>Risteilylle?

>

Nyt kävi niin, et me ei miehen kans ehditäkään Tallinnaan päiväristeilylle enkä raaski lahjakorttia suoralta kädeltä hävittääkään, joten keksin tämän blogini viimeisenä keinona!
Eli kyseessä on kahden hengen Eckerö Linen päiväristeily (Helsinki-Tallinna-Helsinki). 
Lahjakortti on voimassa enää ensi tiistain, keskiviikon ja torstain!!!


Niinpä tehdään tämmöinen 12 tunnin pika-arvonta, että ehdin lähettää lahjakortin huomenna ja näin se saapuu perille maanantaina!


Pyydän osallistumaan vain sellaisia, jotka OIKEASTI haluavat ja ennen kaikkea VOIVAT lahjakortin käyttää. Arvon sen nimenomaan siksi että sille tulisi käyttöä! Roskiin sen voisin heittää itsekin…


Haluaisitko sinä risteilylle ensi viikolla? Oletko kenties lomalla tai onko vapaapäiviä tiedossa..?
Onko sellaisia ihmisiä ylipäätään kuulolla, jotka lahjakortin ehtivät käyttämään?
Jätä siis kiva kommentti ja risteily voi olla sinun!
Ne ex tempore -matkathan on aina parhaita ;)

P.S. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta lähteä risteilylle, mutta haluat osallistua arvontaan, niin sekin onnistuu! Käynnissä on nimittäin sisustustarra-arvonta klo 15 saakka ja sinne pääset osallistumaan tästä!


Mä lähden tästä Kärkkäiselle (joo, taas) ja jää nähtäväks, löydänkö sieltä jotain muutakin ku varastoon säilytyslaatikoita ;D.

Comments

 1. Retriika-Anna
  28.4.2011 / 08:51

  >Heippa:) Mul ois kyllä tolle risteilylle käyttöä, ois ihana päästä rentoutumaan pitkästä aikaa ja vapaataki löytys=)retriika-anna@hotmail.com

 2. Tarja S
  28.4.2011 / 10:28

  >Tämä olisikin mukava tapa aloittaa kevään ja vapaiden vietto työputken jälkeen. Toivottavasti onni potkaisisi kerrankin minua :)

 3. Pipsa
  28.4.2011 / 10:53

  >Osallistun kisaan! Toivottavasti onnetar suosii. Jään juuri ensi viikolla kesälomalle. :)

 4. Marissa
  28.4.2011 / 11:36

  >Oh, oon halunnut jo pitkään päästä Tallinnaan! Olen viimeksi käynyt siellä 10 vuotta sitten, on varmaan muuttunut paljonkin!Ja kirsikkana kakun päälle: OON ENS VIIKON VAPAALLA!Kunpa vaan arpa onni suosisi, tämän arvonnan haluan voittaa (en ikinä voita mistään mitään!)Mukavaa Wappua sinulle :)-Marissa-

 5. Susanne
  28.4.2011 / 13:01

  >En ole koskaan käynyt Tallinnassa ja Vappu tulee ilmeisesti olemaan melko hiljainen, niin ehdottomasti olisi hienoa voittaa tuo reissu :)

 6. Desiree
  28.4.2011 / 13:06

  >Meikäläinen ainekin voisi ottaa ihan mielellään irtioton arjesta ja hypätä laivaan! Eli arvonnassa mukana!

 7. päivi & sulho
  28.4.2011 / 14:29

  >Lähtisimme sulhasen kanssa enemmän kuin mielellämme matkaan, emme ole koskaan käyneet Tallinnassa. Olisi ihanaa päästä katsomaan onko siellä kevät jo pidemmällä kuin täällä pohjois-Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.