>Rustic White

>

Tänä lauantaina blogi tarjoilee lainattuja inspiraatiokuvia. Hieman erilaista tyyliä kuin omani, mutta aika viehättävää mielestäni. Päävärinä näissä sisustuksissa on käytetty valkoista, maustettuna (nyt tulee tämä inhoamani sana) rouheilla yksityiskohdilla. Muutamista kuvista löytyy myös minun ja varmasti monen muunkin ihastelemia kattopalkkeja.
Eräs lukija kyseli eilen sähköpostitse sisustusvinkkejä, oli puhetta mm. arkkumallisesta sohvapöydästä ja valkoisista sohvista. Kävisikö tämä inspiraatiokuvaksi? :)

Kuvat

Kivaa alkavaa lauantaipäivää teille! 
Huomenna luvassa meidän kotiin liittyvä postaus ja alkuviikosta lukijan pyynnöstä kuvia Kanto-telineestä.

Comments

 1. Päm
  14.1.2012 / 11:37

  >Ihan mielettömiä sisustuksia….tykkään, tykkään, tykkään :) Valkoinen yhdistettynä kuluneeseen tummaan rouheeseen on ihan must!Hih, mun lempparisana sisustuksessa just on se rouhea (itse sanana kyllä aika outo ;)Kivaa viikonloppua! <3Meitsi lähtee sisustaa rouheesti putiikkia koko viikonlopuksi :)

 2. Johanna
  14.1.2012 / 11:42

  >Ihania, ihania kuvia! Niin mun makuun <3Rouhea-sana ärsyttää minuakin, silti huomaan sitä käyttäväni, joskus ei vaan mikään muu sana kuvaa sitä … rouheutta :)

 3. Aira
  14.1.2012 / 11:43

  >Argh miten ihania kuvia! Just niin minun makuun :)

 4. Night at Vogue
  14.1.2012 / 13:18

  >Oikein kivan näköisiä!

 5. Heidi
  14.1.2012 / 13:34

  >Oi, ihania inspiraatiokuvia! :) Mun huomio kiinnittyy erityisesti noihin ihaniin aitoihin lankkulattioihin. Niistä olen aina salaa haaveillut. :)

 6. S
  14.1.2012 / 14:00

  >Päm: siis mä en voi sietää sitä sanaa just siks ku se on niiiiiiin käytetty ja siks niiiiiiiin kuultu :D uusia sanoja odotellessa…energistä viikonloppua sinne, varmasti mukavaa :))Johanna: joo aivan, joskus kuten tässä postauksessa, on pakko käyttää tuota sanaa :D. se on niin kuvaava, mut täytyy oottaa ja toivoa et joku keksii vastaavan :)Aira: kiva, ajattelin et näille varmasti löytyy tykkääjiä :)Night at Vogue: :)Heidi: joo ne on kyllä ihania ja tunnelmallisia, tosi kauniita!

 7. Helene
  14.1.2012 / 14:45

  >Nämä kuvat ovat kyllä ihanaa katseltavaa, ja oliko tuossa yhdessä kuvassa oikea vanhan ajan ruokakomerokin, sellaisen minäkin tahtoisin! :o) Vaihtoehtoa sanalle rouhea? Kävisikö sitten tuo rustiikkinen? :oD

 8. S
  14.1.2012 / 15:24

  >Helene: ruokakomeroa minäkin ihastelin :))no rustiikkinen ois kyllä yks hyvä vaihtoehto, aina rouhean voittaa :D

 9. Annukka
  14.1.2012 / 15:56

  >Ihania kuvia ja koteja. Taidan kyllä olla vähän kade ihmisille, jotka osaavat tehdä jotain noin nättiä ; )

 10. Anonymous
  14.1.2012 / 16:16

  >Ei voi kun ihastella, mistä olet löytänytkin näin kauniita kuvia :) Tuo eteinenkin, aivan superihana, kuten tämä sinun blogisikin :))-Nuppu-

