>Kissalle koti

>

Eräs lukija otti yhteyttä ja pyysi, jos voisin tätä kautta yrittää etsiä kodin tälle suloiselle kissalle. Kyseessä on 3,5-vuotias leikattu uroskissa nimeltä Urpo. 
Kissa on kiltti ja ihmisystävällinen sisäkissa, ulkoillut silloin tällöin valjaissa. Kissa on tottunut koiriin, joten varmasti tottuisi toisiin kissoihinkin pian :). 
Tällä hetkellä kisu asustaa Etelä-Pohjanmaalla. 

Nyt tarvitaan teidän apua, ihanat lukijat. 
Jollain teistä olisi nyt hyvä mahdollisuus antaa tälle kisulle rakastava koti. Sellaisen jokainen ansaitsee ja tarvitsee! Toivon koko sydämestäni, että tämä suloinen ja viaton olento otetaan uuteen kotiin avosylin vastaan! 
Ilmoitelkaahan kommenttiboxiin.

Comments

 1. Anonymous
  5.4.2011 / 10:07

  >Voi kun suloinen kisu <3 Itse en pysty ottamaan :( Mutta toivottavasti tämä suloinen pääsee uuteen ja rakastavaan kotiin!! :) <3

 2. Anonymous
  5.4.2011 / 10:16

  >Suloinen kisu. <3Toivottavasti paasee hyvaan ja rakastavaan kotiin.Rags

 3. Marja
  5.4.2011 / 10:26

  >Voi ihana Urpo.. meillä oli aiemmin aivan samannäköinen Eppu-kissa – mun eka lemmikki <3Toivottavasti Urpolle löytyy hyvä koti! Mä ottaisin heti mutta mies ei taida taipua toiseen kissaan..

 4. Jenni
  5.4.2011 / 10:30

  >Me oltaisiin voitu ottaa a)jos meillä ei olis vilkasta poikaa, b) jos kari ei olis alleginen c )jos tähän kämppään vois ottaa eläimiä. Voi toivottavasti kaunis kisu löytää kodin!

 5. S
  5.4.2011 / 10:30

  >Anonyymi: eikö ookki, ihana <3Rags: toivotaan!!! :)Marja: voi sanot sun miehelle et kaks menee aivan samalla vaivalla ku yksikin ja aina pitää olla se kaks ettei kisulla oo yksinäistä :D. oikeesti!! kyllähän neki kaveria kaipaa <3. laitetaanko yks Urpo tulemaan? ;)

 6. S
  5.4.2011 / 10:32

  >Jenni: onko Kari allerginen :O toivotaan et löytäis pian rakastavan kodin <3

 7. Jenni
  5.4.2011 / 10:36

  >Joo on! Silloin kun Lupu kuoli niin sille alko tulla allergiaoireita. Testeissä kävi ja todettiin hevos,koira,koivu,siitepölyallergia ja kaikkein pahiten allergisoi KISSA. Siis oltiin ihan että wtf kun meillähän oli kisuja kuitenkin 6 vuotta. No pääteltiin ite että kun lupsukka kuoli niin väheni se eläinpöly ja systeemit ja se laukas allergian.

 8. S
  5.4.2011 / 10:39

  >Jenni: no ohhoh! tästä siis opimme et pitää olla koko ajan ainaki kaks kisua talossa ;)

 9. Jenni
  5.4.2011 / 10:42

  >Totta! :)

 10. Mia -Willa Oliviasta
  5.4.2011 / 11:19

  >Ottaisin heti, jos mies ei olisi niin pahasti allerginen:( Mies kuitenkin voittaa tämän kaksintaistelun ;)Toivottavasti koti löytyy pian. Kisuli on tosi söpö!

 11. Mira
  5.4.2011 / 11:42

  >Meillä aivan täsmälleen samannäköiset veljekset, tiku ja taku! Kolmatta ollaan kyllä mietitty.. taidanpa töiden jälkeen pistää pienen neuvottelupalaverin miehen kanssa pystyyn. Jos saa kysellä, minkäköhän takia mahtavat kisusta luopua?

