>Tahtojen taistelu

>

Olipa rankka lakanoiden vaihto tässä yks päivä! Ihan rehellisesti voin sanoo et tuli hiki pintaan! Ja kiitos kuuluu tälle 4-vuotiaalle katti matikaiselle: (älkää antako viattoman katseen hämätä…)Ei oo ehkä kovin suuri salaisuus et tällä kisulaisella on aivan yhtä voimakas tahto ku mulla… Kyllä sitä piirrettä löytyy miehestä ja toisestakin kisusta, mut ne luovuttaa joskus, me ei, yleensä. 


Mut ymmärtäähän sen ku tämmösestä unesta ylös revitään…Sain oikeesti kuus kertaa kuskata kisun makkarin sängyltä olkkarin sohvalle, asettelin vielä kisun omaan vakiopaikkaansa sohvalle mut ei; pelasin sillä vain minuutin lisäaikaa ja niin kisu tassutteli takas makkariin. Vaikka komensin tiukasti EI, neiti loikkas sängylle kuuroine korvineen. Sillä kuudennella paluukerrallaan vielä juoksi sängyn laidalta toiselle mua karkuun ja siinä kisua jahdatessa repesin ihan täysin :D. Näin testasin onko mulla minkälainen valta häneen: ei juuri minkäänlainen…

Tässä taas itsepäisesti pyritään takaisin sängylle! Vaikka yöpöydän kautta jos ei muuten! (Huomaa päättäväinen katse!)Tästä kuvasta taitaa jo käydä ilmi kumpi lopulta voitti tämän tahtojen taistelun:
(Ehdin sentään laittaa päiväpeiton paikoilleen.)Petauksestakin tuli (pakon sanelemana) hiukan rennompi tällä kertaa…


Näin tuli meidän makkarista samalla hiukan kesäisempi: valkoisella värillä luonnollisesti :)Mulla on hiukan sellasta symmetria-pakkomiellettä, josta kovaa kyytiä pyrin eroon. Joissain asioissa se symmetria on toki hyvä, mut joskus huono ku kaikkee pitää ostaa ainaki se kaks ;D. 
Esim. tyynyjä sängyn päällä pitäis olla pareittain… No nytpä repäsin ja laitoin vain nämä kaks tyynyä ja kääk, ne on erilaisia! Tosin niitä yhdistää sävyt ;). Mut täytyy myöntää et tykkään lopputuloksesta, vaikka tyynyillä ei identtisiä pareja olekaan!


Pinkit orkideaoksatkin vaihtu valkoisiin, tosin tähän vois lisätä toisenkin oksan tai sit vaihtaa maljakko matalampaan…Aurinkoista torstaita!


Comments

 1. Sari
  9.6.2011 / 11:15

  >Pakko kommentoida!! Minulla on tuo sama piirre eli aina pitää ostaa ainakin kaksi. Yksi on ns. yksinäinen eli pitää olla toinenkin samaa tuotetta. Siis esim. kynttilät, kukat, kynttilän jalat jne. Kaksi tehostaa jotenkin kokonaisuutta. Toki kaikeen tuo kahden sääntö ei sovi. Sain mieheltäni lahjaksi Kartellin Bourgien ja se on yksinään kaunis, ei kahta!! Joskus siis kaksi on liikaa…Aivan ihana päiväpeitto teillä. Mistä olette sen hankkineet? Niin ja päättäväinen kisu teillä…

 2. S
  9.6.2011 / 11:20

  >Sari: kiva etten oo ainoa :D. Bourgie on tosiaan paras yksinään, pääsee paremmin oikeuksiinsa! päiväpeittona kesän ajan toimii Ikean valkoinen torkkupeitto :). ihanan kevyt ja kesäinen!

 3. Niina
  9.6.2011 / 11:53

  >Kylläpäs teillä on tomera neiti! Taitaa olla tuo teidän sänky sitten talon paraspaikka, kun kisu välttämättä halusi siellä nukkua päiväunet :) Meillä ei nukkuasioissa olla noin tarkkoja, mutta tilalla on sitten esim. oven raapiminen yms. Ihanaa torstaita sullekin <3 p.s. tosi kivat lakanat!

 4. Kirsi
  9.6.2011 / 12:05

  >Se on kiva,että luonnetta löytyy,niin ihmisillä kuin kissoillakin,muutenhan elämä kävis aivan tylsäksi=D Meidän kissan bravuurinumero pedatessa on pussilakanan sisään pujahtaminen,siellä sitä on sitten mukava möyriä,vissiin joku hippaleikki olevinaan=)Mukavaa kesäpäivää!

