>Paljon melua nauloista

>

Luulen, että sen tunteen tietää kaikki uuteen kotiin muuttavat/siellä asuvat :)
Uusia seiniä ei vaan millään hennois rei’ittää! Joka naulaan on oltava pätevä syy ja senpä vuoksi meidän seiniin ei oo naulattu vielä ainoatakaan naulaa tauluja varten! En oo osannu päättää, mihin varmasti taulun haluan…
Viime viikonloppuna ylitin itseni ja ensimmäinen kello pääsi seinälle :D (1,5 vuoden asumisen jälkeen…)
Sille siis ihan löytiin naula seinään!
Kas näin:

Sanoin miehelle et voitais laittaa se yks kello seinään, tiedän sille paikan. Ja ihan oikeesti ei menny ees minuuttia ku mies kysyi kellon paikkaa porakone kädessä! Tainnut odottaa tuota hetkeä jo tovin..?

Tähän asti meillä on kellot nojaillu rennosti lipastojen päällä:

Pidän kyllä tosi paljon Karlssonin kelloista, kauniita!
Huomasin muuten eilen, että Bloggerissa on toteutunu se, mitä oon oottanu jo kauan!:
jokaisen kommentin perässä on vastaa/reply -toiminto eli voin vastata aina suoraan kommentoijalle eikä tarvitse välttämättä vastata kommentteihin niiden saapumisjärjestyksessäkään! Joskus nimittäin lukija kysyy jotain, johon tarvitsisi/toivoisi vastauksen pian. Nyt voin (tietysti riippuen missä olen) reagoida tällaisiin kysymyksiin ensimmäisenä, jei! Tämä bloggaaja on enemmän kuin innoissaan tästä uudistuksesta :D, mutta mitäs sanotte te lukijat; kumpi tapa on mielestänne parempi? Tämän uudistuksen myötä ainakin helpommin välttyy lukemasta muita kommentteja ja niiden vastauksia, olettaisin.
Tosin huomasin, että edellisen postauksen kommenteissa on ihmeellinen kellonaika, mistähän se johtuu :O? Blogin asetuksissa ja postauksen julkaisuhetkellä kellonaika näyttäisi olevan ihan oikea.

Anyway, kohta työpäivä pulkassa ja sen jälkeen treffit ystävän kanssa! Ajateltiin mennä johonkin hyvään ravintolaan syömään, mukava vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa! Puhumattakaan siitä, miten kivasti tällainen katkaisee työviikon :)
Kivaa keskiviikkoa teillekin!

Comments

 1. Hanna
  18.1.2012 / 14:47

  >Ihana kello ja onnittelut ensimmäisestä naulan reiästä seinässä! :) Tiedän tunteen! :DOstettiin Ikeasta niitä lack-hyllyjä pari ja en tiiä mihin seinään ne uskaltais laittaa. Ehkä parempi myydä ne vain pois. :DTuo Bloggerin uudistus on tosi hyvä!Ja mitämitämitä, oletko ostanut uuden kameran?! Millaisen? :)Mukavaa päivää ystäväsi kanssa!

 2. Coraline
  18.1.2012 / 15:24

  >Minulla on ihan sama homma noiden naulojen kanssa, vaikka talo onkin vanha ja niitä vanhojakin naulan reikiä on siellä täällä, kaikki ne seinät, jotka olemme itse jo ehtineet uudistaa (tapetoida/maalata), ovat pysyneet varsin reikiintymättöminä, kun ei tosiaan halua ottaa sitä riskiä, että tulee jotain lyötyä ihan väärään paikkaan!Ja Bloggerin uudistuksesta olen myöskin samaa mieltä: helpottaa niin bloggaajaa kuin lukijoitakin. :)

 3. J
  18.1.2012 / 15:40

  >Hieno kello! Mikskähän mulla ei tullu sitä tunnetta ku talo rakennettiin :D Heti olin miehelle sanomassa että tuohon ja tuohon naula :)Iteki oon miettiny et jos ottais käyttöön tuon uuden kommenttijutun, mut vielä ainaki mennään tolla vanhalla. Ja jotku on sanonu et kaikilla selaimilla ei toimi tuo uus.. testataanpa toimiiko :) tuleeko kommentti perille.Herkullista ravintola-iltaa!

