>Pieni palanen minilomaa

>

Suosimme kotimaan pienillä minilomilla aina mahdollisuuksien mukaan saunallisia hotellihuoneita. Erityisesti syksyisin ja talvisin sauna huoneessa on ihana lisä lomaan!

Ostosten täyteisen päivän jälkeen on ihana laittaa hotellihuoneessa sauna päälle ja levätä hiukan. Saunan jälkeen laittautumista kaikessa rauhassa, sitten hyvään ravintolaan syömään ja siitä pikkuhiljaa yöelämään. Viihteellä olon jälkeen on puolestaan ihana kömpiä hotellin valkoisiin lakanoihin nukkumaan <3.
Aamulla on kiva herätä hyvin levänneenä, laittaa sauna päälle ja hipsiä aamiaisbuffettiin! Mahat täynnä aamiaista saunan lämpöön, pientä lepoa ja vähitellen kotimatkalle. Aika lailla tällä samalla kaavalla sujui meidän alkuviikon minilomammekin:

Mietittiin miehen kans et pitäiskö kirjoittaa lapuille Euroopan suurkaupunkeja ja vetää yks kaupunki ”hatusta”, johonkin ois kiva lähteä tässä talven aikana!


Mitäs kaupunkia suosittelisitte?

Comments

 1. Nina
  8.12.2011 / 12:58

  >Heei, hyvä idea tuo "hatusta veto"! Meilläkin on ollut pohdinnassa joku pidennetty viikonloppureissu, mutta kohde on hakusessa. Mitenkä tuollaista ei ole itse tullut ajatelleeksikaan??Joten kiitos vinkistä :DNina / bforblackened.blogspot.com

 2. Meän Satu
  8.12.2011 / 13:14

  >Ai vitsi miten upea hotellihuone! Ihana huone ja vielä oma saunaki! :D En yhtään ihimettele, että viihyitte ja rentouduitte tuolla :)Mie oon kotimaanmatkailun kannalla etten kyllä ossaa antaa suositusta mistään kaupungista :) Oon käyny ulkomailla mutta kotimaa on mulle se rakkain :) Lappia suosittelen :) paitti jos kylmää lähtee pakkoon niin sitte eri asia :D

 3. Maria
  8.12.2011 / 13:32

  >Ihana miniloma! Pitkästä aikaa ehdin kommentoida. Napero nukkuu tyytyväisenä päiväunia ja koirakin kuorsaa ja tuuraa hyvin siinä mielessä miestäni joka on töissä, niin ja mun ei tarvii siivota! :)Kauniita kuvia ja mä niin ihailen sun tapaa kirjottaa! Mistä pääsenkin utelemaan, että mikä toi kone on millä kirjotat? Tartteisin itselleni uuden ja toi näyttää näppärältä, nätiltä ja on ennen kaikkea valkoinen! Mä suosittelen Barceloonaa, joskus tahdon myös itse sinne uudestaan! Ihanaa päivää! Hipsin keittiöön lämmittämään glögiä ja nappaan pari piparia seuraksi…

 4. Anonymous
  8.12.2011 / 13:36

  >Olimme viime viikonloppuna Brysselissä fiilistelemässä Joulumarkkinoilla. Kaupunki ei ollut tähän tarkoitukseen paras mahdollinen, mutta soppailumahdollisuudet aivan mahtavat. Hotellimme oli aivan keskustassa, joten ostoskeskukset ja kaupat olivat kävelymatkan päässä. -Nuppu-

 5. mapela
  8.12.2011 / 14:01

  >Ihana tunnelma välittyy kuvistasi! =)Minun suosikkini ovat Berliini ja Rooma <3

 6. Rags
  8.12.2011 / 14:36

  >Lontoo!! :-)Ihanan tunnelmallisia kuvia, hotellihuone nayttaa oikein viihtyisalta. Vaikuttaa, etta oli ihana miniloma. :-)

 7. Pilvi
  8.12.2011 / 15:36

  >Suosittelen Wieniä! Roomaakin on paljon kehuttu, mutta se on itseltäni vielä kokematta. Muuten, ihana tuo hotellihuone!

