>Pieni ylläri sadepäivää piristämään!

>

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Viimeks (jokunen kuukausi sitte) nää mun näyttämät sisustustarrat sai aikaan valtaisan suosion, josta yllätyin iloisesti ja nyt tuliki mieleen et laitetaas tarraa jakoon hei!


Jaossa ois seuraavanlaiset tarrat:


Live well Laugh often Love always
&
Home is where our story begins

JOS haluaisit jommankumman, niin kommenttia kiitos :). Voipi osallistua ulkomailta myös! Osallistumisaikaa tiistai-iltaan klo 21 saakka. 
Anonyymit muistakaa nimimerkki!


Vähän vaivaa saa nähdä ja jotta mullekin ois jotain kivaa ylläriä luvassa ku illalla palaan koneen ääreen, ni kertokaa osallistumiskommenteissa vaikka että mistä tykkäätte blogissani, entä mitkä jutut on parhaita, toivotko jotain tiettyä aihepiiriä mukaan, onko jokin postaus jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi?
Niin ja ku tooosi monet sanoo saavansa täältä mun blogista ideoita omaan kotiin, ni mitä nää teidän saamat ideat on?, kysyy hän kiinnostuneena :)
Risuja en niin kaipaa, niitä meillä kasvaa pihallakin. Ruusuja ei vielä toistaseks, joten… ;)


Ny tää lähtee laittaan jotain kivaa kukkaa piristykseksi portaille. Jep, sinne sateeseen ja otanpa piruuttani pari laiskottelevaa kattimattia mukaan!

Comments

 1. Anonymous
  30.5.2011 / 19:04

  >Hei,ihana blogi on sinulla! Päivittäin tuleekin sitä seurailtua :) harmittavan harvoin tosin tulee kommenttia jätettyä :/ Mieleenpainuvin postauksesi on kissojen ruokailupaikka ehdottomasti! Tämän toteuttaisin myös omaan kotiin :) Mukavaa kesää! (Ja varsinkin aurinkoista B-)-Maria

 2. HoO
  30.5.2011 / 19:53

  >Minun mielestäni parhaita postauksiasi ovat ostosvinkit, sisustuskuvat sekä esim.kynsienhoitopostit :)Ja siis arvontaan mukaan tottakai!

 3. Anonymous
  31.5.2011 / 00:17

  >Mieluisinta luettavaa on sisustusjutut ja valoisia kuvia valoisasta kodistanne on mukava katella. Oma sisustustyylini ei ole yhtä moderni kuin sinulla, mutta kuitenkin seuraan blogiasi lähes päivittäin. Live well jne. tarralle olisi paikka meidän kodissa. =)-LauraK-

 4. Anonymous
  31.5.2011 / 00:29

  >Oot onnistunut tartuttamaan muhun ihan kaamean kissakuumeen! Noi sun kissas kun on niin koiramaisia. :) Ja samalla osallistun arvontaan.-koiraihminen

 5. Anonymous
  31.5.2011 / 09:37

  >Anonymous said…Blogissasi on niin kauniita kuvia! Sain idean muun muassa tosta teidän keittiössä olevasta lasista jonka alla on tapetti. Haluan meidän keittiöön samanlaisen, siihen ei ainakaan kyllästy.Piha kuvia toivon nyt kun on kesäistä ja semmoisia fiiliskuvia kesän vietosta.Ihanaa päivän jatkoa!-Leenahttp://ll-livinglife.blogspot.com/

 6. Aikku
  31.5.2011 / 09:40

  >Mukana myös!Sun blogisi on ehottomasti blogien kuningatar!:) Vaikka sisustustyylini on erilainen, niin tykkään katella valoisia, raikkaita ja ah, niin siistejä asuntokuviasi! Kisupostaukset on NIIIN IHANIA, miten kattimattiset voiki olla niin kuvauksellisia ja kujeilevan näköisiä… Lisäksi ihanaa, että postaat niin usein ja saat aiheesta kuin aiheesta kivan letkeällä tyylilläsi! Jatka vain samaa rataa!

