>Syysshoppailua

>

Huomentapäivää!

Mulla ei oo tapana kaikkia ostoksiani tänne blogiin ikuistaa, mut tällä kertaa tuntu siltä et teenpäs niin! Kurkkasin eilen illalla H&M:n sivuille ja se oli sitten menoa…
Ai miksikö?


Tämä kuva riittänee selitykseksi:

Mä oon niin heikko!!!!! :D

Mut ihan varmasti niin on joku muukin raitafani ruudun sillä puolen ja ostaa nuo samat :P

Ajattelin samalla tilata uuden takin. Ihailin tätä harmaata versiota, mutta tyypilliseen tapaani tilasin kuitenkin tuon mustan… Musta on aina varma!

Mustat nahkahanskat kaapista löytyy, joten tilasin hanskat konjakin sävyisenä: (oon kyllä supertarkka kaikista ruskean sävyistä, joten tiedän vasta hanskat nähtyäni saako ne kodin kaapistani :))

Nämä saappaat tilasin kokeille, olin kyllä jo vakaasti päättänyt ostaa talveksi UGGit… Vai EMUt… Ikuisuuskysymyksiä… Kumpia te suositte ja miksi? Luin keskustelupalstoja ja pää meni entistä enemmän pyörälle…

Mutta nämä tilasin siksi, että nään näiden sävyn. Jos sävy on tätä mitä kuvassa niin voihan ihanuus! (Pahoin kuitenkin pelkään ettei ole…) Yhdet tällaiset H&M:n versiot multa jo löytyykin.
Yhden kynsilakan klikkasin ostoskoriin myös; kauan ihastelin tätä pirteän punaista, mut ihan vielä en ollu tähän sävyyn valmis ;). Hyvää vauhtia sinnepäin menossa kuitenkin…
Aivan huippusöpöjä nimiä näillä H&M:n kynsilakoilla muuten, hehe!:

chicaboomboom, no mambo jambo, miss stoneheart, get a rose for me
:)

Tilasin Miss Stoneheartin :). No mambo jambo (turkoosi) houkutti kyllä suuresti, mut sit aloin kuvitella sitä omiin kynsiini enkä oikein osannut… Mun tyyli on varmaan liian hillitty noin räväkkään lakkaan. Pirteä pinkki taitaa olla mulle tarpeeks räväkkä ja jos tuohon kirkkaanpunaiseen vielä rohkaistun ni hyvä! :D


Hyvän tilauksen sain kasaan, vaatteita enemmänkin mitä tähän listasin. Tulipa ostettua myöskin veljen joululahjat, hyvä hyvä! 

Comments

 1. Minna Karoliina
  22.9.2011 / 10:59

  >Voi ei! Pitikin katsoa tämä postaus! Raitafani ilmoittautuu ja voin sanoa että tilaukseen menee!! :DItse ostin tuota H&M kynsilakkaa sävyssä chica boom boom (:D) ,kun ikivanha samansävyinen lakkani teki oharit ja tykkään kovasti sävystä.

 2. Sirja
  22.9.2011 / 11:25

  >Voi ei, miten ihania juttuja löysit! Just kun mun on pakko hillitä näitä shoppailuhimoja! :D Raitalakanat on mielettömän hienot ja kengät kotiuttaisin mielelläni vaikka heti (mulla parit tuon tyyliset löytyy ja parempia ei ookkaan, niin rentoa sujauttaa jalkaan tommoset lämpöset töppöset :)) Hyvää loppuviikkoa!