 5. Anonymous
  9.6.2011 / 12:33

  >Nauru pääsi taas kun ihan näin silmissäni kisun juoksevan pitkin sänkyä ja sä perässä häntä jahtaamassa ;D Tempperamenttia ei kyllä tuolta neidiltä ainakaan puutu…Kisut on kyllä mainioita, kun ne jotain saa päähänsä, niin siinä ei ihmisten EI:t paljon paina :)Ja hei, täällä kans yks symmetriapakkomielteinen! Välillä omasta mielestäni ihan rasittavuuteen asti. Sohvallekin olin kerrankin saanut jo vähän ei-symmetriaa, niin eikös siellä jo taas ole parit tyynyillä, huoh :/Ihana toi sun petaus ja mulla on noi ihan samat henkkamaukan molemmat lakanasetit -tykkään tosi paljon! On tosi raikkaat ja kesäiset. Niiden lakanoiden kanssa olen päässyt irti päiväpeittopakosta (jonka kanssa siis ennen peitin koko sängyn). Nyt mulla on vaan jalkopäässä Gant:n beige tähtitorkkupeitto ja sen parina saman sarjan tyynyt.Helteistä torstain jatkoa!-I-

 6. Anonymous
  9.6.2011 / 12:59

  >Nämä sun kissajutut ovat ihan huippuja ja kuvat ihania -taas =)Kauniit petivaatteet!Ootko koskaan kokeillut laittaa kolmea tyynyä? Vanha kansa sanoo muuten, ettei esim. kukkakimpussa saa olla kahta ruusua vaan pitää olla kolme eli aina pariton määrä =)Misty

 7. Anonymous
  9.6.2011 / 13:06

  >Kasvaakohan tuohon tassuun ikinä karvat…? :D-Kirsi-

 8. S
  9.6.2011 / 13:22

  >Niina: jep! ku tämä neiti jotain päähänsä saa, ei siitä hevillä periks anneta! eli oli vaan joku oikku tuolloin "haluan nukkua sängyllä, piste" :D. yleensä kelpaa sohvakin… tai lattia… tää on tosiaan kissa jonka päätä ei niin vaan käännetä, sopii tulla koittaan :D. kiitos! lakanoista pidän minäkin :)Kirsi: totta, pitää jonku verran olla luonnetta ettei poljeta jalkoihin!!! heh, pussilakanan sisään, kaikkee ne keksii :D. meillä tykätään mennä petauspatjan alle! kiitos samoin :)I: joo tää neiti on kyllä semmonen jästipää! huomaan jo sen kävelytyylistä millon sana EI on täysin turha ;D. kävelee tietyllä tavalla häntä tietyssä asennossa, sillon mun ei auta ku kävellä nöyränä perässä ja tehä niin ku neiti tahtoo tai saan taistella koko päivän :D. mäki tykkään tosi paljo H&M:n lakanaseteistä, aivan ihanat! oi, kuulostaa tosi hyvältä teidänkin kesäpetaus :)Misty: voi ihanaa että tykkäät Misty :)), kiitos siitä. kolmea tyynyä siis noita nukkumatyynyjäkö tarkoitat? en oo, aina ollaan kaksilla menty mut voisin koittaakin! jos taas tarkoitat kolmea sängynpäällistyynyä, ni tykkään siitäkin! melkeen enemmän tykkään parittomuudesta ku parillisuudesta, mut se tulee vielä kalliimmaks ku kaikkee pitää olla kolme :D. tai keskellä yks erilainen ja reunoilla kahdet samanlaiset :D. jaa enpäs ollu ennen tuota vanhan kansan sanontaa kuullutkaan :). minkäköhän takia noin..?Kirsi: kyllä siinä pienimuotoista karvan takaisinkasvua on havaittavissa :D. tekis mieli kyllä keventää kisujen vaatetta, tulee itellekki hiki ku vaan kattoo niitten turkkeja :/. säälittää <3. hengityskin näyttää vanhemmalla kisulla olevan raskasta ku tässä sohvalla makoilee, nuorempi on ulkona jossain varjoisassa puskassa hellettä paossa :D

 9. Hanna
  9.6.2011 / 13:41

  >joo turha ees yrittaa voittaa tossa tahtojen taistelussa. Se on yhta tappiota toisen peraan. Toi teidan sanky nayttaa muuten ihanan viihtyisalta, munki tekis mieli menna tommoselle sangylle kyl nukkuun!

