>Vilkaisu asuntomessukohteisiin

>

Dekon jättimäinen asuntomessunumero tupsahti postilaatikkoon tällä viikolla ja oon ehtiny sen jo kannesta kanteen selatakin. Tässä muutamia kuvia, jotka mun mieleen tavalla tai toisella näin ensimmäisellä tutustumiskerralla jäi :) 

Kohde 2: miks muhun uppoo aina tuo beige (tosin myös harmaa) tähtityyny & torkku? Ilman niitä en ois tähän varmaan huomiota kiinnittäny :P

Keittiö osittain samanmallinen kuin meillä, välitilassa meidän kylppärin laattaa :P

Kohde 5: nykyisen kodin sisustuksen lisäksi mua viehättää tämänkaltainen sisustus suunnattoman paljon. Keveää ja lämminhenkistä, ripaus moderniutta. 

Joku rouhea & jykevä puinen ruokapöytä moderneilla valkoisilla tuolilla, sellaisen voisin ottaa seuraavaan kotiin ;). Lattia ois siinä kodissa sitten ruokapöydän sävyinen… 

Kohde 6: tämä kiinnostaa mua pohjaratkaisunsa vuoksi. Jos mulla ois joskus kaksikerroksinen koti, ois osittainen yläkerta toteutettu juuri näin lasikaiteilla:

Tämä kohde kiehtoo myöskin tumman sisustuksensa vuoksi (jotain mitä meidän kodissa ei tulla näkemään) :)

Kohde 8: tätä kohdetta oon pitkin vuotta ulkoapäin hämmästelly ja kummastellu ja oonpa melko varma etten ole ainoa, ketä tämän talon ulkonäkö on puhuttanut… Tässä kuva, jonka otin viime maaliskuussa:Haluan käydä sisällä kuvittelemassa, miten arki sujuisi kodissa, jossa esim. keittiö sijaitsee merinäköalan vuoksi toisessa kerroksessa…

Kohde 13 kiinnostaa taas siksi, etten valitsisi tällaisia ratkaisuja omaan kotiini. Silti on kiva käydä katselemassa sellaisiakin sisustuksia, jotka ei ole omaan makuun. Liian sekavaa mulle: kuviollinen tapetti samalla seinällä mustan, metallinhohtoisen välitilan kanssa ja erilaiset tuolit suorastaan hyppää silmille :D

Kohde 25 ihastuttaa merihenkisellä sisustuksellaan. Täällä herää kaipuu merelle…

Kohde 26: kivasti toteutettu seinä. Seinämaalaus on kuulemma sisustussuunnittelijan ja kuviomaalarin yhteistyön tulos.  

Lastenhuone peruspiirteittäin mun makuun!

Kohde 27: tulee mieleen merenrantamökin makuuhuone ja mökki muutenkin näistä hirsiseinistä.

Kohde 28: tässä viehättää valkoinen sohva, kaunis sohvapöytä & kattovalaisin. 

Ottaisin! ;) (tosin kalusteet erilaisilla vetimillä)

Kohde 29: peruskaunista ja kodikasta :)

Kiva huonekalujärjestys, tykkään! Mutta arvatkaas mikä pistää silmääni?
Kattopaneelijako :D (ei menis läpi meillä tommonen, nou nou)
Tiedän olevani joskus turhan tarkka, mut onneks mieskin on, ei ehkä yhtä tarkka ku minä mut tarkka kuitenkin… 

Ja joo, meillä mietittiin kattopaneelijaotkin huone huoneelta. Muistan selvästi miten yhtenä iltana edellisen kodin pöydän ääressä suunnittelin jaon parhaalla mahdollisella tavalla ja nyt oon erittäin tyytyväinen ku katselen kattoamme. Meillä siis jaot on joka toisessa rivissä kohdakkain eikä juoksentele jatkokohdat miten sattuu, hyi! :D
(Se on semmosta ku perfektionisti alkaa taloa rakentamaan…)

Kohde 31: tämä kuva sai mut kiinnostumaan tästä kohteesta!