 3. Tinsku
  22.9.2011 / 11:42

  >Raitalakanat rulaa! =) Mun on pakko olla tilaamatta, muuten meillä ei oo muuta kuin raitaa… Paitsi jos nyt käyn vilkaisemassa vain… =D

 4. Anonymous
  22.9.2011 / 11:56

  >Tilasin itsekkin samat lakanat eilen päivällä, oli aivan pakko kun ne siellä näin ;)Ja noista kengistä, multa löytyy itseltä UGGit….enkä voi kuin kehua. Aivan ihanat!Niin ja tuo sinun "uusi" huone, ihana tunnelma välittyy jo nyt, kertakaikkiaan =) Voi kumpa matto tulisi jo pian, saako sen verran udella että mistä olet maton tilannut?Johanna

 5. Tinsku
  22.9.2011 / 12:10

  >Juu, kävin vilkaisemassa… =) Pakkohan ne oli tilata, kun oli ihan hullun halvat. =D

 6. Anonymous
  22.9.2011 / 12:19

  >Moi.Pakko tulla kaiken härdellin keskellä kommentoimaan, sun jutut on niin ihanan piristäviä:) Mä en pahemmin netistä tilaa kuin kissan ruoat ja tavarat (zooplus.fi ->katoppa jos ei ole sulle tuttu, kaikkea ihanaa kisuille ja halvemmalla kuin suomesta) Mulla on joku ihme pinttymä, et pitää saada "hiplata" tavaroita ennen kuin teen ostopäätöksen ;D somistuskouluskin aina sanottiin et jos ei saa koskea tai ottaa kuvia, NIIN pitää sitten olla vaan TOSI NOPEA ;D (opettajat yllyttää pahoille tavoille hehheh) T: Niina ja 4kisua

 7. Rags
  22.9.2011 / 12:23

  >No hoh, arvaas mihin mun on nyt paastava viikonloppuna… :-DIhanan variset (ainakin siis kuvassa) nuo ruskeat hanskat. Ja toi takki! Ja tosi pirtsakat lakanat! Melkein kavin jo klikkaamassa ne itselleni, mutta en olekaan varma koosta… Onko tuo single vai tupla? Ihanat olis kylla. Ma oon nyt niin ihastunut kaikkeen raitaan ja ruutuun ja mustavalkoisena etenkin… :-)

 8. Lilianna Lehdokki
  22.9.2011 / 12:35

  >OU NOU! Nyt on kyllä enterissä pidättelemistä! Oikein arvasit ;D ;D ;D Mä ajattelin muuten EHKÄ uskaltautua koittamaan yksien väärän väristen lakanoiden värjäämistä mustiksi. Mutta minkälaisella värinapilla ne sais raidallisiksi?????????? ;D

 9. New England Rose
  22.9.2011 / 12:36

  >Tosi tyylikkäät lakanat, niin linjakkaat… Tekis mieli tilata, mut tein tänään jo yhden toisen tilauksen niin ei nyt oikein voi :( Mut on kyllä hyvännäköiset!Mukavaa viikonloppua toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

 10. By J
  22.9.2011 / 13:07

  >Täällä ilmoittautuu yksi raitafani :) Jotkut H&M Homen pussilakanat ovat päätymässä omaan makkariin mutta tuo taitavat olla ihan uudet kun en ole bongannut! Ihanat verhot muuten alemmassa postauksessa, mistä olet löytänyt?

 11. Eve
  22.9.2011 / 13:08

  >Oi ihanat lakanat! Kiitos kovasti vinkistä, täytyy ehkä käydä klikkaamassa nup kotiin :) Oletko muuten aiemmin ostanut H&M:ltä lakanoita? Jos olet, niin oletko ollut tyytyväinen niiden laatuun? Mukavaa päivänjatkoa!

 12. S
  22.9.2011 / 13:21

  >Minna Karoliina: heh, mä niin tiesin et muutki tulee tilaan tuon raitasetin, niin ihana se on :D. just sellanen ku olin haaveillu ja näin käy usein H&M:n vuodevaatteiden kohdalla!Sirja: no arvaa ku näin nuo kaikki ja tosta raitasetistä kaikki lähti! aivan ihanat <3. ja nimenomaan nuo kengät on sellaset ihanat töppöset, jotka saa tosi nopsaa jalkaan, sellasesta tykkään ja oi miten lämpimät <3Tinsku: todellaki! ja mä niiiin tiesin miten sun käy ;D. hyvä hyvä! :)Johanna: onko UGGit liukkaat? nuo H&M:n töppöset on melko liukkaat, se on hiukan huono. kiitos, uudesta huoneesta tykkään kyllä ihan kympillä :). tilasin jostain nettimattoliikkeestä sen maton, saapa nähdä mitä sieltä kotiutuu ;)Niina ja 4kisua: oi kiitos Niina! voi mä toivon etten mäkään tilais juuri mitään netistä, jotenki liian helppoa… ihanan vaivatonta :PRags: hehee :)). en tiiä saiko tuota pussilakanaa tuplana, meillä on omat peitot joten tilasin siis luonnollisesti singlet :). joo mun raitahulluus on hullumpi kuin koskaan!