 4. Nina
  18.1.2012 / 15:52

  >Mulla vaihtui tuo kommentointijuttu pari yötä sitten itsestään ja se on huomattavasti mukavampi kuin vanha. Ja sama vika rahikaisella, kommenttien ajat ovat postauksessa ihan mitä sattuu :)

 5. Mickey
  18.1.2012 / 15:59

  >Aivan sama juttu täälläkin uudessa talossa. Mies on vielä tarkempi tästä kuin minä, koska on itse tasoittanut, hionut, pohjamaalannut ja pintamaalannut jok'ikisen millimetrin. Keksin kuitenkin, että mihin haluan taulun 100% varmasti. Vaikka taulu vaihtuisikin, ei haittaa, koska siinä tulee aina olemaan taulu. Samalla tavalla vähän kuin sulla mattojen kanssa. Taulujenkin paikkoja voi vaihdella. Tai sitten asentaa hyllyn, johon laittaa tauluja ja halutessaan siihen voi laittaa koriste-esineitä tms. Mutta taulut meillä tulee sellaiseen paikkaan, johon ei ikimaailmassa voisi mitään sellaista huonekalua sijoittaa, joka olisi taulun tiellä, silti jättäen naulan näkyviin.Miten ihmeessä muuten saa tuon uuden kommenttisysteemin toimimaan? Itse en ainakaan ole saanut siitä mitään ilmoitusta, enkä asetuksistakaan löytänyt mitään sellaista.

 6. Rags
  18.1.2012 / 16:00

  >Onnea ensimmaisesta reiasta seinalla!!! Ja uudesta kamerasta! :-)Ihana tuo mustavalkoinen lamppu!! Ja kellot! :-) Mukavaa keskiviikkoa!Tuleekohan tama edes perille, en ole aiemmin paassyt edes kommenttiboxiin asti…

 7. Sannis
  18.1.2012 / 16:48

  >Kiva juttu oli mun mielestäni tuo uudistus. Mun blogini tosin on vasta muutaman kuukauden vanha ja lukijoita käy päivässä enintään pari sataa joten kommentteja ei oo aivan jonoksi asti ollut. Silti hyvä uudistus!Ihanaa vuoden alkua ja kiitos kivoista postauksista!

 8. Omppu
  18.1.2012 / 17:16

  >Karlssonilla on kyllä iiihania kelloja! Meilläkin yksi :) …ja samaa mieltä, mä tykkään tästä uudesta vastaa-toiminnosta. Kivaa viikkoa sinulle!

 9. Inanaa
  18.1.2012 / 17:23

  >Itse oon huomannut, että kun käytetään tuota upotettua vastaussysteemiä, niin kun tulee sähköposti ilmoittamaan kommenteista niin siinä sähköpostissa itsessään on vaan ne vastaukset eikä näy kelle ne on. Eli pitäisi aina mennä siitä sähköpostista itse postaukseen kurkkaamaan, mikä niistä vastauksista kuuluu itselle. Vähän kurjaa mun mielestä. Muutoin tykkään kyllä!

 10. Jonanna
  18.1.2012 / 18:30

  >Oi kuinka kaunis kello :) Tekis kyllä hyvää tuo työviikon katkaisu. Oon nukkunut tosi huonosti koko viikon ja nyt se rupee jo tuntumaan. Onneksi perjantaina on vapaapäivä, mutta se taas tarkoittaa sitä, että lauantaina on töitä… Kivaa loppuviikkoa sinulle :)

 11. S
  18.1.2012 / 18:47

  >joo kyllähän sitä omaa työtään luonnollisesti korkealle arvostaa ja niin pitääkin :). mä uskalsin laittaa ton kellon tonne, koska jos siinä ei tuu olemaan kelloa, siinä tulee olemaan taulu tai tosi korkea kaappi, joka peittää naulan reiän :Dtämän kommenttisysteemin saat näin:ulkoasu, asetukset, kommentit, kommenttilomakkeen sijoittaminen: upotettu tekstin alle. eli ei mullekaan tullu ilmoitusta vaan kävin sen ite vaihtamassa.

 12. S
  18.1.2012 / 18:48

  >kiitos Rags :)) tulipa siinä kehuja ja onnitteluja, heh!kivaa illanjatkoa sinnekin suuntaan! jaa onko sulla täällä mun blogissa ollu kommentointiongelmia vai jossain muussa?