 10. Anonymous
  9.6.2011 / 14:20

  >No, mitas menit herattamaan kesken noin makoisien unien. :-DSamanlaisia paattavaisia ilmeita kuin meidan toisella neidilla, oikea jastipaa hankin. Ja se on hauskaa, kun tajuaa, etta nyt tekee jotain kiellettya ja oikein katsoo, etta naetkos nyt ja juoksee samalla karkuun ja kohta taas takaisin pahantekoon. Ja mita enemman (yrittaa) kieltaa, sita enemman jekkuja tehdaan… Ja aamuisin kylla on keinot, milla saa palvelusvaen ylos. :-DIhanat lakanat ja tyynyt! Mulla kanssa vahan symmetria pakkomielletta; riippuu jutusta mutta yleensa kaikkea pitaa olla joko kaksi tai kolme. Ja just kukkia esim. pariton maara. Tarkemmin ajatellen kukkakimput taitaakin jo valmiiksi olla parittomia?? Rags

 11. Päm
  9.6.2011 / 14:23

  >Valkoinen makkari on ihanan valoisa ja utuinen ja kesäinen, tykkään really paljon :) Tyynyt piste vaik iin päälle ;)Voi kisumisu….Teddy IHAN samanlainen ja sit se viel hyökkii peiton kimppuun :DAurinkoista päivän jatkoa! <3

 12. Satu
  9.6.2011 / 15:22

  >Siinähän on vahvatahtoinen kisuli :) Ihana kun näistä sun kisupostauksista tulee aina hyvälle tuulelle!

 13. Anonymous
  9.6.2011 / 16:32

  >Pakko kommentoidakin, jos nämä kommmentit nyt lähtisivätkin, kun on uudempi nettiversio. Vanhallakin monesti yritin, mutta ei koskaan lähteneet mihinkään.Olen blogiasi seurannut puolisen vuotta ja ehdottomasti yksi suosikeistani :)Kisut ovat varsin ihania ja osaat kuvata niitä vielä niin, että kissamaiset piirteet tulevat niin hyvin esille. Joka kissapostaus aiheuttaa kyllä naurunhykerryksiä, vaikka sisustuksen takia aikoinaan blogiasi aloin seuraamaan.Oletko kokeillut kastella kisuja, kun on oikein kuuma. Meillä kissa tuntuu nauttivan märkänä olosta, vaikka alkuun olikin ihan ihmeissään.-P-

 14. Niina
  9.6.2011 / 16:57

  >Aah kissat on niin parhaita!! <3Näytin yks ilta miehelle tätä sun blogia ja kehuin miten upeen talon ootte rakentanu ja suunnitellu!<3 Pohjakuvaa tutkittiin ja kaikki mahdollinen on niin otettu huomioon!Ihan superidea se makkarista vaatehuoneeseen jne..Mieski tykkäs ja ehdotti jo rakentamista ja mallin ottamista teidän pohjapiirustuksesta!:DTykkään tosi paljon! <3 Edelleen!:)

 15. Anonymous
  9.6.2011 / 17:24

  >Samaa taistelua täällä meilläkin aina välillä. Tungetaan itseään joko pussilakanan sisään tai tosiaan sijauspatjan alle, ei siinä auta muutakuin laittaa makkarin ovi kiinni vaihdon ajaksi.Houkuttelevan näköinen sänky, voisi heti ottaa pienet päikkärit :) Kivat tyynyt, mistä tuo Carpe diem on?Johanna

 16. Johanna
  9.6.2011 / 18:31

  >Kaunis petaus!Ja niiiiin tuttua tällainen taistelu lakananvaihdon yhteydessä.. Ja tuo, itekin aina purskahdan koiran itsepäisyydelle nauruun – ilmankos taitaa ollakin sitä mieltä ettei tota tartte kuunnella. Tämä oli tosi hauska ja piristävä postaus (työpäivän vikalle tunnille)!

