>Videovilkaisu joulukotiimme

>

Joulupäivän tervehdys!
Tässä lupaamaani liikkuvaa kuvaa kodistamme. Video on aika pikaisesti kuvattu, se ehkä osaltaan selittänee laadun ;). Kuvasin sen eilen hiukan ennen joulurauhan julistusta, valmistautuessani jouluaaton juhlintaan.

Kiitos paljon kaikille sähköpostia lähettäneille sekä edelliseen postaukseen toivotuksensa jättäneille!


Toivottavasti jouluaattonne oli lämminhenkinen ja kaikin puolin mieleen jäävä.
Joulunpyhät jatkuu, joten nauttikaamme :)

Comments

 1. Jaana
  25.12.2011 / 16:40

  >Rauhaisaa joulunaikaa! Meidän huusholli oli pakettien saapumisen jälkeen kuin pommin jäljiltä.. Miljoona kiloa lahjapaperia joka paikassa. =)Ihana kisuli!

 2. Joëlle - TrendyHomes
  25.12.2011 / 17:23

  >Perfect! Beautiful Christmas tree and sooo lovely home :)Have a nice Christmas time.

 3. Anonymous
  25.12.2011 / 19:00

  >On teillä vaan niin kaunis ja kodikas koti!! Ja tuo jouluolkkari on todella kutsuvan ja pehmeän näköinen -oli nappivalinta tuoda ja jättää punaiset sohvat olkkariin joulun ajaksi! Ja ihana miukulikin päässyt videolle <3Rentouttavia pyhiä!-I-

 4. Anonymous
  25.12.2011 / 20:21

  >Ui vui, lopun kissa-zoomaus oli ihan paras! Tuli ihan kauhee kissa-ja omakotitalokuume :D -hanna

 5. S
  25.12.2011 / 23:46

  >Jaana: niin oli meilläkin ja vieläkin on olkkarissa muutama lahja :P kyllä ne ehtii paikoilleen huomennakin ;). ihanaa joulunaikaa sinullekin!Joëlle: thank you so much, your lovely words made me happy :). have a wonderful christmas time you too!I: kiitos ihanan lämpimästä kommentista I <3. kivaa vaihtelua nämä punaiset sohvat tosiaan toi, saapa nähdä miten sitä taas tottuu divaaniin, sit tässä joskus ;).mukavaa joulun ja loman jatkoa :))hanna: heh, neiti sopivasti patsasteli siellä ja katteli pihalle :). oih voih, erilaiset kuumeet on tuttu ilmiö täälläkin :D

 6. Marika
  26.12.2011 / 00:09

  >Kyllä teillä on vaan niin upea joulukoti! Taisinkin joskus ehdottaa että laittaisit videomatskua kodistanne joulun aikaan ja tosi kiva kun sen toteutit :) rapsutukset kisuille ja rauhaisaa joulunaikaa. Itselläni meni tämä joulu ikävä kyllä vähän eri merkeissä kuin piti. Siellä on nyt yksi tähti enemmän taivaalla.

 7. Neiti Yrjänä
  26.12.2011 / 11:00

  >Hei!Löysin pari kuukautta sitten blogisi ja sen jälkeen on säännöllisesti tullut käytyä ihastelemassa teidän kerta kaikkiaan kaunista kotia! Ihanan raikkaan valkoinen, mutta kuitenkin kodikas. :) Saako kysyä, että mistä ruokailutilassanne pöydän takana oleva valkoinen neliovinen kaappi on hankittu? Olen etsinyt kohta yli vuoden eteiseen kapeaa mordernia lipastoa/kaappia, jonka syvyys olisi max. 40 cm eikä ole löytynyt.. :Mukavia pyhien jatkoja!

 8. S
  26.12.2011 / 16:00

  >Marika: voi kiitos ja nimenomaan sen sun toiveen muistinkin ja toteutin, kiitos vain hyvästä ideasta :).sinnekin kisuille silityksiä ja sulle halauksia ystäväni <3 oot ollu ajatuksissa!Neiti Yrjänä: oi paljon kiitoksia kauniista sanoistasi, ihana että muidenkin mielestä meidän koti on kodikas :). ruokailutilan kaappi on Ikean Norrsten. en oo ihan täysin varma, mutta muistaakseni sitä ei enää saa Ikeasta :(. teettäminen puusepällä on yksi hyvä vaihtoehto, saat sentilleen sen kokoisen kun haluat ja laatutyötä! meidän eteisen lipastokin on tehty siten, samoin olkkarin pöytä ja ruokapöytä :)

 9. MinniM
  28.12.2011 / 12:34

  >Moikka!Olen jo pitkään käynyt säännöllisesti kurkistelemassa blogisi ihanuuksia, sinulla on erittäin kaunis koti ja blogisi tarjoaa tosiaan mukavan irtioton arjen asioista. Kiitos ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen sinulle! :)t. MinniM

 10. S
  28.12.2011 / 12:38

  >MinniM: moi! tosi ilahduttavaa kuulla tämmöistä, ihana jos koet blogini palaamisen arvoiseksi. kiitos tosi paljon sinulle ja ihanaa pian vaihtuvaa uutta vuotta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.