>Pääterassi – väliaikatietoja

>

Väsy väsy väsy, mut pinnistelen ja tulin pikaisesti kertoon missä mennään!
Tilanne ei oo enää ollenkaan näin epätoivoinen:Nimittäin eilen ja tänään mies ja iskä on tehny meidän pääterassia ja se on viimeistelyä vaille valmis!
Pari lautaa puuttuu ja helmat, sit se on siinä :)


Vain nää kaks kuvaa sain ladattua blogiin, kolmatta kuvaa latas ikuisuuden tuloksetta ja meni hermot!!! (Hmm… vain ne kuvat kelpuutti missä näkyy kisuli…) 
Blogini facebook-sivulle sain ladattua kolmannen kuvan, voi käydä kurkkaamassa siellä. Lisää kuvia tulossa loppuviikosta, nyt on niin kova sotku terassilla etten halua kuvata!
Malttia malttia, kyl ne valmistuu :)
Oih, tällä viikolla saan laittaa Maskuunki kesäkalustetilauksen :P

Comments

 1. Soile
  6.6.2011 / 21:41

  >Voi että tuota teidän kisulia; pieni kapea lautakin riittää toiselle paistatella, joten kai mekin maltetaan odottaa, että nähdään enemmälti lautoja paikoillaan;)

 2. Anonymous
  6.6.2011 / 21:47

  >Yksi lauta kerennyt paikoilleen ja se riittää neidille -enempää ei tarvittaiskaan, mut kiva silti, jos tulis loputkin ;D Mainio katti :)-I-

 3. S
  6.6.2011 / 21:52

  >Soile: joo se on niin vaatimaton, reppana <3 :D juu kuvia tulee lisää heti ku ehdin huomenna tai ylihuomenna vähä siivoilemaan ja lakaisemaan siellä :)I: hän on niin vaatimaton <3. kisut tykkää terassista, vähän väliä pitää siinä tassutella :)

 4. Saila
  6.6.2011 / 22:28

  >Katoin facebookista tuon "puuttuneen" kuvan ja hyvältähän se terde näyttää! Laitoitteko muuten jotainsuojakangasta tuonne hiekan alle ettei tuu rikkaruohot sitten läpi?

 5. Viivi
  6.6.2011 / 22:38

  >Miau. Hän ehti ekaks, se on hänen nimikkolauta, eikö!Muistin juuri kuinka joskus tein kissan tassusta sabluunan ja sitten tuputin maalia ja niin saatiin merkattua kissan reitti ruokakupille möksän keittiössä.

 6. Ansku
  7.6.2011 / 08:17

  >Meidänkin pikkukisu nauttii olla aulan noin 5cm leveällä (kapealla)porraskaiteella. Se laittaa etukäpälät kahden puolen kaidetta, niin pysyy paremmin tasapaino.p.s.täällä odotellaan tarrapostia :)

 7. Anonymous
  7.6.2011 / 10:14

  >Raksakisu toiminnassa mukana. :-DIhanan varinen lauta! Terassista tulee tosi hieno!Ja edelleenkin sanon, etta asutte aivan ihanalla paikalla, luonnon helmassa. :-)Rags

 8. Anonymous
  7.6.2011 / 10:22

  >Ei muuta kuin kisuja joka kuvaan : ) ei niihin voi kukaan kyllästyä, päinvastoin. Ihana koti, ihanat kissat!! Odotellaan jännityksellä millainen terassista oikein tulee.t.Kata

 9. Anonymous
  7.6.2011 / 11:59

  >Tämä on toistoa, mutta tuo pallero tuolla kököttämässä on niiiin pussattava! Kissat kyllä änkeää mitä kummallisimpiin paikkoihin. Meillä ei tarvi olla kuin vaikka joku A4 lattialla tai hikinen t-paita, niin eiköhän siihen mennä maate. -Pilvi

 10. Marika
  7.6.2011 / 14:43

  >Hieno juttu että terassi edistyy, kohtahan se on valmis :) Mulla muuten ei meinaa sun blogin kommentointi onnistua Explorerin kautta, mutta Mozillasta näköjään onnistuu, hyvä niin. Vaikka kuinka yritän kirjautua Exploreriin omilla tunnuksilla, niin mua ei tunnisteta, kummallista.

 11. S
  7.6.2011 / 20:26

  >Saila: juuh :) kiva kuulla!Viivi: juu niin on, nimikkolauta :D. ihana tuo sabluunaidea!Ansku: hih, suloinen kisu :). tarra lähti matkaan jo perjantaina, pitäis kyllä olla jo perillä :O. ilmoittele kun saapuu!!Rags: kiitos paljon :) tontti on kyllä kiva, kaikenlaista löytyy :)Kata: hih, ihana kuulla, kiitos Kata :). muaki jännittää terassin valmistuminen!Pilvi: eikö ookki <3 ihana murmeliini <3. joo sama täällä, kaikki mytyt kelpaa :DMarika: juu pikkuhiljaa eteenpäin… no voi höh, muillakin on ollu tota selainongelmaa. mut pääasia et jollain selaimella ainaki onnistuu! mulla on google chrome, ei mitään ongelmia (toivottavasti ei tuukkaan).

 12. Niina
  8.6.2011 / 08:19

  >Hyvältä näyttää! Kisukin näyttää tykkäävän uudesta terassista, kun niin tottuneen näköisenä siinä pötköttää :) Teille on tulossa superhieno terassi :)

 13. S
  8.6.2011 / 08:25

  >Niina: kiva kuulla! voi toivottavasti, jännityksellä odotamme :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.