 13. S
  22.9.2011 / 13:50

  >Lilianna Lehdokki: mullakin ois yhdet lakanat, jotka voisin värjätä mustiksi… samalla ne värjäytyis ku aion värjätä yhden helmalakanankin :PNew England Rose: eikö ookki, aivan unelmat ja niin täydelliset mun silmissä! kiitti, mukavaa loppuviikkoa sinnekin :)By J: joo mikä säkä et näin nuo eilen!! oli pakko heti tilata ettei ne lopu kesken :D. ne mustavalkoiset verhot oon tilannu Jotexilta, voin suositella :)Eve: eipä kestä, arvasin et useampi taitaa nuo nähtyään ostaa :). on mulla muitakin H&M:n vuodevaatteita ja oon tykänny kyllä kovasti! ne on oikeestaan lemppareita. ja tykkään et niiden pussilakanoiden jalkopäässä on aina joko napit tai vetskari, pysyy peitto hyvin paikoillaan :)

 14. Anonymous
  22.9.2011 / 14:11

  >Mun mielestä UGGit ei oo liukkaat, toki ihan peilijäällä kaikki kengät on liukkaita, mutta en tosiaan ole huomannut, että olisivat sen liukkaammat kuin muutkaan kengät. Ainakin olen jo kolme talvea pysynyt niiden kanssa pystyssä (nyt pitää koputtaa puuta!!!) :) Johanna

 15. Meän Satu
  22.9.2011 / 14:46

  >Ihanat raitalakanat! :) Just passelit teille :)

 16. myyrä
  22.9.2011 / 17:15

  >Täältä löytyy tuo takki harmaana!! :) Mustan olisin kai ostanut jos niitä olis liikkeessä ollut. (ja tilata en saa :) Oma tilauslakko kaikkiin kuvastoihin) Mutta meinaa kaikki takit olla mustia niin hyvä että tuli tälläinen pakkopoikkeama ;D Yllättävän lämmin takki oli.

 17. Riina
  22.9.2011 / 17:33

  >Ihania juttuja olet tilannut. :) Itsekkin olen tuota harmaata takkia monta kertaa silmäillyt, en kuitenkaan ole ostanut. Mutta on se tosi ihana ja varmasti tuo musta väri on aina varmempi vaihtoehto.

 18. Eirene
  22.9.2011 / 17:41

  >Ihania ostoksia! Raitalakanat ovat yhtä aikaa ajattomat ja trendikkäät, nappivalinta. :) Tuo harmaa villakangastakki houkuttaisi itseänikin…Kengistä, mulla on jo monta vuotta ollut EMUt ja tykkään ihan hirmuisesti. Lämpöiset, todella pehmeät jalassa eivätkä luista liukkailla keleillä. Suosittelen siis. :)

 19. Hanna
  22.9.2011 / 19:06

  >Mahtavia juttuja tilasit! Erityisesti tykkään lakanoista ja takista!

