>Terassikalusteet hahmottuu…

>

Oon pikkuhiljaa selaillu esitteitä ja surffaillu netissä ihastelemassa erilaisia terassikalusteita. Aika pitkälle tosin tiesin millaiset haluaisin. Esittelen varteenotettavia vaihtoehtoja täällä nyt teillekin, kaikki nämä seuraavat kalusteet on Maskun valikoimassa. 

Tämä Sara-polyrottinkiryhmä vois tulla meidän katetulle terassille, ehkä lisäksi kaksi extra-tuolia päihin et mahtuu tarvittaessa isompikin porukka pöydän ääreen. Väriä kokonaisuuteen tabletein, servetein, kukin, huovin (= loppukesästä) :).

Saunaterassille mietin tätä, ois tosi kiva: (Tower-setti)

Kaikissa näissä pehmusteet sisältyy hintaan!
Pehmusteille ehdoton onkin musta, polyrottinkinen pehmusteboxi. Ehkä molemmille terasseille omat…

Noi ois aika selvät. Mutta sitten ne patio-osuudet eli meidän katetut terassithan tulee jatkumaan patioina; sekä pääterassi että saunaterassi. 
Pääterassin patiolle olin alunperin ajatellu polyrottinkisohvaryhmää, mut sitte nähtyäni kuvia kulmasohvavaihtoehdoista, aloin tosissani miettimään niitä…

Tämä oli tosi kiva uutuus (Net-sohva), johon tykästyin. Alumiinirunkoinen sohva on verhoiltu säänkestävällä textline-kankaalla! Kuulostaa mielenkiintoiselta enkä malta oottaa et kesäkalusteet on esillä Maskun myymälöissä et pääsen testaan ja hiplaan niitä!

Jos tuo on meidän patiolle liian iso, ei hätää; se on palasohva, joten palaset on kätevästi muokattavissa omalle patiolle soveltuvaksi kokonaisuudeksi!

Toinen kulmasohva, johon ihastuin, on tämä Modena:

Aivan ihana, harmaana tai mustana polyrottinkina :P. Tämänkin osia voi muokata, ehkä voisin jättää tuon nojatuolin pois tai ottaa niitä jopa kaks! Täytyy miettiä :). Rahi/pöytä on hyvä olla et voi laskea drinksun kädestä. 
Tämmösellä kulmasohvalla saisin meidän patiolle sitä haaveilemaani kesäolohuone-tunnelmaa <3. Meidän pääterassille paistaa aurinko iltapäivään saakka, joten oispa ihana kesäisiä grilliherkkuja nautittuaan ottaa pienet nokoset tossa sohvalla, joka myöhemmin iltapäivällä ois jo auringolta suojassa. Ja jos ilta-auringossa haluaa grillata ja chillata, se tulee onnistumaan saunaterassin patiolla!


Ja siellähän ois tilaa vaikka parille tämmöselle, hmmmmmmm

(Lily-aurinkosänky, Masku)


Näissäkin sais varmasti aika makoisat kesäunet! Tämmösen vois laittaa takapihan nurtsille. Tiedän ainaki pari kisulaista, jotka tavoittais kesän ajan täältä ;D.

(Pesä, Masku)

Meillä on yks valkoinen jättiaurinkovarjo, ostin sen tosiaan jo viime kesänä, mut siinä ei oo aivan näin tukevaa jalkaosaa. Joten laitan harkintaan myös tämän harmaansävyisenä (valkoista ei ollut saatavilla):

(Easy Sun -aurinkovarjo, Masku)

Sit vielä muutama tuote, joista tykkään tosi paljon, mut jotka eivät ihan meidän kodin tyyliä mielestäni ole. 


Esim. tämä rottinkinen Box-sohvaryhmä, aivan u n e l m a ! Valkoiset, muhkeat pehmusteet piste iin päälle! Ihanan simppeli kokonaisuus! Sopis täydellisesti mökin merenrantapatiolle, mut harmi ku se ei oo mun mökki, vaan miehen vanhempien ;D. 


Myöskin tämä Bianca-divaani on aivan ihana!

Kuvat: Masku

Jos kiinnostuitte joistain näistä tuotteista tai haluatte nähdä muita kesäkalusteita, löytyy laaja kesäkalustekuvasto Maskun etusivulta, suora linkki tässä.

