>Always Bon Jovi

>

En tiedä kuinka moni teistä pääsi onnekkaana Bon Jovin keikalle, mut meille, jotka emme tällä kertaa harmiksemme päässeet, tässä pienimuotoista lohtua. Ehkä ens kerralla on sit meidän vuoro!
Bon Jovi on mun kaikkien aikojen lemppari, en kyllästy ikinä <3
Parhaista hiteistä koostuva albumi Cross Road sykähdyttää eniten, mut mahtuu joukkoon paljon muitakin ihanuuksia! 
Oi oi miten paljon muistoja liittyy tähän Always-hittiinkin, those were the days
En malta olla sanomatta et olipa aika karut farkut (ainakin takaa) Bongiovin jalassa ;D
Tämän tyylin Johnista tykkään <3
Ihanat hiukset!

Tässä jo aikamoista luolamies-meininkiä ;D

Sunnuntai-illasta,

Comments

 1. Hanna
  19.6.2011 / 19:56

  >Minä tykkään!!! <3 <3

 2. Kaisa
  19.6.2011 / 20:18

  >Tää oli treffeillä Jonin kanssa ja kyllä kelpasi 8) Hieno keikka, upeat biisit ja tunnelma niin ihana. Tällä jaksaa taas pitkälle! Mikään superfani en ole, mutta muksuna kuuntelin paljon ja hitit osaa ulkoo :)

 3. Anonymous
  19.6.2011 / 20:26

  >Oli ilo olla stadionilla ja tunnelma oli niiiiin koskettava. Ei haitannut sade, eikä polven venähtäminen ( en edes huomannut), kun ammattilaiset vetivät homman niin kympillä. Olen myös fanittanut "Jonia" jo 25 vuotta ja nyt tuli tilaisuus päästä heidät näkemään. Kyllä nyt taas jaksaa ; )-Nuppu-

 4. FanniAuroora
  19.6.2011 / 20:37

  >oooiii =))) herkku!

 5. Outi-Hyypiön elämää
  19.6.2011 / 20:46

  >Mä olin ihan kipee Bonkkari-fani teininä, siinä slipperyn ja New Jerseyn aikaan. Albumeita tuli osetettua Keep the faithiin asti, mut sit musa lopahti. Tulipa kasarilla nähtyä kerran livenäkin, mutta tuo nykytuotanto ei nappaa, niin ei tultu mentyä nytkään keikalle.Mut musasta tulee niiiiiiiiin nuoruus mieleen, että huhhuh.

 6. Magpie
  19.6.2011 / 21:06

  >Minäkään en tälle keikalle päässyt, mutta aiemmin on kyllä tullut herraa käytyä katsomassa, ja livenä kyllä jotain uskomatonta. <3

 7. Annika
  19.6.2011 / 21:21

  >Minäkin sain fiilistellä konserttia kaukaa kotoa käsin äidin lähettämien kännykkäkuvien välityksellä :D Oli kuulemma hieno keikka!

 8. S
  19.6.2011 / 21:50

  >Hanna: :) :)Kaisa: oi oi, lucky you! minäkään en nyt ihan mikään superfani ku en koskaan oo keikallakaan ollu, mut toiv. jonain päivänä ja hitit menee ulkoo täälläkin :). Nuppu: voi ihana et pääsit keikalle, oon ilonen sun puolesta! toivon että minäkin vielä jonain päivänä pääsen kokemaan sen hurmion :)FanniAuroora: niin on :POuti: mä tykkään kans niiden vanhemmasta musasta enemmän! oikeestaan en nyt ees muista niitä uusimpia biisejä, hmm… jep, ihania muistoja tulee biiseistä! :)Magpie: voi voi, määki haluan livenä joku päivä nähdä! varmasti ois ikimuistoista!Annika: oi jei!! :D varmasti oli mahtava keikka!

 9. Sari
  19.6.2011 / 22:05

  >Hah, voi, ihania nuoruusmuistoja! Itse fanittanut alusta alkaen ja 7 tai 9 keikalla ollut. Nyt viime vuosina en kuitenkaan ole keikalle lähtenyt, vikaa levyäkään en hankkinut, kun tuntu, että kuulostavat biisit liikaa toisiltaan. Mut, myönnettäköön, nyt vähän harmittaa, kun joka tuutista kuulee kuinka hyvä keikkä oli! Ja oletteko tytöt samaa mieltä – Jon osaa todella flirttailla yleisönsä kanssa!