 20. Liinu
  22.9.2011 / 20:02

  >Kivoja ostoksia, toivottavasti vastaavat tosiaan sitä mitä kuva näyttää.. Itse tykästyin tuohon harmaaseen takkiin, tosi kaunis sävy! Tosin oma kaappi kaipais lyhyttä takkia eikä pitkää :) Niin ja kannattaa kokeilla yhdistää punaista lakkaa ihan mustavalkoiseen asuun, omasta mielestäni kauniin klassinen yhdistelmä! :)

 21. Anonymous
  22.9.2011 / 20:44

  >ootko ennen tilannu hm lakanoita? ootko ollu tyytyväinen? mun pitäs tilata mutta en tiiä mistä saisin edullisia ja hyviä. inhoan pussi/alus lakanoita jotka nyppääntyy, HYI, aivanko ois hiekkaa sängyssä… :/

 22. Anonymous
  22.9.2011 / 21:31

  >On kyllä tosi kivan näköset lakanat, kelpais tännekin! -I-

 23. S
  22.9.2011 / 23:40

  >Johanna: selvä, kiitos tiedosta! nuo H&M:n töppöset on tosiaan liukkaat, on vaan sellanen melko sileä kumipohja et olin pari kertaa viime talvena niiden kaa polvillani ;D. muuten kyllä tykkään niistä!Meän Satu: eikö vain :))myyrä: totta tuokin, mullakin on kaikki villakangastakit ollu mustia… mut oon havainnu sen hyväks ja oikeestaan kaiken kans sopivaks ni mitäs sitä silloin vaihtamaan :). hauska nicki sulla myyrä :)Riina: joo tuossa takissa viehätti yksinkertaisuus, mut silti siinä on sitä jotain kauluksen ja vyön muodossa :). jotenki en osaa laittaa harmaata päälleni noin isona vaatekappaleena, heh!Eirene: totta! jahas, sieltä tuli ääni EMU:lle, tilanne 1-1 :)Hanna: hih, kiva kuulla ja saada hyväksyntä :DLiinu: toivotaan :). ja niin juuri ajattelinkin, koska pukeudun eniten mustavalkoiseen tai kokonaan mustaan. ois ihana "maustaa" kokonaisuutta kirkkaanpunaisin kynsin ja ehkä jopa repäisen ja punaan huulenikin samaan sävyyn :DAnonyymi: juu meillä on muitaki H&M:n vuodevaatteita ja minä ainakaan en voi haukkua! vanhimmat on ollu käytössä n. 2 vuotta eivätkä oo menneet yhtään mikskään. tosin en kyllä käyttäis vuodevaatteita aivan HIRVEÄN monia vuosia… ne, kuten pyyhkeetkin, tulee mun mielestä säännöllisesti vaihtaa uusiin. ja onhan se kivakin sit vaihtaa uusia tilalle :).laitahan tilaus menemään, nuo raitaiset makso ainoastaan 10 eur/kpl. :) ne mitä oon aiemmin sieltä ostanu, on ollu kolmenkympin luokkaa. H&M:n pussilakanoista pidän en vain kauniin ulkonäön vaan lisäks sen takia, et niiden jalkopäässä on joko napit tai vetskari, mahtavuutta!I: niin on, ihanat!

 24. Isosisko
  23.9.2011 / 13:57

  >naps naps raitalakanat, kiitos vinkistä!

 25. Mia -Willa Oliviasta
  24.9.2011 / 11:26

  >Ihastelin itsekkin noita samoja kenkiä eilen, kun tyttäreni teki taas tilausta näyttääkseen minulle, mitä olisi toivomuslistalla. Toinen hyvä puoli siinä, etä talossa on teinejä, on tuo kynsilakkojen määrä. Ikinä ei puutu oikea väri, kun on tarvis… paitsi tyttöjen mielestä;)Ihania värejä:)

 26. S
  24.9.2011 / 13:10

  >Isosisko: oleppas hyvä :))Mia: joo heh, voin vain kuvitella sen kynsilakkojen määrän teillä ku mullakin löytyy parikymmentä sävyä :D

 27. Inanaa
  26.9.2011 / 23:30

  >No jopas olin tämän missannut, vaikka varmasti olen lukenut tämänkin postauksen. Se on kato ku on sama pää kesät talvet. :) Itekin sitten tänään klikkasin parit pussilakanat itselleni :)

 28. S
  27.9.2011 / 10:58

  >Inanaa: joo eihän sitä millään voi kaikkea muistaa :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.