, molemmat omalla tavallaan niin ihania <3 :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.