 10. Marianne
  19.6.2011 / 22:11

  >Mullaki liittyy varmaa miljoona ihanaa muistoa toho Bon Jovin "Always" Biisiin :)) Ahh niin ihana… :)

 11. S
  19.6.2011 / 22:17

  >Sari: vautsi sinähän oot päässy monelle keikalle! voi voi voi tahtoo nähä flirttailun!!! <3Marianne: niinpä… <3 mulla muistoja herättää erittäin paljon myöskin never say goodbye, bed of roses ja runaway <3 <3 <3

 12. Anonymous
  19.6.2011 / 23:09

  >Oltiin miehen kanssa keikalla ja backstagella!!!! :) jei, laitan sulle muutaman kuvan s.postiin! Koko bändi on SUPERMEGAIHQ!!!!! ja fanitan siis itse ihan kybällä!!!!!Kiitos videoista!-Miia S-

 13. PikkuMamma
  20.6.2011 / 00:25

  >Bon Jovi on ehkä paras bändi ikinä. Omistan cross roads levyn ja omia suosikkeja ovat ehdottomasti livin on a prayer ja born to be my baby. Ne on sellaisia huonon tuulen pelastajia :DHitaista ehdottomasti I'll be there for you ja bed of roses

 14. Marika
  20.6.2011 / 01:07

  >Mäkin tykkään kovasti k.o. bändistä. Harmittaa ettei tullut hankittua keikalle lippua, mutta ehkä vielä joku päivä keikalle pääsisi. Munkin ehdottomia suosikkeja on ne vanhemmat biisit.

 15. mapela
  20.6.2011 / 06:37

  >Kolme kertaa olen Bon Jovin nähnyt, mutta tällä kertaa kuuntelin keikkaa sujuvasti vain omalta parvekkeelta <3Allways kolahtaa mullekin ja samoin kaikki ihanat kasarihitit! =)

 16. Anonymous
  20.6.2011 / 08:45

  >Täälläkin ilmottautuu yks Bon Jovi fani. Olin nyt kolmatta kertaa Bon Jovin keikalla ja täytyy kyllä sanoa, että tämä oli niistä ehdottomasti paras. Soittolista oli loistava, ei jäänyt yhtään sellainen olo, et jokin biisi ois jäänyt soittamatta. Ja vaikkakin tää oli ainut keikka, jolla kastuin läpimäräksi, oli se silti paras! Toivottavasti jaksavat tulla pian uudelleen.-ee-

 17. S
  20.6.2011 / 09:55

  >Miia S: voi vitsi, oon niiiiiiin ilonen teidän puolesta! kiitos huipuista kuvista, ihana et sain jakaa ne sun kaa :)) tuntu ku ois itekki ollu siellä :DPikkuMamma: totta! ei oo mitään samanvertaista bändiä, mistään muusta musasta ei tuu samoja fiiliksiä ja muistoja, ei todellakaan! ja monestakohan sellasesta bändistä josta tykkäsin aivan hulluna 13-vuotiaana, voin sanoa tykkääväni yhtä paljon vielä tänäkin päivänä… enpä tiiä muita! :)Marika: me yhdessä vaiheessa jo meinattiin ostaa liput mut se sitte jäi… ehkä jonain päivänä mennään sinne yhdessä :))mapela: voi ihanaa et kuulu sun kotiin asti :). ollu kyllä kuulemma ihan mahtava keikka!ee: tuo on mun mielestä keikoissa just parasta ettei keikan jälkeen tuu mieleen mitään biisiä minkä vielä ois halunnu kuulla! siitä tietää aina et erittäin onnistunut oli keikka!kiitti et jaoit keikkakokemuksen täällä, tuntu vähän et ois itekki päässy paikan päälle :D

 18. Tiina
  20.6.2011 / 14:27

  >Olin nyt ensimmäistä kertaa stadionkeikalla ja oli aivan järjettömän mahtava! Ylitti kaikki odotukset mennen tullen! Ja oih Jon…aivan mahtavaa flirttailua! Todella osasi ottaa yleisönsä ja ei tarvinnut kuin nostaa käsi yli (puhumattakaan lantion keikautuksista) niin johan yleisö mylvi! Tästä riittää onneksi pitkäksi aikaa muisteltavaa <3

 19. S
  20.6.2011 / 16:04

  >Tiina: voi vitsi ku kuuntelee näitä teidän juttuja ni harmittaa tosissaan ettei itellä tullu lähettyä! ihan takuuvarmasti riittää muisteltavaa :)). toiv. ne tulee pian uudestaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.