>Kissa kotona!!!

>

Kuten lupasin heti tulla teille kertomaan ni 
KARKURI ON KOTONA JA PYSYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siis ei voi olla totta, mä oon jotenki ihan shokissa ja tärisen ja näppäilen mut pakko teille kertoa ja jakaa tää mun ilo!!!!! 
Lähdettiin kymppiuutisten jälkeen miehen kans autolla etsimään, vaikka missä pyörittiin ja vietiin uusia ilmoituksia. Sit ehdotin et käydään vielä tuolla ja siellä se neiti tuli muina kissoina vastaan meidän autoa tai meni oikeestaan tien yli!! Litimärkä oli, mut ei yhtään laihtunu eikä moksiskaa!! Mies kurvas auton tienvarteen ja juoksin ulos, hyvä etten ojaan kaatunu! Lähes ulvoin itkusta ja kissa nauku vaan pokkana et moi mami, kiva nähä, tuli ojan yli mun syliin ja kauhee meinas maa lähtee alta ku tuli nii hysteerinen itkukohtaus. Sit autoon ja kissa pyöri autossa naukuen, ois tahtonu takas hiirijahtiin! 
Mä hoin miehelle et tapahtuuko tää oikeesti vai näänkö taas unta!!!! Ei meinaa vieläkään uskoa, ei millään!
Siis tuo possu on tarkotuksella ollu poissa mun luota nää tasan 12 vuorokautta!!! Ja minä nyyhkin miten sillä on mua ikävä ja kaikkee, niin varmaan!!! Nauttinu sydämensä kyllyydestä! Heti lämpimään valkoiseen pyyhkeeseen kuivattiin pieni ja annettiin hillitysti ruokaa, kyllä maistui! Mut samantien ois halunnu ulos :D. 
Arvatkaas pääseekö… Meillä alkaa erilainen elämä!
Voi huh huh, huominen vaivainen päivä vielä kesälomaa ja senki saan viettää poistellen niitä kymmeniä kissailmoituksia :D. 
Tämmönen kesäloma tällä kertaa…
Mut silti mä luulen et tuo kattimatti menee kohta kahtia ku sitä kiskoo sekä mies että minä :D.
Nyt muuten lähtee skumppakorkki, ollu aivan liian kauan paikoillaan!

Comments

 1. jaana
  10.7.2011 / 10:32

  >Voi vitsi miten hieno juttu! Kyllä se on niin ihanaa saada koko perhe yhteen. <3

 2. Aikku
  10.7.2011 / 10:42

  >Piti vielä palata korjaamaan (olin niin shokissa kisun löytymisestä, et kirjotin väärin:)), että vanha edesmennyt kissani ei tottunut valjaisiin, mutta kaulapantaan kyllä…ja siinä hihnassa käytettiin ulkona, toimi hyvin näinki! Nämä nykyiset kisut tottunu hyvin valjaisiin.

 3. Anonymous
  10.7.2011 / 10:46

  >Mahtava juttu että "lomalainen" löytyi. Se varmaan ajatteli että nyt kun mamikin on lomalla kotona niin hän voi lähteä seikkailuun itse. Pääsee sitten heti halutessaan takaisin sisälle kun kotona päivystetään.Kisu vietti kesälomaa! :D Ihanaa! :D-Miia-

 4. Niina
  10.7.2011 / 10:48

  >Ihan superihanaa!!!Oon niin onnellinen puolestanne!! <3Nyt häkin rakennukseen!!:) Meilläkin oli aikoinaan aika iso häkki kisuilla, häkin yläreunaa kiersi "taso" missä kisut tietysti makoili ja tarkkili!:D Häkki oli vanhan ulkorakennuksen takana ja sieltä pääsi luukusta pihasaunaan joka oli tosi viileä.Tietty varjopaikkojakin tehtiin häkkiin.Yks puu kaadettiin ja siitä tuli iso raapimispuu häkin keskelle ja puuta pitkin pääsi kiipeämään ylähyllyille ja meni sinne erikseen vielä ramppejakin!Se oli hieno häkki!:D ois ollu kätevä jos häkin ois saanu tehtyä niin että sinne pääsee suoraan talosta.Joka aamu kesällä vein katit sinne päiväksi ja yöksi sitten sisälle.Ikävä kisuja :(

