>Raitahaalarirentoilijat

>

Ei meidän kissamaiset asukkaat toki aina niin kiireisiä ole. Usein on aikaa myös makoilla ♥
Ja makoilla täytyykin, että jaksaa taas kaikkien arkikiireiden keskellä!
Yöunet on yleensä pitkät; mitä lähemmäs talvea mennään, sen pidemmät! Ja päiväunet, niissähän ei pysy ees laskuissa mukana monetko päikkärit per päivä pitää nukkua. Se on varma et monet ja niin monet nimenomaan ettei pysy laskuissa mukana!

Toinen arvostaa pehmeyttä ja mukavuutta, tämä meidän neitimäisempi kisu :)

Hän tykkää ku hänet laitetaan korkean tyynykasan päälle. Ite jos sinne menee, tyynyt luisuu kurjasti pois…

Toisenkin kisun mielelläni laittaisin tyynykasan päälle ja peittelisin torkkupeitolla :D

Mut hän ei halua! Heti vaihtaa paikkaa ja torkun ku erehtyy laittamaan kisun päälle, kaivautuu hän parin minuutin päästä sieltä pois… Liian paksu turkki vai äijämäisyyttä..?

Vaikka neitihän tämäkin pirpana on. Silti melko miesmäiset käytöstavat. 

Kun tarpeeks (tai liian paljon) halii ja häärää, tulee tämä I know where you sleep -ilme…

Parempi siis antaa nukkua rauhassa!

En nyt tiiä oliko nää uniset kuvat omiaan toivottamaan energistä ja pirtsakkaa uutta syysviikkoa, mut toivottelenpa sitä silti! 
Mulla on jänskä viikko aluillaan, pitäkää peukkuja joohan! (Enempää en taida täällä paljastaa, ainakaan toistaiseksi…)
:)


Comments

 1. Hanna ★
  26.9.2011 / 10:34

  >Voi mitä söpöliinejä! Alkoi tehdä mieli mennä päikkäreille ;)

 2. Anonymous
  26.9.2011 / 10:34

  >Ihanasti piristi kuvat kissaneideistä!On ne vaan niin suloisia tapauksia molemmat ja niin lutuisen näköisiä nukkuessaan:DMukavaa alkavaa viikkoa!-Sanna-

 3. Rags
  26.9.2011 / 10:39

  >Peukut pystyssa taalla, mita jannaa sitten onkaan tiedossa!!Ihania kuvia kisuista, varsinkin tuo viimeinen… :-)Meillakin tytot jai tana aamuna kotiin niin vasyneen nakoisina, ties kuinka monet paikkarit taytyykaan nukkua… <3Meilla on muuten sama juttu, toinen tykkaa olla tyynyjen paalla ja torkkupeiton alla, toinen ei sitten ollenkaan. :-)

 4. Anonymous
  26.9.2011 / 10:40

  >Melkoisen rennon näköistä menoa teillä siellä :) Ja kiva nähdä taas raitakavereita <3 Kyllähän sitä etenkin päivisin tarvii ottaa useat torkut -toki syömässä pitää välillä käydä- jotta sitten yöllä taas jaksaa riehua ;D Ja tottakai se kostetaan, jos liikaa tullaan tärkeitä torkkuja häiritsemään :)Pirteää viikkoa sinnekin! Hullua ei kyllä saisi näin pitää jännityksessä;D Ilmeisesti kuitenkin postitiivisista asioista kysymys? Toivottavasti kaikki menee niin kuin toivot!-I-

 5. Anonymous
  26.9.2011 / 10:58

  >Voi kiitos, postaus tuli tarpeeseen – kyllä ne ovat niin hellyttäviä karvapalloja, kissanpäiviä tosiaan viettelevät. Illalla mäkin nukahdin oman terrierini viekkuun :)Mies yövuorossa niin me likat nautitaan.. Peukut pystyssä täälläkin!t. Äippä

 6. KittyCatCat
  26.9.2011 / 11:12

  >Kuvittelenko vaan vai onko tyynykasan kuningattarella punainen väriläiskä otsassa? Jos on niin miten en oo aikaisemmin huomannut…

 7. Meän Satu
  26.9.2011 / 11:13

  >Ihania kisuleita <3Rapsutukset teän neiteille :)

 8. S
  26.9.2011 / 11:27

  >Hanna ★: heh, sama!Sanna: kiitos Sanna ja samoin! kiva kuulla että piristi :))Rags: kiitos paljon et pidät peukkuja <3 toivotaan et ne auttaa :))I: jep, nää osaa kyllä tän rentoilun :D. juu juu, positiivisia asioita, ainakin toivotaan et lopputulos on sellainen :D. katsotaan mitä tulee tapahtumaan, ehkä sitten kerron täälläkin puolella lisää ;) ja kiitos <3Äippä: kiitos peukuista ja mukava et tykkäsit kisupostauksesta :))kivaa päivää!KittyCatCat: on vanhemmalla neidillä ihana Intia-pilkku otsassa <3 :DMeän Satu: kiitos :) rapsuja teidänkin kaksikolle!

