Kesäkylppäri

Viime aikoina on ollu hassua saunoa ku on niin myöhään valoisaa! Tottu talven aikana sellaiseen hämyiseen kylppäriin, jonka valaistusta sai fiiliksen mukaan himmennettyä. Nyt niitä valoja ei tarvi ollenkaan!


Sain yhtenä aamuna kyllä niin makeet naurut: löysin nuoremman kissan nukkumasta tästä Luhdan korista lehtien ja tossujen seasta :D. Voiko olla epämukavampaa nukkumapaikkaa! Ihme et kori ei ollu pyllähtäny ammeen pohjalle :P

Näin kevään tullen (kohta kesän) tuikun korvas ihana orkidea <3

Ja ei muuta ku pitkäperjantain saunaan!

Comments

 1. Totuus riippuu näkökulmasta
  22.4.2011 / 11:04

  >wau!!! oon ihan monttu auki, aivan upea kylppäri ja sauna!!! <3 oletteko itse suunnitelleet talonne?

 2. Anonymous
  22.4.2011 / 11:12

  >Voi miten kaunis kylppäri teillä on! Niin kutsuvan näköinen -kyllä siellä varmasti kelpaakin kylpeä!!Joo, välillä kisut kyllä löytää mitä omituisempia nukkumapaikkoja ;)Mukavaa pitkäperjantaita!-I-

 3. FanniAuroora
  22.4.2011 / 11:20

  >Voihan vietävä kun teillä on täydellisen kaunis sauna ja kylppäri!!!Nautinnollisia pitkänperjantain saunomishetkiä teille =)

 4. Päm
  22.4.2011 / 11:32

  >Spanne on kyllä niin ihanan loistelias ettei paremmasta väliä. Kaakeli niin hohdokas ja kaikkinensa niin ylellinen. Odotan niiiin meidän kylppäri/saunan remppaa ettei tosikaan ja nämä kuvat sai taas mun innostuksen nousemaan pilviin :D Poreamme taitaa silti jäädä haaveisiin…kun ei mahdu niin ei mahdu :S Tosin sellaisen normi kylpyammeen mallisen version ajattelin väkisin änkeä…ehkä ;)Kivaa pitkäperjantaita! Voi hitsi ku ei se arska tullukkaan tänään :/

 5. Mari
  22.4.2011 / 11:42

  >Kyllä on kaunis sauna-osasto teillä! Onko tuo bath-kyltti mistä ostettu..? Hyvää Pääsiäistä! :)

 6. S
  22.4.2011 / 12:16

  >Totuus riippuu näkökulmasta: heh, miten hauskasti sanottu :D. juu ite ollaan suunniteltu kaikki, kiitos paljon!I: voi kiitos <3. kisut on hassuja :D. ja kiitti samoin sulle!FanniAuroora: kiitos niin paljon, ihanasti sanottu <3. Päm: lämmin kiitos <3. hih, välillä muita innostuksia ku terassia :D. niin mieti vielä sitä pitkulaista ammemallia! kivaa pitkäperjantaita sullekin, täällä paistaa 8)Mari: kiitos Mari! bath-kyltin tilasin jostain nettikaupasta jo rakennusaikana, en nyt muista mistä. mut googletin ja ainakin täältä niitä voi tilata: http://www.rosmarin.fi/products.php?p=a462f2näyttivät olevan tilapäisesti loppu, mut kannattaa tiedustella :)

 7. Hanna
  22.4.2011 / 13:01

  >Niin kaunista!Ihana tuo orkidea! Ja voi mikä nukkumispaikka kisulla ollut! :D

 8. J
  22.4.2011 / 13:05

  >Teidän kylppäri on nii IHANA! Samat suunnitelmat täälläkin, saunaan :) Ja sit kaverit kylään ja bileet!Meillä nuorempi kisu nukkuu monesti teknisessä tilassa puulaatikossa, mihin kerätään kaikki kierrätykseen menevät pahvit, lehdet jne..sinne vaan epämukavaan asentoon pahvilaatikoiden päälle :O

 9. Katarina
  22.4.2011 / 13:17

  >Tosi hieno kylppäri! Minua kiinnostaa myös toi Bath-kyltti. Mistä se on hankittu?