 5. Marita
  10.7.2011 / 10:56

  >Kaikella on tarkoituksensa kuten edellisessä totesit. Minua ihastuttaa sinun rehellisyytesi ja aitoutesi tämän kissatarinan kohdalla ja olen vilpittömästi onnellinen puolestasi. Siunausta teille kaikille!

 6. Padmerine
  10.7.2011 / 10:59

  >Ihanaa että kisuli löytyi vihdoinkin!! <3

 7. Kaitaliina
  10.7.2011 / 11:05

  >Voi ihanuus, että löysitte hänet!! Kisu siis oli kuin olikin vain innostunut kesän tuomista uusista hajuista ja tuulista.: )

 8. Anonymous
  10.7.2011 / 11:11

  >Ihana juttu! :)Kirjoituksesta voi niin aistia miltä sinusta tuntui, ihanaa että teillä on taas perhe koossa :).Meilläkin on kissoilla tarha, eihän se vapautta voita, mutta joskus täytyy olla itsekäs, nuo on liian rakkaita päästettäväksi tuonne pahaan maailmaan :).

 9. Sandra
  10.7.2011 / 11:17

  >Mahtavaa, että karkulainen löytyi ja koko perhe on koossa :)

 10. J
  10.7.2011 / 11:19

  >Uskomatonta, siis aivan mahtavaa ♥ Paras uutinen!!Voi ku kisu tietäis miten paljon surua ja huolta teille aiheutti kahen viikon ajan.. Jännä miten ne vaan haluaa seikkailla ja olla kotoa pois noinki kauan. Mitenhän kauan neiti ois ollu vielä reissussa jos ette ois sattunu just sillon näkemään häntä? No mut kaikkein parasta et nyt on kotona!!! Oon niin ilonen ja onnellinen teidän puolesta! Kisulle halit :)

 11. Anonymous
  10.7.2011 / 11:20

  >Mahtavaa!!! Ajattelin, että näenkö mä unta kun katsoin otsikon. Voi sitä pientä, minkä tempun teki :) Nyt teillä on kyllä ihanaa, perhe taas koossa!!!t. Äippä

 12. Anonymous
  10.7.2011 / 11:23

  >Mahtavaa, ihanaa!!! :) Kyllä kannatti pysyä kovana ja jatkaa etsintöjä, vaikka tuntuiki välillä et muut alkoi luovuttaa! Huippuja kisunomistajia ootte, voiko aidompaa huolta enää ollakaan <3 :)-Sheldon

 13. Anonymous
  10.7.2011 / 11:33

  >Ihana uutinen! Onpa helpottavaa kuulla, että karkulainen löytyi. Täällä on seurattu sydän syrjällään mitä sinne kuuluu. Sellaisia ne kissat on, ihania ja itsepäisiä :)Nauttikaa nyt kesästä kaikki yhdessä!!Marde

 14. Mii
  10.7.2011 / 11:40

  >Voi ihanaaa! :):):)

 15. Anonymous
  10.7.2011 / 12:24

  >Voi kun ihana kuulla että kisu on tullut kotiin!!! Nyt mäkin voin aloittaa hyvillä mielin huomisen loman kun en nettiin pääse vähään aikaan:)T: viiru

 16. Kristiina
  10.7.2011 / 12:33

  >Kiva oli lukea, että karkulainen löytyi :) Toivottavasti malttais nyt pysytellä kotosalla.

 17. Marika V
  10.7.2011 / 12:47

  >Ihanaa et karkuri on vihdoin ja viimein löytyny!! Joka päivä oon käyny kattomassa et joko.