 9. Anonymous
  26.9.2011 / 12:44

  >Meillä vaihtelee kisujen nukkumapaikat. (nyt olen seurannut päikkäreitä päivästä toiseen kun olen ollut saikulla…)Yksi haluaa nukkua sängyssä, yks saunassa johon mami on laittanut kivat pehmusteet ylälauteelle,yksi nukkuu usein patteriin viritetyssä kissa pedissä, ja sitten kiipeilytelineessä yksi. Olohuoneen pehmeä mattokin kelpaa nukkumiseen. Parvekkeella(lasitettu) ei nyt enään niin kauheasti nukuta, kun on kylmä :S Onpa meillä yksi koiran petikin (onneksi kisu ei sitä tajua ;D )ja hyvin se kelpaa yhdelle kisuista :) Kisujen seuraneitinä olo jatkuu :D ja kisu nauttii ♥ T: Niina ja 4kisua

 10. Aikku
  26.9.2011 / 14:20

  >Voi mitä ihanaa makoilua<3 Rupes itelläki väsyttään… On se hyvä, et kiireiset kisulit malttaa välillä levätäkin:) Meillä kans lepäillään nyt ihan urakalla, varmaan syysväsymys iskeny! Yks aamu heräsin kyljelläni toinen kisu rintaa vasten mun toisen käden päällä ja mun toinen käsi sen kisun päällä:) Eikä kissa meinannu millää lähtä siitä pois, niiku ois tajuton ollu!:) Onnea tälle viikolle, mitä sit onkaan!

 11. Kiki
  26.9.2011 / 17:48

  >Nämä kissapostaukset on kyllä tämän blogin suola ja pippuri! :D

 12. Marika
  26.9.2011 / 18:40

  >Niin suloisia pehmeänpörröisiä raitakavereita:) Oikein aistii miten pikkuisilla on hyvä olla. Kissat nukkuvat tosiaan aivan uskomattoman paljon, välillä oikein kahdehdin heitä ja haluaisin itsekin nautiskella vastaavista lokoisista kissanpäivistä. Mutta ei siinä muu auta kuin käydä duunissa, jotta pikkukatit saa murkinaa :) Mukavaa viikon alkua, toivottavasti kuullaan iloisia uutisia!

 13. Anonymous
  26.9.2011 / 20:37

  >Hahhaa :D Voi lutuset!!<3 Ainahan nää piristää :) Tsemppiä myös sulle!-Suvi

 14. Elle-Marie
  26.9.2011 / 21:34

  >Sai tämä postaus hymyn huulille! Ihana piristys maanantaihin! :)

 15. Meän Satu
  26.9.2011 / 22:28

  >Kiitoskiitos rapsutuksista, rapsutukset annettu :DAi että, AVA:lla tuli uusinta-Tila ja siinä vilahti tuo Soihtu-valasin, niin ihana :) Tosin se vilahti mustana mutta tuo valkonen mikä teilläki on, on kyllä paaaljon parempi :) Valkosena ottasin meänki kottiin sen :) On mustaki hieno ja tyylikäs mutta enempi minun makkuun tuo valkonen versio :)

 16. jade
  27.9.2011 / 00:04

  >Voi miten ihania kisuja ;))Kauniita kuvia1

 17. Heidi
  27.9.2011 / 08:41

  >Voi ihanat kisut! Näiden vesseleiden kuvia olikin jo ikävä :)

 18. S
  27.9.2011 / 11:10

  >Niina ja 4kisua: voi paranemisia sulle!! mulla oli eilen illalla kova päänsärky, nukuin sit aamulla aika pitkään kisut vieressä <3 sit ku nousin ja vaihdoin huonetta, kisut sipsutti perässä ja nyt nuorempi on tässä sohvalla mun vieressä ja vanhempi lattialla uudella matolla <3Aikku: juu syysväsymystä havaittavissa täälläkin! voi ihanasti kisu nukku siellä <3 mäki heräsin tänään molemmat mussukat vieressä <3 kiitos!!Kiki: oi niinkö :D ihana kuulla, kiitos Kiki!Marika: eikö ookki :)). joo meille ei juurikaan jää vaihtoehtoja ku raataa töissä :D. kiitos paljon, toivotaan!Suvi: kiitos Suvi! ja kiva kuulla et piristää :))Elle-Marie: voi onpa mukava kuulla, mukavaa viikon jatkoa sinulle!Meän Satu: totta, mustakin on tyylikäs mut ite kallistuin myös tuohon valkoiseen :) Soihtu on kyllä ihana! ja ISO!jade: kiitos kivasta kommentistasi :)Heidi: niinkö, ihanaa et on kaivattu <3

 19. Sentimental Journey
  27.9.2011 / 11:24

  >:) <3 No voi ihanuus toisia. Tämä inspiroi entisestään tekemään postausta meidän Tassumies-pallerosta. :) Ihan huippu tämä tuima ilme: "damn woman, let me sleep!" :D

 20. S
  27.9.2011 / 18:06

  >Sentimental Journey: heh, niin ne onki, pienet pallerot <3 voi teehän postaus, tuun kurkkimaan :))

 21. Anonymous
  28.9.2011 / 11:38

  >MÄ EN KESTÄ ON NIIN IHANIA KARVAPALLOJA! :) Meidänkin palleroinen on ollut niin tyytyväinen kun mamma on sairastellut alkuviikon kun on saanut vierihoitoa, nukkuu koko ajan sylissä kun minä makaan sohvalla. :D

 22. S
  28.9.2011 / 11:45

  >Anonyymi: haha, kiitti kiitti, niin ne onki <3 joo meidänki kattimukset on niin onnellisia ku oon vapailla, joka askeleella mun perässä vaihtamassa huonetta :D. paranemisia sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.