Kohde 32: tämä on ulkoapäin ollu koko ajan mun suosikki, en malta oottaa et pääsen sisälle kurkkaamaan! Onko ihanuus vai pettymys, jää nähtäväks…Ainakin ihana savusaunamainen rantasauna löytyy…

Kohde 33: erilainen valaistusratkaisu keittiössä. Samantyylinen epäsuora valaistus oli meidänkin keittiöön suunnitteilla. Mietittiin miehen kans et tehdään keittiön kohdalle just tommonen madallettu katto ja sinne epäsuora valaistus, mut avaruus vei voiton enkä ole katunut!

Kohde 34: nään itteni tossa nojatuolilla käpertyneenä vilttiin, kirjan ja teemukin (tai viinilasin) kera, syysmyrskyn pauhatessa ulkona… (Tosin pelkäisin myrskyävää ja tummaa merta :D)

Tässä kohteessa 34 on muuten myös hammaslääkärin vastaanottotilat ja kuulin juttua, et hammaslääkäripariskunta tekee messujen ajan hampaiden valkaisuja messuvastaanotollaan :)

Kohde 35 on messujen ainoa Jämerä-kivitalo, Jämerät on yleensä mun lemppareita!
Nähtäväks jää jatkuuko niin :) 
  

Kohde 38: kartanotyyliä, ihastuin kukkakimppuun :D ja ruokapöydän tuoleihin!

Tässä kohteessa oli kaunis kattaus merenpuoleisella terassilla (ruokailutilan jatkeena), ihastelin Deko-lehdessä. 


Kohde 39: joku tässä keittiössä ihastutti, vaikka tuota puunsävyä onkin parin-kolmen keittiön verran. Kaunis huone! Levollinen :). Lattiakin kivan erilainen. 

Kohde 40: on sellanen kutina et tästä sisustuksesta voi muodostua mun lemppari messusisustuksista!

Millainen on ylellinen makuuhuone? Tällainen! (Tosin talja lähtis…)

Yksinkertaisen kaunista ja raikasta! Tutunnäköinen sängynpeite ;)

Kohde 41: vähän lisää ruskean sävyjä…

Ruokailuryhmä istuintyynyineen ihastuttaa!

Kuvat

Huh! Ootteko vielä hereillä?
Niin joo, ja Dekon mukaan kohteessa 1 on valkoinen sauna, pakko nähdä!
Nämähän on toki vain messusisustuksia. Talon tulevilla asukkailla ei välttämättä ole se painavin sana sisustuksen suhteen, talotehtailla sisustussuunnittelijoineen on sisustuksissa melko suuri rooli. Itse tiedän parin kohteen rakennuttajat = tulevat asukkaat ja kun he messujen jälkeen rakennuttamaansa taloon muuttavat, vaihtuu sisustus radikaalisti. Mutta enpä kerro missä kohteissa varmuudella näin tulee käymään! ;)


Comments

 1. Ansku
  9.7.2011 / 09:40

  >Kiitos kivasta asuntomessupostauksesta kommenttien kera! Mieleen jäi yhdestä kuvasta taulu "happiness is not a destination, it's a way of life". Senhän voisi tehdä itse valmiille maaluspohjalle vaikka värit toisinpäin sapluunan avulla. Kivoja sisustuksia tuntuu olevan tarjolla messuilla.

 2. Onnenkyynel
  9.7.2011 / 09:42

  >Oh, kauniita on kaikki.Tai ainakin melkein ;)Kiitos, kun kävit postaamassa aiheesta.Kohteen 25 vierashuone, vai mikä lie. Alempi on kyllä mulle kutsuva ja kohteen 27 makkari.Ja kohteen 2 keittiö <3Voi, tuonne pörräämään ja huokailemaan ;)

 3. Saila
  9.7.2011 / 09:50

  >On meillä kyllä harvinaisen samanlainen maku! Hahah ja nauroin ääneen tuon "tässä kiettiössä puuta kahden-kolmen keittiön verran"! ;) Tottahan se on. Mun tulevaan taloon (jota tuskin tulee) haluaisin tollasen kohteen 40 keittiön mustalla tasolla. NYt on kyllä pakko päästä messuille!