Kesää odotellessa! ;)

Comments

 1. Kirsikka...
  17.4.2011 / 09:22

  >Kivoja huonekaluja terassille!Jäin ihastelemaan edellsitä postaustasi.ihania värejä, ja kivat nuo orkidean oksat lasivaasissa.Iloista sunnuntaita!

 2. RagDoll
  17.4.2011 / 10:45

  >Upeita vaihtoehtoja. Vähän jopa harmittaa, että ei ole rivaria tai omakotitaloa jonka pihamaalle sijoittaa tuollaisia upeita ulkokalusteita. =)En sitten tiedä, että kuinka hölmöltä näyttäisi, jos pienelle parvekkeelleni sijoittaisi kaksi tuollaista pyöreää tuolia.Muistelisin, että jossain oli tarjolla myös kapeampia kantikkaita tuoleja (ilman käsinojia), joita sai laitettua vierekkäin, jolloin niistä sai sohvan. Ehkä sellaiset mahtuisivat vielä paremmin. =)Oi, sitten vielä joku ihana kukkalaatikko toiseen nurkkaan.Olen tainnut katsoa liikaa sisustusohjelmia. ;)

 3. Anonymous
  17.4.2011 / 12:42

  >Tuo pesä on niin ihana! Jos olisi piha hankkisin heti. Ois ihana köllötellä siellä päiväunilla.Kaisa

 4. Saija
  17.4.2011 / 16:16

  >Muistan itsekin kun viime syksynä mietittiin, että mitkäs sitä nyt ostaisi ja käytiin jokainen huonekalukauppa läpi eikä löytynyt sopivaa sohvadivaanihommaa.. Viimeisenä menimme Vepsäläiselle ja sieltä bongasimme juuri täydellisen harmaata rottinkia, jonka saa koottua moneen eri muotoon ja samaan kuului vielä sohvapöytä joka muuntuu myös rahiksi. Oli kyllä hintansa väärti ja saimme vielä syksyllä siitä -20%.. Olemme tosi tyytyväisiä!Mutta muistan tuon ajan ku etsiminen oli kivaa.. :) Nyt itsekin pitäisi vielä löytää rottinkinen ruokailuryhmä, jei! Tuo pesä on kyllä niin kiva, sen itse ja haluaisin jos vaan uuden talomme katos jatkuisi vielä pidemmälle! :)

 5. Jane
  17.4.2011 / 17:11

  >Sotkassa oli plussa-tarjouksessa Capri-sohvaryhmä (musta tai ruskea). Siinä oli sellaista selkeyttä, mistä mä tykkään. Vielä en kyllä sais haaveilla ulkokalusteista, kun taloakaan ei oo alettu rakentamaan :D

 6. Anonymous
  17.4.2011 / 18:00

  >Tuollaiset sohvaryhmät tarvitsevat tosi ison varaston talvea ajatellen. Minäkin ihastuin mutta kun mietin pientä varastoamme.. ei onnistu. Autotalli tarvitaan taas autoille. Huoh…aina omakotitaloissa ei ole ajateltu asioita loppuun asti. Miten sinä saat kaiken mahtumaan?Tina

 7. S
  17.4.2011 / 18:05

  >Kirsikka: kiitos kivasta kommentista ja samoin sinulle :))RagDoll: luulen et ne pyöreet tuolit sopis sinne! ei ne mahdottomasti tilaa ympärilleen vaadi :). hih, suunnitteleminen/haaveileminen on ihanaa! eikä maksa mitään :)). Kaisa: siis eikö!!! oi että <3

 8. S
  17.4.2011 / 18:12

  >Saija: oi kuulostaa hyvältä teidän kalusteet! joo tuo pesä on kyl tosi kiva, ihanan pehmoisen näköinen :)Jane: heh, sitä aina huvittaa mennä asioiden edelle :D. jaa käynpä kattoon millanen tuo Capri-ryhmä on!Tina: no ruokailuryhmähän on terassilla läpi vuoden, terassin katoksen alle ajattelin laittaa niin paljo ku mahtuu siististi. sohvaryhmän ajattelin säilöä osissa keskelle varastoa, jätän reunoille tilaa et pääsen hyllyjen luo :). noita sohvan osia voi varmaan laittaa pari päällekäin, joten eiköhän ne mahdu sinne. mies on muistuttanu mua näistä varastoimisasioista säännöllisesti, ei oo vahingossakaan päässy unohtuun :D.