 18. Anonymous
  10.7.2011 / 12:53

  >Mahtava uutinen, ihan kyyneleet silmissä luin ilouutisia:)Toivon, että kissasi pysyy vielä luoksesi pitkään.Aurinkoista kesää!Karvinen

 19. Minna
  10.7.2011 / 13:05

  >Olen ihan superhäpi teidän puolesta!!! Tulin niin hyvä mieli tän uutisen luettua. :D :D

 20. Oona
  10.7.2011 / 13:15

  >Onnenkyyneleet silmissä luin tätä :) Eläinrakkaana ihmisenä oon seurannu tätä karkulaistarinaa ja toivonu todella että kisu löytyy ja LÖYTY, ihanaa :)

 21. Anonymous
  10.7.2011 / 13:18

  >JES JES JES <3 Lähdin perjantaina aamulla reissuun ja nyt kun tulin, niin heti oli tultava katsomaan mikä on tilanne. Siis aivan IHANAA, että sait(te) kisunne takaisin. Olen kyllä niin onnellinen teidän puolesta.-Nuppu-

 22. Liinu
  10.7.2011 / 13:18

  >Siis aivan mahtavaa!! Täällä ollaan kans niin onnellisia teidän puolesta, että katti-karkulainen löytyi :)

 23. Satu
  10.7.2011 / 13:21

  >Olipa ihana tulla lueskelemaan täältä iloisia uutisia :)

 24. Anonymous
  10.7.2011 / 13:31

  >Ihanaa että kisu löytyi. Täälläkin kovasti odotettu. :)- Olivia

 25. Anonymous
  10.7.2011 / 13:36

  >Oi miten ihanaa, että karkulainen löytyi! Oon joka päivä useita kertoja tullut tarkistamaan joko kisu on löytynyt ja täytyy kyllä sanoo, että oon niin onnellinen teidän puolesta että kissa löytyi hyväkuntoisena. Nauti näistä hetkistä, kuten varmasti teetkin! Ehkä tällä oli joku tarkoitus, kuten itse epäilit, muttei sitä kannata liikaa miettiä nyt. Upean "lomaltapaluulahjan" kyllä sait!T:Paula

 26. Anonymous
  10.7.2011 / 13:40

  >Aivan mahtavaa! Ihana uutinen! Halkean ilosta ja onnesta teidän puolesta :) Kisuille rapsuja! -Minna

 27. Anonymous
  10.7.2011 / 13:54

  >Kiva, että kissa löytyi. Laitoin eilen facebookkiin kommentin ja jotenki oli semmoinen tunne, että se löytyy piakkoin! Kissoilla on niin pokkaa, tulla takas, ihan kun ei missään ois ollukkaan :Dt:Heli 5 kissan omistaja

 28. Sirja
  10.7.2011 / 14:15

  >Voi miten ihanaa että kisulainen löytyi!!

 29. Anonymous
  10.7.2011 / 14:34

  >Mahtavaa! On kauheaa, kun kisu katoaa, ja vielä kauheammaksi sen tekee, kun ei tiedä/pohtii sen kohtaloa. Meillä kaksi kisua, jotka olivat jo tottuneet ulkoilemaan ennen meille tuloa. Päivällä ulkoilevat pihapiirissä, öisin aina sisällä. Nyt muutamme pois ja mirreistä tulisi väliaikaisesti sisäkissoja. Protestoivat varmasti. Pelkään, että ne uudessa paikassa karkaavat joskus vahingossa ovenraosta ja entäs sitten…

 30. Sansai
  10.7.2011 / 19:02

  >Voi mahtavia uutisia! Itellekin tuli sellainen onnellinen olo teidän puolesta :)<3

 31. S
  10.7.2011 / 22:54

  >moi vielä :)ja KIITOS ihanista kommenteista, ilo kyllä moninkertaistui teidän ansiosta! oli mukava kuulla teistä kaikista ja vaikka kommentteja on noin hirmu paljon, silti lähes kaikki kommenttien jättäjät on jo jollain tapaa tuttuja :)

 32. Krisse
  12.7.2011 / 11:09

  >Ihanaa…loppu hyvin, kaikki hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.