 11. Anonymous
  14.1.2012 / 18:15

  >Kiva postaus!Itseä joskus ärsyttää kun ihmiset ei aina näe kauniina sellaista mikä ei ole omaa tyyliä. "Emmä tykänny" sanotaan kaverin kämpästä naama nyttyrällä, jos siellä oli liian vaaleaa, liian romanttista, liian sitä tai tätä. Oma tyylini on valkoinen ja melko simppeli, mutta olen nähnyt monenlaisia koteja mitkä ovat valtavan kauniita ja sopivat asukeilleen kuin nenä päähän. Itse ihastelen monesti värikkäitä marimekkokoteja (no idea why!!!) artekkeineen ja toisaalta juuri nuo kattoparrut, vanha hirsi ja vanhat hirsitalot ovat ihailujeni kohde :)Oma suurin kammotus on Ikea kodit. Ikeaa ikeaa ikeaa. Vaikka pidän ikeasta ja omistan monia tuotteita, meillä ei taatusti näytä siltä että ahaa, kattolamppuja myöten KAIKKI ikeasta!Tuli vain mieleen :)

 12. S
  14.1.2012 / 23:41

  >Annukka: varmasti osaisit sinäkin, ei se oo vaikeeta :))Nuppu: country living -sivustolla (linkki viimeisen kuvan alla) voit käydä ihastelemassa lisää, jos haluat :). ja voi kiitos sulle tosi paljon, sanoit niin ihanasti et tuli mielettömän hyvä mieli! ihanaa että mun blogin äärelle on tiensä löytäny noin kultaisia ihmisiä ku sinä :)Anonyymi: hehe, hauska avautuminen :D. oon tiäkkö ihan samaa mieltä sun kans tuosta ärsytyksestä! mun mielestä tosi tosi monenlaiset sisustukset on kauniita! todellakin pidän sellaisiakin tyylejä, mitä oma kotini ei edusta, kauniina! ihana kuulla että löytyy muitakin, joilla on samoja mielipiteitä :). että vaikka jotain pitää kauniina ja sitä ihastelee, ei se automaattisesti tarkoita et haluaa sitä omaan kotiinsa tai et omassa kodissa menee nyt jotain vaihtoon ku näkikin jotain ihanampaa :D.vaatii tietynlaista taitoa nähdä monenlaisissa asioissa kauneutta, on vain rikkaus kun sen osaa sieltä löytää vai mitä! :)

 13. Hanna
  15.1.2012 / 10:11

  >Kauniita kuvia! Ja tykkään tuollaisesta tyylistä. :) Luin noita kommentteja ja mulla on ihan sama, että tykkään monenlaisista tyyleistä, sellaisistakin joita en omaan kotiini haluaisi. Todellakin se on taito nähdä monenlaisissa, erilaisissa asioissa kauneutta. :)

 14. Sally
  15.1.2012 / 10:32

  >Ihania kuvia! Sä se aina löydät näitä ;) Meillä on sisustettu ikealla ihan sen vuoksi, että muutoin ei olisi mahdollista pitää 4 lapsen kanssa valkoista kotia. Tavarat ja huonekalut on edullisia eikä sormenjäljet ja tahrat siten harmita niin paljon. Tietty haaveilen, että kun muksut ovat isompia, päivitämme sisustuksemme Kruunukalusteesta ja Vepsäläiseltä. Ja haaveita + unelmiahan on ihmisellä hyvä olla ;DPS. Blogissani on sulle jotain http://countrysally.blogspot.com/2012/01/if-you-dream-dream-big.htmlHave a happy Sunday!

 15. S
  15.1.2012 / 11:14

  >Hanna: kiva että kuvat miellytti! ja oon huomannu et ajatellaan noista asioista just samalla tavalla :)Sally: teidän koti on tosi kaunis ja ihastelen aina sitä teidän olohuonetta varsinkin <3 ja kyllä meiltäkin löytyy Ikeaa varmaan joka huoneesta :). kiitti haasteesta ja kivaa sunnuntaita sullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.