 12. S
  5.4.2011 / 11:54

  >Mira: voi että ihanaa! Tiku ja Taku jo oottaa kaveria :D. omistaja luopuu, koska joutuu olla niin pitkiä aikoja pois kotoa että kissa joutuu kärsimään yksinolosta. :/ haikein mielin kuulemma luopuu, hyvää ja rakastavaa kotia kisulle toivoo <3. voi toivottavasti sun mies näyttää vihreetä valoa!!! kolmesta kisusta ei oo enempää vaivaa ku kahdestakaan ;). ilmoittele sitte miten käy!!

 13. S
  5.4.2011 / 11:54

  >Jenni: ;)Mia: voi joo, allergia on kyllä ainoa syy miks ei voi lemmikkiä ottaa… toivotaan :)

 14. Anonymous
  5.4.2011 / 13:08

  >Voi meillä vähän sama tilanne, kiltille pitkäkarvaiselle kissa-rouvalle pitäisi etsiä uusi koti samasta syystä :( Kurjaa, toivotaan että Urpo löytää pian uuden kodin! Mistä olet muuten hankkinut tuon kauniin valkoisen kellon mikä tossa Pentikin Rondon vieressä komeilee? terveisin Johanna

 15. S
  5.4.2011 / 13:18

  >Johanna: ite en luopuis lemmikistäni mistään hinnasta. ajattelen niin et ku lemmikin otan, kannan siitä vastuun ja huolehdin hautaan saakka. asiat voi aina järjestää.kello on Karlssonin kello ja oon ostanu sen Pariisista :). en nyt osaa vastata myydäänkö just samaa Suomessa.

 16. Aila
  5.4.2011 / 14:47

  >Voi ihanaa "Upia"…toivottavasti saa hyvän kodin! Mä en myöskään pystyis ikinä kissoistani luopumaan. Meidän tytyt ei moista herraa taloon päästäis, harmi vaan…

 17. anna
  5.4.2011 / 19:50

  >itse olen myös sitä mieltä, että kun lemmikin ottaa, siitä pitää huolehtia kuolemaan asti. ei lapsiakaan voi viedä pois, kun itsellä on kiire tai ei aina jaksa :/ eläimet joutuvat kärsimään kun ihminen ensin innoissaan hankkii ja sitten luopuu ja viedään vieraasee paikkaan, tai sitten samantien piikille :( toivottavasti tuo ihana kisu löytäisi rakastavan kodin, missä sitä ei jätetä koskaan <3

 18. Anonymous
  5.4.2011 / 20:54

  >Mielestäni se osoittaa kissasta välittämistä, että omistaja tajuaa, että kissan olisi parempi olla jossain toisessa kodissa. Kyseessä tuskin on mikään hetken päähänpisto… -Z-

 19. Hanna
  5.4.2011 / 22:10

  >Toivottavasti tälle ihanalle kissalle löytyy rakastava koti! Meillä on jo nuo kaksi karvatassua, ja ne nyt saavat riittää, vaikka kyllä tuollainen Urpo aika ihana olisi. :)

 20. S
  5.4.2011 / 23:59

  >Aila: toivotaan todellakin niin!! suloinen kisuli :). joo mä jo minuutin verran harkitsin tuota meillekin, mut se ois vanhemmalle kisulle liian rankka paikka. lähes puoli vuotta meni häneltä tottua nuorempaan kisuumme, joka oli kuitenkin ihan pentu tullessaan :D. mut kyllä teki tiukkaa!!! vieläki joutuu sähistä nuoremmalle lähes päivittäin :D.anna: oon täysin samaa mieltä. toivotaan että kisulle löytyy koti :). Z: totta toki tuokin mitä kirjoitit, ei kukaan muuta ole väittänytkään.tässä nyt taidettiin kyllä lähinnä tarkoittaa sitä aiempaa vaihetta jo… ettei lemmikin ottanut ihminen voi vain sysätä sitä pois jos tilanteet muuttuu. elämä täytyy aina järjestää sen mukaan, et mukana kulkee lemmikki=perheenjäsen. sen päätöksen tekee silloin kun sen lemmikin itselleen ottaa. toivotaan että tämä tarina saa onnellisen päätöksen ja ihanalle kisulle löytyy uusi koti. itse ainakin yritin auttaa. Hanna: toivotaan todellakin <3. ihanan ja kiltin näköinen kissa on :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.