 7. Anonymous
  31.5.2011 / 10:50

  >Olen ihan hiljattain löytänyt tämän sinun blogin ja tämä päätyikin heti suosikkien joukkoon :) Eniten ihastuttaa selkeä ulkoasu ja valokuvat! Saat ihan tavallisetkin asiat näyttämään valokuvissa erityisen hienoilta.Eniten tykkään juurikin sisustusaiheisista jutuista, mutta eläinaiheiset piristävät kummasti päivää.-Mmrika

 8. Petra
  31.5.2011 / 11:40

  >Arpaonnea tavoittelemaan! :)Blogissasi on miellyttävä ulkoasu ja ottamasi valokuvat ym. kuvat on ihania, raikkaita. Sisustustyylisi on tosi lähellä sitä mistä itsekin pidän. Parhaita postauksia on ne, missä on ihan pieniä, helppoja, yksinkertaisia sisustusvinkkejä jotka on helposti toteutettavissa. :)

 9. Anonymous
  31.5.2011 / 11:58

  >Ihanat teksit noissa sisustustarroissa!Pidän blogissasi eniten sisustusjutuista ja etenkin ns. muutospostauksista, joissa saat kotiinne uutta ilmettä pienillä muutoksilla. Ne inspiroivat mua panostamaan pieniin yksityiskohtiin myös omassa kodissamme. :)Oon saanut paljon konkreettisia ideoita myös sun kattauspostauksista, joten jos saa esittää toiveen, niin niitä lisää. :) – Pauliina

 10. Anonymous
  31.5.2011 / 12:07

  >Osallistumpa minäkin arvontaan, kumpi tahansa tarroista kävis. Pidän blogistasi kovasti, erityisesti kissajutut saa hymyn huulille, mutta myös kaunis kotisi! -Pilvi

 11. Tiina
  31.5.2011 / 17:46

  >Kauniit kuvat kauniista kodista on ihan se ykkösjuttu! Vaalea sisustus on minunkin kodissani, ja lisäksi kolme taloa rakentaneena uuden kodin kaikki rakennus-ja sisustusjutut kolahtaa…

 12. Anonymous
  31.5.2011 / 18:56

  >Parhaimmat jutut on mielestäni juurikin kodistasi kertovat, uudet sisustushankinnat jne :) Mutta kieltämätäät vähän hämää, kun en yhtään tiedä millainen ihminen itse olet :) En tiedä olenko sitten vain niin uusi lukija, että on jäänyt monta asiaa sinusta tietämättä, vai etkö ole itsestäsi kirjoittanut? Olisi mukava jos tekisit itsestäsi "esittelyn" :)Eepija

 13. Maanvaiva
  31.5.2011 / 18:59

  >Tykkään kuvistasi.. ja noista kissoista :)Tarroista valitsisin sen Home-tarran.

 14. Anonymous
  31.5.2011 / 19:16

  >Arvonnassa mukana!On ihana seurata blogiasi oman kiireisen elämän keskellä. Rakastan kaikkea valkoista sisustuksessa, mutta en voi ihan täysin toteuttaa tätä haavetta kotona kun meidän musta labbis jättää omat jälkensä mattoihin ym. :)Olen löytänyt blogisi ihan vasta muutama kuukausi sitten, mutta siitä onkin sitten tullut päivittäinen huvi.-Krista

 15. Anonymous
  31.5.2011 / 19:20

  >Osallistumpa minäkin arvontaan, molemmat tarrat kivoja :) Pidän sisustusjutuista blogissasi, eritoten sellaiset missä näkee taloa lisää.. pohjapiirrustus ja muu info rakennuksesta kiinnostaa :) -Lumikki-

 16. Saara
  31.5.2011 / 20:15

  >Ihana arvonta!Kauniita kuvia kauniista kodista on aina mukava katsoa :) Meille valmistuu juuri omakotitalo, joten kaikki sisustusvinkit on tervetulleita. Blogisi vastaa huutooni :)

 17. Mari
  31.5.2011 / 20:40

  >Kotisi on niin kaunis niin mielelläni katselen kuvia erilaisista sisustusjutuista..Tarroista molemmat kelpaisi :)

 18. Hennuska
  31.5.2011 / 20:47

  >tottakai arvonnassa mukana. :) Ihaninta sun blogissa on monipuolisuus. :) Monenmoisia sisustusvinkkejä olen saanut blogistasi. :)Erityisesti mieleen on jäänyt se sinun koira postaus. aivan valtavan ihana koira sinulla joskus ollut (:

 19. Anonymous
  31.5.2011 / 20:55

  >Live well… – tarran arvontaan:Sinulla on hyvin pitkälti samanlainen sisustustyyli, kuin minulla!Rakastan myös kissoja! ;)mm.näistä syistä blogiasi on mukava lueskella… Toivepostaus: Millainen oli vanha kotisi? Onko tyyli muuttunut vuosien varrella?Terkuin: nim. melistin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.