 10. Aikku
  22.4.2011 / 13:22

  >Voi miten kaunis ja ylellinen spa-maailma teillä onkaan! Niin valoisaa ja raikasta! Kyllä tuolla taatusti nauttii. Kisut kyllä keksii ängetä paikkaan ku paikkaan!<3 Meidän kisutki kävi pitkästä aikaa tänään hihnassa ulkona, aivan villiintyivät:)

 11. S
  22.4.2011 / 13:57

  >Hanna: kiitos Hanna <3. nukkumispaikka oli kyllä ihan omaa luokkaansa :DJ: voi kiitos, niin oot sinäki :). oi teillä on tulossa kiva ilta, pitäkää hauskaa! mä olin jameissa eilen :PKatarina: kiitos Katarina :). lunttasin raksablogistani mistä sillon tilasin ton kyltin ja nyt löyty oikea nettikauppa:http://www.homeathome.fi/(en tiedä onko vielä valikoimassa)Aikku: kiitos paljon :)). joo kisut löytää aina kaikki hassut kolot :D. hih, varmasti nauttivat ulkona olemisesta! meidänki neitit ihan onnessaan käppäilevät omalla pihalla, josta on jo suurin osa lumista sulanu :)

 12. Anonymous
  22.4.2011 / 20:22

  >Siis voi Luoja,mikä Spa-osasto!!Ihana,ihana,ihana!Tossa on kaikki niin täydellisen kohdallaan!-Enna

 13. Marika
  22.4.2011 / 21:22

  >Teidän sauna ja kylppäri on aivan upea! Ja hyvät löylytkin sieltä saa :) Todella kaunis orkidea!Kissoilla on tosiaan tapana löytää mitä ihmeellisempiä nukkumapaikkoja, mutta nehän saa itsensä semmoisille kiemuroille, että onnistuuhan ne oudot nukkumapaikat paremmin kuin hyvin.

 14. S
  22.4.2011 / 21:41

  >Enna: voi tuhannet kiitokset, ihanasti sanottu :)).Marika: kiitos ystäväiseni <3. minäki tykkään meidän saunan löylyistä, just täydelliset mun makuun :). joo monesti kyllä tulee mieleen et hei kaveri eikö sulla oo yhtään selkä kipee ;D

 15. Anonymous
  22.4.2011 / 21:44

  >Oisin vielä kysynyt, mistä oot hankkinu tuon orkidean ja lasiastian? On niin ihanan värinen kukka, sopis meillekin, kun on tota lilaa myös :) Onko miten iso tuo lasiastia?-I-

 16. S
  22.4.2011 / 21:49

  >I: lasiastia on tullu mukana ku ostin kerran jonku kukan (kukka kuoli, lasiastia säilyi ;)) ja noita valkoisia pieniä orkideaoksia oon ostanu viime kesänä Tiimarista :) lasiastia on varmaan joku reilu 10cm/sivu.

 17. Anonymous
  22.4.2011 / 21:49

  >Ok, kiitti :)-I-

 18. A&S
  23.4.2011 / 10:46

  >Siis aivan ihanan valoisa ja raikas saunaosasto, kerrassaan upea! :) onko tuo muuten IKI-kiuas?S

 19. Piiju
  23.4.2011 / 12:32

  >Vautsi, mikä kotispa:)) Upea sauna, poreammeesta nyt puhumattakaan! Haaveilen niin omasta ammeesta, jossa voisi lillutella sydämensä kyllyydestä:D Ehkä sitten seuraavaan kotiin.Aurinkoista pääsiäistä!

 20. S
  23.4.2011 / 16:19

  >I: :)A&S: hih, kiitos paljon! meidänki mielestä se on erittäin onnistunut :). juu Iki-kiuas on!Piiju: kiitos Piiju <3. amme on kyllä kiva, varsinkin talvisin ja syksyisin aivan unelma pulahtaa ammeeseen :)). ja kiitos samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.