 4. Anonymous
  9.7.2011 / 10:28

  >Tietkö, aika lailla samoihin kuviin ollaan "silmämme isketty" :) Mä kans Dekoa lueskelin. Merihenkisyys vaan on sellanen sisustustyyli, jota en meidän kotiin ole koskaan osannut ajatella, mutta ihastelen kyllä muiden kodeissa.Oon joskus miettinyt, että kuinkakohan huonoon kuntoon lattiat noissa taloissa menevät messujen aikaan, kun ilmeisesti ihan kengät jalassa saavat siellä katsojat kulkea…Yhden perheen tiedän joutuneen maalaamaan seinäpintoja uusiksi, kun oli saanut niin paljon osumia ja naarmuja messujen aikana :(Sun pitää ihan selvästi hankkia itelles tuo Gant:n tyyny ja torkkupeitto ;) Mulla on tuo beige torkkupeitto ja 2 tyynyä kesä 2011 mallistosta. Ovat pikkusen vaaleempaa beigeä ja torkkupeitto käännettävä (toisella puolella valk. pohjalla beiget tähdet). Suosittelen, jos vielä jostain saa! Myös musta torkkupeitto ja yks tyyny löytyy. Niillä saa mm. petaukseen kivaa särmää!Mukavaa lauantaita sulle :)-I-

 5. Anonymous
  9.7.2011 / 10:35

  >Piti vielä sanoa, että nyt kun vielä kerran tarkemmin luin tän postauksen ja sen kuvatekstit, niin vieläpä ihan samoihin yksityiskohtiin ollaan tykästytty :)-I-

 6. Sanna
  9.7.2011 / 10:43

  >Noitten kattopaneeleitten jatkojen takia meillä onkin täyspitkät joka huoneessa :)Mulla ärsyttää kun joka vuosi asuntomessuilla on liian ruskeaa. Tuo Aitta on minusta mielenkiintoisin kohde, jossa vietän varmasti eniten aikaa katselemassa :)

 7. Anonymous
  9.7.2011 / 10:57

  >Moi,kiitos kuvista. Ollaan menossa reilun viikon päästä. Tänään suunnataan loma-asuntomessuille päivän pyrähdykselle.Muuten, Kokkolan kohteista pihat ja terassit kiinnostaisi myös.Ostettiin eilen uusi terassiryhmä, tosin isolla pyöreällä pöydällä. Kutsun tuoleja appelsiinituoleiksi. Tuolit vihittiin käyttöön Platinon voimin. Jos haluat kurkata, se löytyy täältä: http://www.contemporist.com/2010/02/02/cantilever-collection-by-alessandro-andreucci-and-christian-hoisl/Terkuin, N

 8. Niina
  9.7.2011 / 11:10

  >Monta kivaa kohdetta löytyi, muhunkin tehoaa aina tähdet ja rottinki!:DTuolla ois kiva piipahtaa kesälomalla!ja tietysti siten vohvelikahvilassaki samalla reissulla!Kiitos vaan vinkistä!:)Missähän se kisu oikein viipyyy :(

 9. S
  9.7.2011 / 11:14

  >Ansku: kiva et tykkäsit postauksesta! meillä lukee tuo teksti keittiössä yhdessä taulussa, minkä ite printtasin. Onnenkyynel: mukava että postaus oli mieleinen! viikon päästä sinne jo pääsee :)Saila: ai jaa onko :D. sun lempikeittiö on kyllä tosi kaunis!I: jaa :). mä laittaisin merihenkistä sisustusta merenrantamökille, en kotiini osaisi. ne reitit missä ihmiset saa kulkea, suojataan pahvein yms. itse talon tulevat asukkaat ei taloja joudu messujen jälkeen remppaamaan, vaan se on talotehtaiden vastuulla messujen jälkeen hoitaa talo kuntoon. (maalaukset uusiksi yms.)joo mustat torkku ja tyyny Gantilta ois tosi kiva, tai harmaat :). samoin sulle kiitos!Sanna: meillä ei riittäny läheskään joka huoneeseen täyspitkiä, joten tehtiin jatkot siististi. ei niitä ees huomaa ku menee niin sujuvasti, mut noi kuvan jatkot pisti heti silmään :D. haluttiin myös taloudellisesti tehdä katto ja onnistuttiin :). juu se on totta et aina messutaloissa on joko harmaa-valkoinen sävymaailma tai sit ruskea-valkoinen. mut se ruskea-valkoinen on kyllä voitolla :/N: muaki kiinnostaa pihat asuntomessuilla! vielä nimittäin ehtii imeä ideoita omaan pihaan. käynpä kurkkaamassa sun linkissä, onnea uusille kalusteille!