 8. Anttis
  8.12.2011 / 15:45

  >Kuulostaa ihanalta. Mikä oli tämä kuvien hotelli?

 9. Cinnabaria
  8.12.2011 / 16:19

  >Kylläpä näiden kuvien perusteella tuli itsellekin niiiiin iso fiilis minilomalle. Emme taida miehen kanssa kuitenkaan ihan vielä malttaa pientä tyttöä jättää mummolaan yöksi. Kaupunkilomalle suosittelen Lontoota. Toki muutkin Euroopan suurkaupungit ovat loistavia vaihtoehtoja, mutta itseni Lontoo hurmasi vanhanaikaisella charmilla ja sillä, että kaikki on jotenkin niin tuttua esim. tv:stä, mutta kuitenkin sellaista, että se pitää itse kokea.

 10. Sirja
  8.12.2011 / 16:24

  >Ihanan kuuloinen ja näköinen miniloma, oijoi kun kelpais! :)

 11. Marika
  8.12.2011 / 18:36

  >Saunallinen huone, voi vitsi mitä luksusta! Oliko paljon kalliimpi normihuoneeseen verrattuna? On teillä varmasti ollut ihan mahtava miniloma.Itse suosittelisin Budapestia, tosi kiva ja on helppo ottaa haltuun ihan muutamassa päivässä, julkinen liikenne todella kattava ja selkeä. Paljon upeita nähtävyyksiä ja myös shoppailtavaa. Parhaimmillaan keväällä tai syksyllä.

 12. Sally
  8.12.2011 / 19:28

  >Ihana miniloma! Mäkin olisin sellaisen tarpeessa ;)

 13. Anonymous
  8.12.2011 / 20:37

  >Itsellä myös Lontoo suunnitelmissa, miten Rags ja Cinnabaria, mitä hotellia suosittelette? Patsy

 14. By J
  8.12.2011 / 20:48

  >Tuossahan se juuri haaveilemani valkoinen sängynpääty onkin, heh :) Tunnelmallista minilomaa!

 15. Helene
  8.12.2011 / 21:05

  >Oh, näyttääpä todellakin hienolta tuo hotellihuone, mikäs hotelli se olikaan? ;o)

 16. S
  8.12.2011 / 21:26

  >Nina: hehe, kiva et oli hyötyä :D. mekään ei oikein osata päättää, mut onhan tässä vielä aikaa miettiä tai sit käyttää tuota hattutemppua ;)Meän Satu: mäki tykkään kotimaanmatkailusta ja sitä kyllä ahkerasti harrastetaankin! mut kerran vuodessa on kiva käydä myös ulkomailla :). Lappi on ihana, en oo käyny vuosiin, harmi! yhden talven oon asunu Lapissa :)Maria: ihana Maria! kiitos paljon kivasta kommentista. ja ihanasti sanottu mun kuvista ja kirjoitustyylistä, merkkaa mulle tosi paljon! <3yleensä teen postaukset normi Acerin läppärilläni, muuhun surffaukseen käytän kuvassa näkyvää valkoista Samsungin miniläppäriäni :)meillä on kans suunnitelmissa matka Barcelonaan, mut sinne haluan keväällä tai syksyllä. ite oon siellä jo käyny (mies ei), mut silti tahdon uudestaan!!Nuppu: oi wau kuulostaa huipulta! saako kysyä hotellin nimeä, jos jonain päivänä sinne suunnistamme..? :)mapela: voi kiitos :)Roomassa ollaan käyty, Berliinissä ei vielä. jotenki ei oo kovin suurta houkutusta matkustaa Berliiniin, en tiiä mistä se johtuu :ORags: heh, se meillä on kyllä tosi vahvoilla :D. tuolla alempana kysyttiin hotellivinkkejä Lontooseen, oisko sulla antaa niitä?Pilvi: Praha ja Wien kiinnostaa myös meitä! ajateltiin et ne vois yhdistää samalle reissulle :). Rooma on kiva kaupunki, mut ei kannata mennä kesällä! (sanon kokemuksesta)Anttis: Oulun Best Western -hotelliCinnabaria: ihana kuvaus Lontoosta! se on meilläkin ollu mielessä :). osaatko suositella jotain hotellia sieltä?

