>Kotona

>

Koti on maailman paras paikka, se on selvä!
Erityisen ihanalta koti tuntuu mm. silloin, kun kotiutuu töistä hieman väsyneenä. 
Ja varsinkin jos töissä on ollut hässäkkää, on ihana tulla kotiin, sulkea kotiovi takanaan ja olla hetki rauhassa. Vetäytyä sohvalle kotivaatteissa & kynttilänvalossa. 


Tykkään yli kaiken näistä Hemtexin lyhdyistä <3

Kietoutua hetkeksi superpehmeään pumpulitorkkupeittoon (ostin viikolla Iskusta kaksin kappalein, täydellisiä!) ja antaa mielen levätä kynttilänvalossa. 

Sit jaksaa taas häärätä kotonakin, jos vain malttaa nousta ylös ;)

Näin on taas yks työviikonloppu takana, ens viikonloppua odottelen, vapaata tiedossa jihuu!

Katottiin miehen kans hetki sitten kauhuleffaa… Eräässä tosi jännässä kohdassa kuului kovaa ääntä täältä uudesta huoneestani; hiukan jännitti ennen kuin hokattiin mistä oli kyse! Mua jännitti, ei miestä… Vanhempi kisu kaivautui sohvan selkänojatyynyjen taakse kovalla vimmalla ja voimalla ja tekee sen muuten äänekkäästi! Se oli mulle merkki jättää kauhuleffa kesken ;)


Huomaa alla arvonta :)

Comments

 1. Anonymous
  2.10.2011 / 20:19

  >Ihania rauhallisia tunnelmakuvia <3 Ja oot niin oikeassa, oma koti on maailman paras paikka, jonne on ihana "paeta" maailman menoa ja kiireitä! Monesti vaan, kun ajattelee hetken lepuuttavansa silmiään töiden jälkeen, se lepuutus tuppaa venähtämään…Hih, vai pääsi kisuli pelästyttämään pahemman kerran ;)Leppoisaa sunnuntai-iltaa teille sinne!-I-

 2. Kotiäiti
  2.10.2011 / 20:21

  >Mä muistan nuo ajat, kun sai rauhassa käpertyä sohvalle nollaamaan ajatuksia ja keräilemään voimia siitä sohvalta nousemiseen. ;) Nyt se on pelkkä toivo vain, kun kaksi vilkasta poikaa pitää huolen siitä, ettei äiti turhia lepäile. :D No, sitten eläkeikäisenä! ;)

 3. S
  3.10.2011 / 08:46

  >I: kiitti :) kivaa alkavaa viikkoa sulle!Kotiäiti: no se on hyvä että muistat ne ajat kuitenkin vielä ;Daikansa kutakin!

 4. Rags
  3.10.2011 / 10:17

  >Just noin! Oma koti on paras paikka. :-) Vai sellaisia kauhunhetkia teilla… Kisu varmaan ajatteli, etta nyt mami saa riittaa ja tuut pitamaan seuraa mulle. :-)Ihania tunnelmakuvia!Tuo kasivoide on tosi ihanaa (alemmassa postauksessa), sun suosituksesta ostin sita ja onneksi ostin. Todella nopeasti imeytyvaa (tarkeaa toissa) ja mika parasta; todella ihanan tuoksuista!

 5. Meän Satu
  3.10.2011 / 11:54

  >Ihana tunnelmapostaus :)Täälläki koti on maailman paras paikka <3"Pannaampa henkilökuntaan vauhtia!", aatteli vanhempi kisuTAI"Nyt henkilökunta ON levänny!" :DKisut<3

 6. Anonymous
  3.10.2011 / 12:51

  >Moi, nyt tulee oltuakin enemmän kotona ja sisällä kun pimeäkin tulee jo niin aikaisin ja sade ropisee harva se ilta. Teillä on kivasti KOTI-kyltti esillä eikä sitä homekylttiä :)t. Äippä

 7. Dahlia
  3.10.2011 / 18:56

  >Ihanan rauhallisia ja kauniita kuvia ovat. Tykästyin lyhtyihin, mutta vielä enemmän näihin kauniin rauhallisen tilannekuviin.

 8. S
  3.10.2011 / 19:38

  >Rags: joo selvästi kerjäs huomiota :D. mä oon ihan riippuvainen siitä käsivoiteesta, kamalaa jos sen valmistaminen lopetetaan!Meän Satu: kiitti :) ja noin juuri se tais ajatella :DÄippä: joo totta! eteisessä meillä lukee home sweet home, mut pelkkää home-sanaa ei taida tulla ;DDahlia: voi kiitos, onpa kiva kuulla :)

 9. Satu
  4.10.2011 / 14:50

  >Ihana olisi nytkin käpertyä sohvannurkkaan katsomaa kynttilänvalossa jotain elokuva…Tyydyn nyt työpöydän ääressä villashaaliin kietoutumiseen ja blogien lukemiseen :DTosi kauniita nuo lyhdyt :)

 10. S
  4.10.2011 / 20:15

  >Satu: kyllä tuokin kuulosti hyvältä; shaali ja blogit :)odotan jo viikonloppua, aion pitää leffaillan ihan yksinäni, hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.