>Täydennystä Teemaan

>

Ilman Tinskua en tästä tietäisi, joten kiitos sinulle :)
Tinsku nimittäin eilen vinkkasi, että Citymarketin 40-vuotissynttäreillä on Teema-astiat (mukit & lautaset) -40 % alessa! Luulin aluksi, että tarjous koski kaikkia värejä (mainos on ehkä aavistuksen harhaanjohtava: ”Kaikki Teema-mukit ja -lautaset -40%”), mutta tarjous koskikin vain valkoisia, turkooseja ja terrakottaisia (onko tuollaista sanamuotoa :D) Teemoja, muut oli poistettu hyllystä…
Mutta ei hätää, minä kun niitä valkoisia jo olin suunnitellutkin :P
Ostoskoriin nappasin ruokalautasia; sekä isoja 26 cm että pienempiä 21 cm lautasia. Pari kulhoakin ostin samalla kertaa. Nyt on valkoinen Teema-perhe taas hieman kasvanut.Ostelen maltillisesti ettei tuu huteja ;).
Seuraavaksi voisin ostaa pienempiä lautasia; joko noita 21 cm tai 17 cm kokoisia (joita mulla on jo ennestään valkoisina) mustina tai helmenharmaina. 
Jäin myöskin miettimään, et pitäiskö käydä ostamassa vielä pari ihanaa turkoosia mukia…


Ja arvatkaa mitä mulle tapahtu siellä astiahyllyjen välissä!


Ihastuin sydänjuuriani myöten eräisiin Teemaa isompiin kulhoihin, seikka jota vieläkin ihmettelen :O. Ennen nimittäin aina ajattelin et siinä sarjassa on ihan liikaa kuviota mun makuun, mut näin nyt vaan kävi!
Mä himoitsen mustavalkoisia Taika-kulhoja :P

Joulupuuro maistuis noista varmasti extraherkulliselta eikö totta ;)


Jos ei astioita, niin ainakin käyn tänään ostamassa viime viikonlopun tapaan Roosa nauha -ruusukimpun tai pari! Käykäähän tekin ja pukeutukaa pinkkiin!
Myös tänne voit käydä jättämässä virtuaalisesti lahjoituksesi erittäin hyvään tarkoitukseen.


Viikonloppuja!

Comments

 1. Tinsku
  14.10.2011 / 10:05

  >Ollos hyvä! =) Kiva että sait kuitenkin valkoisia, ja oma pettymyskin jo helpottanut, onneksi sain edes turkooseja. Sama juttu, en yleensä tykkää mistään kuviosta astioissa, mutta nuo Taika-kulhot ja sitten Hallamarja-lautaset joulupuuroa varten nimenomaan; i like! =)

 2. Rags
  14.10.2011 / 10:13

  >Oi ihanaa, sait edullisesti ihania astioita! Kay vaan hakemassa viela lisaa, ei sitten harmita kun hinta nousee…!! :-)Onko lautaset jo olleet kaytossa?Meilla on pienet Taika-kulhot kissojen vesikuppeina. Kisut tykkaa. Ja mami tietenkin. :-DMa en ennen pitanyt tuosta Taika kuviosta, mutta mustavalkoisena on tosi kiva ja se Satumetsakin on kiva. Jouluksi haaveilen punaisista Taika mukeista tai kulhoista, olisi aika kivat. Niista sininista ja valkoisista en oikein pida, jotenkin liian rauhattomat.Ihania juhlakuvia tuossa alapuolella!! Mukavaa viikonloppua!

 3. KittyCatCat
  14.10.2011 / 10:30

  >Pitää varmaan kävästä kanssa kattomassa Teema-astioita cittarissa. Turkoosia meillä on jo vähän mukeina ja syvinä lautasina, joten pari ruokalautasta ei haittais.