 9. Hanna
  17.4.2011 / 18:45

  >Teille tulee varmasti aivan mahtava terassi!

 10. S
  17.4.2011 / 19:27

  >Hanna: oi, toivotaan :))

 11. Hanna
  17.4.2011 / 19:39

  >Aivan ihania nuo kaikki kalusteet! Haluttaisiin meidän takaterassille joku tuollainen ensimmäisen ruokailuryhmän tapainen. Aurinkotuoli ja tuollainen pesä olisivat myös ihanat!

 12. Päm
  17.4.2011 / 21:09

  >Kaikki vaihtoehdot upeita! Kulmasohva mun seuraava haave terdelle ja uima-altaalle tuollaiset aurinkotuolit ;)

 13. nellynen
  17.4.2011 / 21:45

  >Lupaavalta vaikuttaa! :) Ihania kalusteita kaikki!Saanko udella, että oletteko miehesi kanssa ihan perusduunareita? Millä alalla työskentelette? Mietiskelen vain, kun remppaan varmasti on uponnut jo tähänkin mennessä aika paljon kahisevaa ;) Toki laina on keksitty, enkä epäilekään, että taskurahoista makselette. :DMutta, mukavaa kevään jatkoa teille ja kisuleille (jotka ovat muuten aivan valloittavia!)! :)

 14. S
  17.4.2011 / 22:28

  >Hanna: eikö ookki! sellanen sopis kyllä teillekki tosi hyvin :).Päm: hih, niitä vain sitte havittelemaan ;)nellynen: mielenkiintoinen kommentti :). ööh, en ole tähän mennessäkään puhunut täällä aloistamme, joten en taida sitä nytkään tehdä. kun kaks ihmistä käy töissä, niin kyllähän sillä yleensä jotain omaisuutta ansaitsee. paljon on omista valinnoista kiinni, ihan jokapäiväisistä, et mihin sen rahan käyttää… remppaa ei olla tehty, mut toki talon suurimmaksi osaksi laina-rahoilla rakensimme. meidän mielestä se on täysin normaalia, en tiedä ketään joka rakentaa talon taskurahoistaan :D. ollaan asuttu tässä talossa kohta vuosi ja sen vuoden aikana on tienattu piharahoja. tyydyttikö tämä vastaus yhtään :)?ja kiitos samoin sinulle, ihanaa et tykkäät meidän kisumisukoista <3

 15. minni
  17.4.2011 / 22:30

  >Ihania suunnitelmia taas… :) Tuon Biancan vois ottaa talveksi sisälle, se on niin kaunis!

 16. S
  17.4.2011 / 22:48

  >minni: kiva kuulla et on ihania :)). ja aivan totta, niin vois! kiva ku jätit kommenttia :)

 17. Niina
  18.4.2011 / 08:13

  >Tosi kivoja kalusteita olit koonnut postaukseen :) Tykkäsin varsinkin noista viimeisistä. tuo divaani olis aivan ihana, mutta se täytyisi varmaan tuoda meillä talvisäilytykseen sisälle, kun meillä ei ole noin isoa säilytystilaa. Mutta toisaalta sehän ei olis mikään hullumpi idea :D

 18. S
  18.4.2011 / 09:31

  >Niina: juu sisällä sitä kannattais säilyttää ni vois nauttia ympäri vuoden :))

 19. Marika
  18.4.2011 / 15:29

  >Tosi kivoja ja laadukkaita kalusteita, varmasti löydätte niistä sopivat! Tuo pesä on tosi hauska, en ole aikaisemmin vastaavaa nähnytkään, voin kuvitella miten pari kisimirriä viettäisi siellä lokoisia kissanpäiviä :) Siitä tulee myös oikein semmoinen kunnon hellepäivä mieleen kun tekee mieli olla vaan varjossa siemaillen viilentäviä juomia, kesää odotellessa!

 20. S
  18.4.2011 / 19:52

  >Marika: :) vaihtoehtoja on iiiihan hirmupaljon! joo just tollaseen hellepäivään tuo pesä ois niin omiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.