 17. Piiju
  9.6.2011 / 19:15

  >Katti Matikainen <3 :)) Kyllä sitä symmetrian tarvetta oppii hölläämäänkin kuin oikein treenaa ja totuttelee:D Aatteles meilläkin on sohvalla nyt monta erisorttista tyynyä:) Aiemmin oli aina esim. väripareina. Tosin nyt kaikki tyynyt on enempi ja vähempi mustavalkoisia.. mutta sentään erilaisia:D Paitsi ne kaksi mustavalko-raidallista.. hups:)Tulipa sekava sepostus, mutta menköön helteen piikkiin ;)

 18. Anonymous
  9.6.2011 / 20:49

  >Hahaa! Aina kun petaan sängyn niin meidän Kisi menee valmiiks sängylle odottamaan että heitän peiton sen päälle :D Ja sitten nuorempi kisuli menee kävelemään peiton päälle ja ihmettelee mikä sen alla möyrii. Ihana pallero toi sunkin kisu :)

 19. S
  9.6.2011 / 21:12

  >Hanna: tosi hyvin sanottu "yhtä tappiota toisen perään" :D. ennemmin nöyrryn tosiaan ja annan periks heti! ei näin kuumalla jaksa ees taistella, hiki tulee muutenki :D. kiitti kehuista :))Rags: heh, se nukku kyllä niin sikeesti, aivan ku pikkupossu! heitin ton tyynyn sitä päin et winkwink ylös sieltä ni käänsi vaan pään ylösalaisin :D. ne on niiiin kiertäny meidät pikkusormensa ympärille :P sen kissat kyllä osaa! mä en noista kukista tiiä, en ollu aiemmin asiaa ajatellutkaan. toivottavasti en nyt ala laskeen aina niitä kukkiakin :DPäm: kiitos Päm, hyvin siellä kyllä uni maistuu jo toista kesää! meillä kans nuorempi tekee niitä hyökkäyksiä :D. vanhempikin jos sille päälle sattuu, mut vanhempi ei vaan oo niin höynäytettävissä :)Satu: todella! äsken taas vaativasti maukastiin ja palvelija meni avaan oven… :Dvoi kiitos että kerroit tuon, mullekki tuli hyvä mieli kuulla tommosta :). oon tosi ilonen et voin osaltani saada ihmisille hyvän mielen :)P: no voi harmi, mut ihana et nyt tuli perille ja jaksoit vielä yrittää :). kiitos sulle ja tosi kiva että lueskelet blogiani!en oo kokeillu kastella, pitää varmaan pian koittaa tuota kikkaa! kiitti vinkistä :). nuorempi on niin huimapää ettei varmaan ois moksiskaan mut vanhempi järkyttyis sydänjuuriaan myöten, on niin neiti :). pitääkin laittaa mies kastelemaan ettei se mulle suutu :D

 20. Marianne
  9.6.2011 / 21:27

  >haha :D Meidän toinen kisu aina luovutti heti kättelyssä ja etsi uuden nukkumispaikan, mutta toinen ei suostunut millään lähtemään ja otti kynnet ja hampaat mukaan… :D No, kyllä ne lakanat saatiin sit loppujenlopuks vaihettua ;)

 21. S
  9.6.2011 / 21:31

  >Niina: voi ihana Niina <3. aivan häkellyn näin ihanista kommenteista, tuli kyllä niin hyvä mieli, tuhannet kiitokset <3. huonejärjestys on kyllä toimivaks osottautunu tän lähes vuoden aikana! et ei muuta ku rakentaan :DJohanna: joo mä tarkotuksella jätin ovet auki ku halusin nähä onko mulla neitiin mitään valtaa, eipä juuri :D. mä otinki pienet hellepäikkärit tänään tuolla makkarissa, oli ihanan hämärä siellä ku huone on pohjoisen puolella :). Carpe diem -tyyny on My Dreamhome -nimisestä sisustusliikkeestä, googlettamalla löytyy nettisivut!Johanna: kiitos Johanna ja onpa mukava kuulla että piristin sun päivää :). no sepä juuri, menee kyllä vakuuttavuus ku naureskelee :DPiiju: hih, mun sukulaisten naapurissa asustelee 4 kissaa, yhden nimi on Katti Matikainen ja yks on Maija Maitoparta :)). aivan huiput nimet!!!heh, hellehöyrypäässäni ymmärsin vallan hyvin :D. pitää tosiaan olla taitoa et saa erilaiset tyynyt näyttämään kivalta sohvan päällä, sä oot siinä onnistunu tosi hyvin! se symmetria on helpompi hallita, se onnistuu keltä vaan :)Anonyymi: ee, ihana :D!!! teidän kisuilla on hauska leikki keskenään sitte :). meilläkin nää innostuu petauspuuhista ja lakanoiden vaihdoista…

 22. S
  9.6.2011 / 21:35

  >Marianne: oho, siellä laitettiin kunnolla kampoihin sitte :D. meidän nuorempi hyökkii kyllä kans kohti jos liikuttelen käsiä peittojen/lakanan alla, joten saa olla varovainen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.