 4. Mia -Willa Oliviasta
  14.10.2011 / 10:40

  >Kerään tytöille myös noita Teeman valkoisia ja mustia astioita. Hain itsekiin muutaman pukinpussiin valmiiksi. Lisäksi kerään heille Muumin Seikkailu sarjaa (musta-valkoinen), jotka oli taas oli sopivasti Minimanissa tarjouksessa:) Emilia ja Elle saa sitten aikanaan päättää, mitkä sarjat haluaa. Tämä Teema tosin on aika ajaton:)

 5. Anne
  14.10.2011 / 10:54

  >Meillä on teemaa valkoisena ja keltaisena niin että riittää varmasti isommallekkin porukalle tarjoiltavaksi niistä ;) Tykkään kun sitä voi yhdistää moniin muihin astioihin kun on sellainen perus perus. 20 vuotta ollut käytössä, eikä vieläkään kyllästytä. Keltaisen pystyy helposti yhdistämään paratiisiin, kun siinä on sama keltainen. Ja tietysti myös valkoisen. Rauhoittaa kummasti värikästä paratiisia.Mulla on yksi iso taikamuki, tykkään siitä. Haluaisin myös Satumetsä mukin, mutta niitä ei enää myydä. Odottelen, että se tulee joskus vastaan käytettynä.

 6. Tinsku
  14.10.2011 / 10:56

  >Niin ja muuten, yksi ihanuus on joukosta poissa just kun sen ihanuuteen havahduin; eli Bottna olisi ollut aivan jumalaisen ihana, just sellainen mustavalkea mitä kaipaan. Poistui kuitenkin valikoimasta. =(

 7. baula
  14.10.2011 / 11:02

  >Ihania teemoja. Vaan mainos on todella harhaanjohtava. Mulle myytiin eilen isot 4 dl valkoiset teema teemukit normihintaan ja kun siitä mainitsin niin olivat sitä mieltä, ettei kuulu nämä isot mukit tarjoukseen. Sain kuitenkin alennuksella, kun sanoin asiasta. Jos tarjouksessa lukee isolla teema mukit ja lautaset, niin kukapa arvais ettei nämä mukit just kuulukkaan. Vaan eipä ole ensimmäinen kerta cittarissa nämä mainosvirheet. Mustavalkoiset taikat näyttää todella hyvältä, kauhulla olen niitä värillisiä katsellut, mutta nämä kyllä kelpais mullekkin.

 8. S
  14.10.2011 / 11:15

  >Tinsku: Hallamarja-lautaset on mulle uus tuttavuus, tai nimi ainakaan ei sano mitään. täytyypä kattoo googlesta :) (ja Bottna myös)Rags: ei oo vielä ollu käytöss uudet astiat ku vasta eilen ostin ne, huomenna pääsee käyttöön :)mäkään en kauheeasti lämpene Taika-kuviolle, mut mustavalkoisena kyllä menis, tollee yhden astian muodossa :D ja kiitos samoin!KittyCatCat: joo kannattaa hyödyntää tarjous :)Mia: joo se tuossa Teemassa just on et on ajaton! ihanan pelkistetty yksvärinen, ei kyllästy :)Anne: kuulostaa hyvältä astiastokokonaisuudelta :)baula: joo siis mua ärsyttää tommoset harhaanjohtavat mainoslauseet tosi paljon! typerää mainostaa et KAIKKI Teema-mukit ja -lautaset ja sit valikoida hyllyyn vain jotku värit :D. ja vielä typerämpää on tuo, ettei edes kaikkia kokoja koske! mä en juuri koskaan Cittarissa käy, joten muista mainosmokista en tiedä. heh, mäki kyllä vähän kauhistelen niitä sinipunaisia astioita :D het kaks niin värikästä väriä ja samassa astiassa!

 9. S
  14.10.2011 / 11:18

  >Tinsku: vielä pakko tulla sanoon et niin oli aivan ihana tuo Bottna!! en oo tienny sen nimeä (tai muistanu), kankaanakin oon sitä ihastellu monesti :). tosi kaunis!

