>The Adorable Blog

>

Miss M suloisesta Classy & Glamorous In The City -blogista antoi kauniiden sanojen saattelemana mulle ihanan tunnustuksen, joka kyllä lämmitti mieltä!
Kiitos vielä <3

Tunnustus kuuluisi (tietääkseni) jakaa edelleen viiteen blogiin… Mieleeni tuli heti ensimmäisenä uusimmat blogituttavuuteni, joita on kolme, joten tällä kertaa laitan tunnustuksen eteenpäin vain kolmelle blogille.
Koska itse ilahdun aina suunnattomasti saadessani uuden lukijan, ajattelin osaltani mahdollistaa tämän ilon myös näille suht uusille bloggaajille :)


Tässäpäs nämä blogit satunnaisessa järjestyksessä:


* Coconut White
* Helmiä & Liljoja
* Oma Koti Valkoinen


Comments

 1. Padmerine
  18.7.2011 / 19:20

  >Kiitos ihanasta tunnustuksesta S <3 Oon niin otettu, kiitos ihanuus! :)

 2. Niina
  18.7.2011 / 20:44

  >Onnea tunnustuksesta! <3 Käynpäs heti tutustumassa noihin uusiin blogeihin :)

 3. Onnen Omenia
  18.7.2011 / 21:57

  >Kiitos blogivinkeistä! Musta on aina tosi kiva löytää uusia blogeja, joiden "tyyli kolahtaa" ;. Vinkkailehan jatkossakin, olen sinun kauttasi löytänyt jo mooonta hyvää blogia! Joista omasi tietty ykkössuosikkien joukossa :)

 4. Sirja
  18.7.2011 / 22:03

  >Oooh kiitos paljon S! ♥

 5. S
  18.7.2011 / 22:21

  >Padmerine: voi ole hyvä vain <3, ihana et tulit noin iloiseksi :)Niina: kiitos Niina <3 toivottavasti löydät kivaa lukemista :)Onnen Omenia: oleppas hyvä! tottahan toki vinkkailen, nyt oon vaan niin heikosti ehtiny blogeja lueskelemaan, joten uusia löytöjäkään ei kovin paljo oo vastaan tullu… ihana että vinkeistä on ollu hyötyä ja oot tehny kivoja löytöjä ja kiitos viimeisistä sanoistasi <3Sirja: ole hyvä Sirja <3

 6. -Miia-
  19.7.2011 / 15:30

  >Kiitos kaunis! Ihan sydän suli, tuli niin ihana olo tunnustuksestasi. Täytyykin heti iltasella laittaa itse eteenpäin… Kommentoinkin nyt tähän tuota jo uudempaa postausta kissatarhasta, siitä tuli tosi viihtyisä ja kiva on kisujenkin siellä olla, puu ja kaikki herkut.On sulla ihana mies! <3

 7. S
  19.7.2011 / 16:08

  >Miia: ihana kuulla, mullekin tuli niin hyvä mieli ku olitte näin iloisia tunnustuksesta :). kisutarha on kyllä kiva, nyt siellä on jo tasojakin ja tälläkin hetkellä kisut tarhailee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.