>Matkakokemusta Sisiliasta?

>

Moi :)
Luotan et teistä joku on käyny Sisiliassa ja kertoo siitä nyt mulle tänne kommenttiboxiin tai vaikka sit sähköpostiin :). 
Matkakertomuksia ja -kokemuksia siis kerjään!


Hirmunen hinku on saapasmaahan… Toistamiseen tahdon Milanoon! Voitas esim. lentää Pisaan, tutustua kaupunkiin, matkata junalla Milanoon, huokailla ihastuksesta Duomon huipulla ja lentää takas kotiin!
Tai sit yhdistää Milano ja Venetsia. Matkan kesto max. yksi viikko!
Niin ja oishan Napolissakin kiva käydä :P. Rooma on nähty, samoin Bologna, Parma, Modena ja Maranello.
Sardinian saarella kävimme viime syksynä.


Sisilia kiinnostaa äärettömän paljon! Ehkä jopa mannermaata enemmän tällä hetkellä!
Nyt mietinkin shoppaanko Ryanairin lennot Trapaniin syksymmälle, 

joten kertokaahan kokemuksia tästä kaupungista! Ja koko saaresta! Kannattaako vai nou, hotskut, ravintolat, kaikki vinkit otetaan avosylin ja kiitollisina vastaan.Kuvat Googlen kuvahaku.


Grazie mille!

Comments

 1. sanni
  12.6.2011 / 10:01

  >Samaiselle saarelle haluaisin minäkin! Napolissa piipahdin viime syksynä ja täytyy kyllä sanoa, että oli vastenmielisin kaupunki aikoihin. Likainen ja sekava. Sen sijaan Pompeijista ja Vesuviuksesta tykkäsin! Kaikki Pompeijin raunioiden aarteet on kärrätty Napoliin museoon, jossa jäi käymättä ja se jäi vähän kaivelemaan. Ryanairin hinnat ja kohteet pitää aina ajoittain tarkistaa. Trapani oli tosiaan uusi! MAHTAVAA! Pitäiskö vaan varata ja mennä :)

 2. Päm
  12.6.2011 / 11:14

  >Kaverit oli Pisassa…tosi pieni paikka…siis käytännössä vain Pisantorni :DIhanaa olis päästä kyllä sinne…kuulostaa siis hyvältä suunnitelmasi :)Kivaa sunnuntaita! Itse olen kans töissä :/

 3. Marianne
  12.6.2011 / 14:14

  >Tartutat minuun lomakuumetta! Ystävä on käyny venetsiassa, kertoi että sielä pärjää ihan enkullaki, mutta ne puhuu sielä niin nopeasti ja niin aksentilla sitä, ettei siitä saa mitään selvää, kunnes siihen tottuu! :D

 4. S
  12.6.2011 / 16:05

  >sanni: kiva kuulla kokemuksia Sanni! ehkä mä en enää sinne Napoliin niin hingu :). heh, jos meet Trapaniin ennen mua ni tuu ehdottomasti kertoon matkakokemuksia :))Päm: juu Pisa vois olla kiva päiväkohde just, ohikulkumatkalla :)). kiitti samoin sinnepäin! mulla alko vapaat hiphei!Marianne: heh, ei muuta ku reissuun siis :D. juuh Etelä-Euroopassa enkku on aika lailla erilaista ku mihin me täällä ollaan totuttu ;)

 5. Linda
  13.6.2011 / 07:34

  >Kiitti muuten siitä s-posti vastauksesta, koitan säätää jotain. Meidän piti lähteä Sisiliaan mutta lähdetäänkin Santorinille :) Et lueskelen täältä vinkkei sit tulevaan!

 6. S
  13.6.2011 / 09:30

  >Linda: ole hyvä, toivottavasti siitä on apua! :)

 7. Anonymous
  13.6.2011 / 11:29

  >Heissan,Sicily, voin suositella häämatkakohdettamme. Erityisen lämpimästi Taorminaa, ja sillä ihanaa honeymoon-hotelliamme Villa Taorminaa, joka löytyy myös maailman ihanimpien hotellien listalta ( en muista miltä). Taorminassa on ihanan romanttinen tunnelma, lähellä ihanat rannat "Naxos-Giardini" jossa on valkoisia kiviä ja kirkas merivesi. Ihanat hedelmäveneet ja cappuchinot rannalla. Hyviä ravintoloita mielin määrin ja paikallisen Excelsiorin kauniissa puutarhassa kävimme aina poolilla (omassa hotellissa oli ihanat jacusit puutarhassa). Vuokrasimme auton ja ajoimme ympäri Sisiliaa ihanissa Godfather-tunnelmissa. Suosittelen. Manner-Italiasta suosin ehdottomasti Roma, Rooma on vienyt sydämeni ikuisiksi ajoiksi. Ah!Toinen reissumme Italiaan oli Toscana. Sieltä suosittelen TODELLA lämmöllä San Giminianoa (maista maailman parasta pistaccio-jäätelöä torilla, en uskonut itse, mutta se vie nirvanaan), Raddaa ja erityisesti pientä Volpaian kylää, jossa asuimme lähes viikon. Siellähän Madonna, Sting ja Tony Blairkin viihtyvät. Upeat maisemat, upea ruoka ja upeat villat ja mikä ihana kylän oma viini!Onnea matkaan!Terkuin,NPS: olin viikonloppuna Lontoossa – aivan incredible! Suosittelen. Ja kotiin tullessa rullanurmikko olikin jo asennettu pihalle!:)

 8. S
  13.6.2011 / 11:49

  >N: voi kiitos ku kerroit näitä kokemuksia, ihanaa kuultavaa ja matkakuume nousi pilviin!!! Toscanassa en oo vielä käyny, ehdottomasti haluan! <3 heh, Lontoota ollaan itekki tässä mietitty et vois joku viikonloppu pyörähtää siellä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.