 17. S
  8.12.2011 / 21:31

  >Sirja: oli kyllä ihana minilomanen :))Marika: ei tainnu olla paljo kalliimpi :) Budapest on kyllä ihan must see! mut ehkä tosiaan keväällä tai syksyllä, talvella johonkin muualle :)Sally: ei muuta ku lompsautat lomalle sit vaan! ;)Patsy: hyvä kysymys, toiv. saadaan suosituksia!By J: no niinpä! se oli kyllä ihana, itekki tykkään juuri tuollaisesta :)Helene: Oulun Best Western -hotelli

 18. Anonymous
  8.12.2011 / 22:05

  >Ilman muuta saa kysyä : ) Hotellin nimi oli Le Plaza. Belgian tähdityksen mukaan viisi tähteä, mutta ei Suomessa aivan tuohon yltäisi. Olimme kuitenkin tosi tyytyväisiä ja uskallan suositella : )-Nuppu-

 19. PirjoSofia
  8.12.2011 / 22:41

  >Minun suosikkeja mm. Rooma, Venetsia,Amsterdam, Praha, Berliini.. ihania paikkoja niiiiiin paljon :-). Nyt vaan täytyy kyllä kohta lähteä jonnekin, missä aurinko vähän lämmittää :-)…

 20. Night at Vogue
  8.12.2011 / 23:24

  >Näyttää aivan ihanalta!

 21. Rags
  9.12.2011 / 11:07

  >Itse olin viimeeksi taalla;http://www.parkplaza.com/london-hotel-gb-se1-7ry/gbcountyHyvalla paikalla ja muutenkin aika kiva!Lontoossa on kaikenlaisia hotelleja ja esim. kolmen tahden hotelli voi olla aika karsea… Kun taas luulen, etta Suomessa sellainen voisi olla aika hyva?? Kannattaa miettia ensin alue, jossa haluaa olla ja sitten etsia sielta hotellia. (Varmaan noin tekisit muutenkin..) :-)

 22. S
  9.12.2011 / 16:49

  >Nuppu: kiitos tiedosta! meille riittäis varmasti vaatimattomampikin :)PirjoSofia: kuulostaakin ihanilta nuo kaupunkien nimet :D. ite oon käyny noista vain Roomassa. Night at Vogue: :)Rags: kiitos paljon tiedosta! kolmen tähden hotelli täällä on tosiaan hyvä :)

 23. Aikku
  9.12.2011 / 17:05

  >Ihanan näkönen tuo hotelli! Vois joskus ottaa sieltä kyl huoneen ja käydä shoppailemassa ja syömässä… Tuli ihan nälkä, ku näki nuo ruokakuvat:)Mua kiinnostais Budabest, kyllä mä siellä vielä joskus käyn!!!!

 24. S
  9.12.2011 / 22:25

  >Aikku: suosittelen! teilläkään ei sinne yhtään pitkä matka :). minäkin aion jonain päivänä Budapestiin, ystävä sitä niin monesti suositellu!

 25. Lisabell
  11.12.2011 / 11:08

  >Ai miten ihanan näköinen huone. ♥ Pitääpäs ottaa ukko kainaloon ja lähteä minilomalle.

 26. S
  11.12.2011 / 13:29

  >Lisabell: suosittelen :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.