 10. S
  9.7.2011 / 11:24

  >Niina: joo vohvelikahvilaan samalla ilman muuta :).voi en tiiä missä se mun kulta on, sydäntä särkee aivan mahottoman paljo enkä muuta voi ajatella ollenkaan. tänään illalla tulee jo 12 vrk :´(. eilenki illalla etittiin yli 2 tuntia, tultiin kotiin vasta vähä ennen yhtä…

 11. Anonymous
  9.7.2011 / 13:07

  >Olipa ihania kuvia! Toisaalta varmaan parmempi etten mene messuille, tulee vaan paha mieli ;). Joskus olen messuilla Oikein Hulppeissa Kohteissa miettinyt, että ehtivätköhän ne asukkaat oikeasti viettää aikaa kaikilla viidellä terassillansa tai ovatkohan he aina hienoissa vaatteissa kotosalla vapaapäivinään? Hassulta varmaan näyttäis verkkaripukuinen ja rasvahiuksinen emäntä designsohvalla… -Pilvi ;)

 12. suvi m
  9.7.2011 / 13:22

  >Mun selkein suosikki on Aitta niinkuin etukäteen jo arvelinkin. Muut sisustukset ovat aika samanlaisia kuin joka vuosi ja joita näkee paljon. Täytyy nyt käydä vielä paikan päällä jos sieltä löytyisi muutakin inspiroivaa…

 13. Soile
  9.7.2011 / 13:53

  >Olipa mukava kurkata näihin ihaniin sisustuksiin! Sama mulla; nuo Gantin beiget ja muunkin väriset tähtitekstiilit iskee aina; olipa ympäristö millainen tahansa. Voi kun odotan jo innolla messuille pääsemistä!

 14. Anonymous
  9.7.2011 / 14:30

  >Monta ihanaa juttua taalla, erityisesti ihastutti tuo toka kuvan keittio, ihana! Tuun paremmalla ajalla katsomaan tarkemmin kuvia. Tulin vaan kurkkaamaan onko muru jo tullut kotiin, ei vielakaan…. :-(Rags

 15. Viivi
  9.7.2011 / 14:50

  >Kiva saada kuvia kun en ole vielä Dekoa huomannut ostaa. Harmi vaan että mökillä niin hidas yhteys etten saa kuin osan kuvista auki. Hyvältä näyttää! Pidin kuvan 28 "uudesta" tehosteväristä, raikkaasta sinisestä ja turkoosista.Olisikohan mahdollista että se kattolankkujen saumakohdat johtuvatkin perspektiivistä kuvassa, luulen niin. Harmi kun messut on niin kaukana mutta onneks sulta saa tietoa:)

 16. S
  9.7.2011 / 15:36

  >Pilvi: heh, epäilen et kaikkia viittä terassia ainakaan kovin aktiivisesti ehditään käyttää… varmaan siinä lähinnä se ajatus on tärkein, ajatus siitä että on sellanen mahdollisuus :). eiköhän neki pohjimmiltaan ihan normi-ihmisiä ole, luulen. messuilla vaan täytyy olla erikoisempiakin taloja, ei niissä muuten mitään mieltä ois ku ois laatikoita toisensa perään :Dsuvi m: joo totta, aika paljonhan noi messusisustukset toisiaan muistuttavat, vuosi vuodelta. joskus hauskuutan itteeni ja käyn kattomassa messusisustuksia reilun kymmenen vuoden takaa :DSoile: joo mikähän noissa Gantin tuotteissa on… välillä se tähtikuosi tulee korvista ulos ku näkee joka paikassa, mut usein myös ihastelen niitä. varsinki ne harmaat ois kivat, ja mustavalkoiset… johonki mökille ehkä beiget. Rags: joo ei vieläkään, tää on aivan kauhee painajainen ku mitään muuta ei oo mielessä :(((. ku ei se muru osaa kotiin enää :(Viivi: joo se oli kyllä raikas yhdistettynä valkoiseen! ei johdu kuvaperspektiivistä, katso vaikka kuvassa katon oikeaa reunaa ni näät selkeämmin et jatkot menee missä sattuu…juu eiköhän täällä jonkinmoista raporttia messuista tule :)