 10. Meän Satu
  14.10.2011 / 11:46

  >Olipa kyllä hyvä löytö, tai siis tarjous! Kiva että blogiystävät vinkkaa :) Sait täyennystä sarjaan :)Tuo Taika-sarja on ihana mustavalkosena! Ajattomia minusta :) Mulla on (vain) kolome jääkaappimagneettia tuota sarjaa, eiku ne onki niitä missä on se pöllö, mustavalkosena :)On ne värillisekki kivoja jos tykkää :)

 11. Rags
  14.10.2011 / 12:01

  >Onko Satumetsa lopetettu? Olen aina luullut, etta se on kausituote ja myynnissa kevaasta kesaan (syksyyn?) tms?Vai onko sitten se Korento tullut tilalle? Korento ei ensin miellyttanyt mua yhtaan (eika kylla Satumetsakaan), mutta nyt sekin alkaa vaikuttaa ihan kivalta. Ei jatkuvaan kayttoon, mutta jos joskus haluaa jotain piristetta kattaukseen. Samoin kuin tuo Satumetsa. Mun mielesta siis. :-)

 12. Jenna
  14.10.2011 / 12:46

  >Kiitos vinkistä! Täytyy itsekin käydä hakemassa vähän täydennystä astiastoon :) Mua kans ärsyttää tollainen mainonta, mutta ei voi mitään. Viimeksi heillä oli Kartio-lasit tarjouksessa -40%, mutta kassalla ei sitten alennusta tullutkaan. Onneksi tarkistin kuitin heti siinä! Oli kiva, kun kauheet jonot takana alkaa selvittelemään. Alennus sitten loppujen lopuksi tuli, oli kuulemma unohtaneet jotenkin päivittää sen kassoihinsa.

 13. Anonymous
  14.10.2011 / 13:29

  >Heippa taas, valkoinen Teema on kerrassaan upea, ajaton ja muunneltavissa miltei vallattomaksi erilaisten kattausten pohjina. Tiesitkö, että tuo Taika-sarja on K-Supermarkettien keräilyetuna, ainakin täällä Turun puolessa? Olen jo keräillyt melkoisen monta vihkosta täyteen ja aatoksissa on myös hakea tuota mustavalkoista. Punaisista astioista ehkä kuitenkin haluaisin hieman Teemaa valkoisen lisäksi, sitä voi käyttää myös esim. rapukattauksissa joissa en halua liikaa kuvioita kun ravut ovat itsessään jo niin kauniit.Olen ihan jäänyt blogisi valtaan, vaikka meillä ikäeroakin on jo sen verran, että voisin olla äitisi <3!Marja kommentoi :D!

 14. Kaoka
  14.10.2011 / 14:06

  >Täällä kerätään yhdistelmäastiastoa juurikin tuosta valkoisesta Teemasta ja mustavalkoisesta Taiasta :) Aivan ihania molemmat!

 15. Marika
  14.10.2011 / 15:02

  >Onpas tosi kivat nuo Taika-kulhot, miellyttää myös minun silmääni kovasti. Mukavaa, että sait noin hyvän alennuksen astioista, se lämmittää aina mieltä :)Mulla on Cittarin alennuksista kanssa myös vähän negatiivista kokemusta, ei tosin astioista mutta kuitenkin. Ostin keväällä ripsarin, merkkiä en nyt muista, ja siitä luvattiin mainoksen mukaan -50% alennus. Kas kummaa tämä alennus ei ollutkaan päivittynyt kassoille. (Kassan vikahan se ei tietty missään nimessä ole). Onneksi huomasin sen heti kuitista, asia korjattiin ja se siitä. Pikku juttu, mutta jäi kuitenkin mieleen.

 16. Anonymous
  14.10.2011 / 15:25

  >Löysin blogisi ihan sattumalta kun yritin etsiä vinkkejä ristiäiskattaukseen. Pakko todeta, että olet tehnyt ihanaa työtä: silmä lepää! Olen myös ehdottomasti "All you need is white" ihmisiä ja aion vastaisuudessakin seurata blogiasi.

