>Tunnelmaa ulkona

>

Hyvää huomenta joulukuu 


Tänään kurkistetaan pikkaisen meidän pihalle, mitä tunnelmavaloja sinne on ilmestynyt (kylläkin jo muutama viikko sitten :P)!

Tällainen puksipuu oli portailla viime talvena:

Tänä talvena puksipuu pääsi valkoiseen ruukkuun, kauniimpi mielestäni näin! (Niin ja tuo alkuperäinen musta ruukku sai viime talven aikana ylleen jotain ööh, siihen kuulumatonta… Epäilenpä, että kollikissat olleet asialla ;) eli spraymaalia huutaa!)

Takapihan puolella on pienen pieni joulupuu; sypressi valoineen:

Ledit valaisee kivasti terassia ja jopa ruokailutilaakin jonkin verran pimeällä!

Seuraava ”puu” tuleekin sitten sisälle, olohuoneeseen!
Yritän kuitenkin malttaa vielä hetken, mutta hyvissä ajoin se tänä vuonna olohuoneeseen ihasteltavaksi tuodaan. Kisutkin kaipaa palloja, joille antaa tassusta! Ja yhtä patsastelupaikkaa vajaa on olohuone tällä hetkellä.

Arvatkaas mitä!
Tämä on mun ensimmäinen joulukuun ekani ikinä ilman joulukalenteria, nyyhkis! Yllätti mut täysin! Taidanpa kurvata kauppaan, hyvistä tavoista ei kannata luopua :))

Muistan lapsuudesta, miten mulla ja veljelläni oli sellainen ihanaakin ihanampi yhteinen joulukalenteri, missä oli jokaiselle päivälle oma pussukkansa. Vuoroaamuin niistä veljen kanssa löysimme kivoja ylläreitä, joita vanhempamme (pääasiassa äiti) oli sinne jemmannut :)
Minä jo hieman vanhempana tiesin, kuka ihanien ylläreiden takana oli, mut veli uskoi vielä täysin koko lapsen sydämestään joulupukkiin :)
Oi mun pieni veljeni, joka on nykyään jo aikuinen mies ♥ Nyt tämä joulukalenteri-totuus paljastui sullekin bro ;D


Lapsuuden joulumuistot on varmasti niitä parhaimpia ja ne säilyy mielessä ja sydämessä ikuisesti 

Comments

 1. Hanna
  1.12.2011 / 09:53

  >Lapsuuden jouluja ei kyllä korvaa mikään. Tai no toivon, että sama tunnelma löytyy nyt omien lasten myötä!

 2. E
  1.12.2011 / 10:38

  >Kivoja noi puksipuut, meidänkin parvekkeelta löytyy :) Tajusin myös itse olevani ilman kalenteria, joten asiaan tarvitaan kyllä oikaisu :D Eihän joulua voi odottaa ilman luukkujen availua ;)

 3. S
  1.12.2011 / 13:08

  >Hanna: varmasti löytyy :)). kiitos kommentistasi! <3E: joo jotenki tyhjä olo ilman kalenteria, tosin mä unohtelen aina avata niitä luukkuja ja sit joulun lähellä saa syödä lähes kokonaisen kalenterin :D. mut se on silti oltava olemassa! kiva ku jätit kommenttia :)

 4. Anonymous
  1.12.2011 / 13:23

  >Kauniita joulupihavaloja teillä! Me laitettiin pari viikkoa sitten jouluvalot takapihan katajaan ja näkyvät siitä ihanasti sisälle.Meillä oli lapsena "tulitikkukalenteri" eli äiti oli liimannut kartonkiin tyhjiä tulitikkuaskeja ja niissä oli joka päivälle ylläri. Siskon kanssa vuoropäivinä avattiin. Kerran menin avelemaan luukkuja etukäteen ja huomasin, että muutamaan seuraavaankin luukkuun oli ilmestynyt ylläri. Kun äiti tajusi tämän, laittoi hän sen jälkeen vain yhteen luukkuun kerrallaan yllärin :D-I-

 5. Liinu
  1.12.2011 / 14:04

  >Iteki piti eilen hakea joulukalenteri, kun oikein kunnolla tajusin, että huomennahan alkaa joulukuuu. Pienempänä se kalenteri piti saada heti, ku niitä alkoi kaupoissa näkymään. :)Täällä on jo laitettu pöytäkuusi esille ja laitoin siihen muutaman irrallisen kävyn. Niitä sitte saakin noukkia ympäri kämppää neidin jäljiltä, kivoja uusia leluja sille selvästi tuotu :D

 6. Anonymous
  1.12.2011 / 14:36

  >Hei!Kauniit nuo valkoiset ruukut. Mistä olet ne ostanut ja mitä materiaalia ne on? Itse olen etsinyt vastaavia, mutta en ole vielä löytänyt. T. -M-

 7. Anonymous
  1.12.2011 / 14:47

  >Sopiipas paljon paremmin muuten valkoiseen ruukkuun! Btw, mistä olet ruukun ostanut?Toivottavasti löydät kivan kalenterin, voit vaikka esitellä sen meillekin ;o)Meilläkin lapsille haetaan vasta tänään "kunnon" kalenterit. Oli vain kaksi paperiversiota ja ne ei vissiin olleet niin kivat :-D-Nipsu

 8. S
  1.12.2011 / 15:33

  >I: kiitti :) ihania kalenterimuistoja sullakin <3Liinu: heh, varmasti kelpaa neidille ;D. voi mä haluan pian joulukuusen sisälle <3M: niin mustakin! ostin ne alkukesästä terassille Bauhausista, ne on muovia :)Nipsu: eikö vain! ruukut on Bauhausista :). saapa nähdä ostanko ihan perussuklaakalenterin, jää nähtäväks ;). voi mäki muistan miten paperikalenterit oli tylsiä eikä ne yksinään riittäny millään :D

 9. Nanna
  1.12.2011 / 21:39

  >Upeat nuo valkoiset ruukut! Niin tyylikästä sua! :)

 10. Night at Vogue
  2.12.2011 / 00:04

  >Kauniita ovat!

 11. S
  2.12.2011 / 11:37

  >Nanna: voi miten ihanasti taas sanoit, kiitos Nanna <3Night at Vogue: kiitti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.