 17. Anonymous
  9.7.2011 / 16:24

  >Kiitos ihanasta postauksesta! Itse kun en asuntomessuille pääse, oli mukava katsella kohteita blogisi kautta. Aika monta kuvaa oli minun makuuni. Kiitokset ihanasta blogistasi!Päivi

 18. Piompu
  9.7.2011 / 17:48

  >Kiitos asuntomessu kierroksesta. Ei tule sinnepäin tänä kesänä lähettyä, on liian kaukana. Kiva kun olet jaksanut kuvia laitella meidän iloksi.

 19. S
  9.7.2011 / 19:04

  >Päivi: kiitos Päivi sinulle kivasta kommentistasi!Piompu: eipä kestä! kuvia tulee varmaan sitte lisää ku pääsen paikan päälle kiertämään :)

 20. AnnHelen
  9.7.2011 / 21:09

  >Kiva katsella kuvia kun en ole itse pahemmin lehtejä ehtinyt katsella..ja iloinen ylläri oli kuva kohteesta 31..luulin että siitä ei ole kuvaa missään kun talo oli kuvauksien aikana vielä niin keskeneräinen. Voin vihjata että punaista mattoa ei tulla olohuoneessa enää näkemään..My Dreamhomen täti kun sai kohteen sisustamisen tehtäväkseen niin ei kai tarvitse kahdesti arvata minkä värinen on tilalle tuotu matto.. ;) Ja voi, toivottavasti kisu löytää pian kotiin! Voimia!

 21. jaana
  9.7.2011 / 22:07

  >Oma raksaprojekti kun on vasta aluillaan, niin vielä en täydellä teholla seuraile piharatkaisuja. Sivusilmällä kuitenkin :) Aika tekniset ratkaisut kiinnostaa tällä hetkellä (laskeskelin kuvistakin spottien määrä), mutta onneksi mikään ei estä nappaamasta samalla muutamaa sisustusideaakin. Enää viikko töitä ja sitten alkaa loma, johon kuuluu Kokkolan kierroskin.

 22. PikkuMamma
  9.7.2011 / 22:53

  >Kauniita koteja ovat kaikki, oma koti tuntuut taas ihan törkymökiltä kun katsoo siistejä kauniisti sisustettuja koteja :D Ite tykkään eniten merihenkisistä kodeista. Myös kodikkaat harmoniset ruskean sävyt ovatminun mieleen.

 23. S
  10.7.2011 / 00:33

  >AnnHelen: jee kiva nähdä kohde sit sun sisustamana, can't wait!jaana: ymmärrän! mullaki ollu joka messuilla eri mielenkiinnon kohteet: eka messuilla kiinnosti pohjaratkaisut, sit sisustukset, sit taas pihat ja vieläki ne pihat tai oikeestaan nyt ihan kokonaisuus :). messuilta saa kyllä hyviä vinkkejä!PikkuMamma: huom! nehän on messukoteja, joten niiden täytyy olla hienoja ja vimpan päälle ;). oma koti on aina paras koti <3

 24. M
  10.3.2012 / 15:04

  >Kiva postaus kyllä, etenkin kun meillä ei tuolloin vielä asia ollut ajankohtainen :) Lainasin muuten yhden kuvista blogiini ja linkkasin tänne. Sopiiko?

 25. S
  10.3.2012 / 17:35

  >juu sopii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.