 17. S
  14.10.2011 / 15:41

  >Meän Satu: niinpä, ihania ihmisiä täällä blogin äärellä :).Rags: voi kurja ku musta ei oo kyllä tässä apua, en osaa siis ollenkaan sanoa. toivotaan et joku muu osaa auttaa..? pahoittelen Rags!Jenna: eipä kestä, ajattelin jakaa tiedon just sen takia jos jollekin muullekin tästä ois hyötyä :)olipa ärsyttävä moka tuokin mikä sulle sattui!Marja: en oo tienny tuosta keräilyjutusta! täälläpäin on jotain kattiloita keräilyetuna :D. täytyypä nyt pitää silmät auki!ihana kuulla että oot löytäny täältä mielenkiintoista luettavaa, ilostuin kovasti! ja voi kuule täällä mun blogissa on ikäskaala tosi laaja! reilu 10-vuotiaista ihan seitenkymppisiin asti, ihanaa minusta! :)Kaoka: oi kuulostaapa tosi kauniilta kokonaisuudelta <3Marika: eikö näytäkin kivoilta! kuulostaa Cittarissa tapahtuvan moista kämmäilyä vähän väliä, höhlä! :/Anonyymi: hei ja tervetuloa! kiva kun jätit merkkiä itsestäsi ja suuri kiitos kauniista sanoistasi :) ja mukava että jäät seurailemaan!

 18. Rags
  14.10.2011 / 16:05

  >No worries, S! Mietin vaan kun joku tuolla aiemmin sanoi, ettei niita enaa myyda. :-)

 19. Anonymous
  14.10.2011 / 18:11

  >Oih Taikaa! Mä oon keräilly niitä (lahjoiksi itselleni :P) ja tykkään tosi paljon. Ja samaten löytyy tuota valkoista Teemaa. Sama maku taitaa meillä olla ;)- Marjo

 20. Anu
  14.10.2011 / 19:12

  >Samoja kokoja löytyy täältä :)26cm lautasia on vain 2kpl, ja niitä isompia kulhoja on sama määrä, enkä usko että niitä enempää hankitaan.21cm lautasia on 6kpl eikä enempää tarvita. Samoin noita samoja pieniä kulhoja on 6kpl.17cm lautasia on vasta 4 ja samoin kahvekuppuja. Niitä haluan myös kaikkia olevan se 6kpl :)Minä en muuten Taika-sarjasta tykkää, mutta ne punaiset kulhot on niiiiiin täydelliset jouluksi että niitä oli pakko ostaa 2kpl :)

 21. Sini
  14.10.2011 / 20:31

  >Voi, mäkin olen toivonut tuota valkoista teemaa pukilta ;) Mulla on nyt sitä oliivin vihreää ja olen vähän kyllästynyt siihen, voisi hyvin mixata tuohon valkoiseen. Onko sulla tietoa mihin asti tarjous on voimassa? Ja toinen kyssäri siitä tilaamastasi flower tuolista. En pystynyt sitä unohtamaan ja surffailin sinne inside-kauppaan, mutta sivut olivat vielä työnalla. Muistatko, että tilasitko puhelimitse tai sähköpostilla sen ja paljonkohan tuolille oli postarit?Kiitti vastauksista ja mukavaa perjantaita!

 22. S
  15.10.2011 / 09:17

  >Rags: aivan :)Marjo: joo niin vaikuttais olevan :). mäki alan kerätä tuota lahjoiksi itelleni :D tai Taika-sarjassa pidättäydyn niissä kulhoissa.Anu: kuulostaa hyvältä! mäki haluan ostaa hillitysti enkä kaappiin lojumaan, koska kyseessä on kuitenki arkiastiat :)Sini: voi en osaa sanoa mihin asti, missään ei lukenu päiviä. kannattaa kiiruhtaa joka tapauksessa ;)tilasin Flower-tuolit sähköpostilla ja matkahuollon kautta tulivat, muistaakseni n. 50 euroa oli rahti. mukavaa viikonloppua sullekin :))

 23. Anonymous
  15.10.2011 / 15:12

  >Nuo taika-astiat on K-Supermarketin keräilykampanjassa joulukuun alkuun asti.. ;)Iina

 24. S
  16.10.2011 / 10:21

  >Iina: kiitos tiedosta. mua niiiiiin harmitti ku hokasin etteihän meillä täällä koko kaupungissa oo K-Supermarketteja :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.