 13. S
  18.1.2012 / 18:50

  >kiitti Hanna :Dtäältäkin löytyy käyttämättömiä lack-hyllyjä, kesäkirppiksellä kiertoon? ;Djuu ostin: Canon EOS 550D :P

 14. S
  18.1.2012 / 18:51

  >joo niin sitä arvostaa omaa työtä ja niin pitääkin! mutta onhan se kiva jotain seinillekin laittaa :). ajan kanssa kuitenkin harkitsen, mihis tässä kiire ois…

 15. S
  18.1.2012 / 18:55

  >hih, anna mulle vähän tota sun naularohkeutta ;Djoo sitä pitää vaan vaihtaa selainta sitte, vaihtoehtoja on monia. luulen et aika moni bloggaaja tykästyy tähän kommentointisysteemiin. inhosin sitä ku piti aina rullata kommentteja eestaas ja kaikkien nimet piti kirjottaa aina ku alko vastaileen… tai jos kommentteja oli tosi paljo, liittää ne wordiin jne… sellasta tavallaan turhaa työtä.mut hyvin tuli kyllä sun kommentti perille, kiva juttu! :)

 16. S
  18.1.2012 / 18:55

  >ai jaa niinkö! mä vaihdoin ite, nyt toivotaan et kellonajat menis kohdilleen täällä kommenttiboxissakin :D

 17. S
  18.1.2012 / 18:58

  >minäkin tykkään tästä uudistuksesta :) silti helppo palata vanhaan jos tähän kyllästyy!kiitos samoin sulle Sannis ja mukava että oot viihtyny :))

 18. S
  18.1.2012 / 18:59

  >niin on! himoitsen jo kolmatta ;)kiitos paljon, sullekin kivaa viikkoa Omppu :)

 19. S
  18.1.2012 / 19:01

  >Inanaa: hmm tuo on totta! ite en käytä sitä et seuraan e-maililla kommentteja, joten ei oo moista ongelmaa. mut auttasko jos sun kommentteihin aloitan aina vastaamaan sun nimimerkillä, kuten nyt tässäkin tein? ;)jos vain suinkin muistan!

 20. S
  18.1.2012 / 19:20

  >kiitos! voi toivottavasti saat ens yönä hyvin nukuttua, uni on niin tärkeetä että! kivaa viikon jatkoa sinullekin :)

 21. Inanaa
  18.1.2012 / 19:40

  >Mä kokeilen nyt vastaa tähän omaan suoraan. Katsotaan miten käy. :) Ei sun tarvitse erikseen mun takia nähdä muistivaivaa, mut kiitos ehdotuksesta <3 <3 :) Mä voisin tietenkin itsekin kokeilla, jos vaan hallintapaneelissa kävisin kurkkaa tulleet kommentit. Mä oon vaan niin hajamielinen ja unohdan kaiken, että siksi kaikki asiat tulee mulle aina sähköpostilla. :D

 22. S
  18.1.2012 / 19:59

  >hyvin toimii :Dsiis kyllä mullakin tulee maililla kaikki blogini kommentit, mut tarkoitin sitä, et jos ite kommentoin johonkin blogiin, ei sitä seuraavat kommentit tuu mulle enää mailiin, en siis klikkaa sitä "seuraa sähköpostitse" :)

 23. Inanaa
  18.1.2012 / 20:03

  >Ah joo. No miten sä tiiät sitten mitä sun kommenttiin on vastattu? :)(on tää uusi tekniikka kummallista ;))

 24. Tiina
  18.1.2012 / 20:24

  >Se on vähän sama kun asuu vuokralla niin ei kehtaa reijittää koko huushollia vaikkei siihen kukaan puuttuisikaan ja niitäkin on vuokralaisissa jotka iskevät reijän seinään sen kummemmin ajattelematta.Oletko koskaan ajatellut kokeilla niitä sellaisia kiinnitysmenetelmiä joissa ei tarvitse reikää. En nyt hetiseltään muista mihin kilomäärään saakka niitä tarrasysteemejä on mutta ymmärtääkseni kuitenkin aika painavillekkin jutuille.Niistä ei pitäisi jäädä mitään jälkeä kun haluaa vaihtaa paikkaa.

 25. Anonymous
  18.1.2012 / 21:19

  >Tosi kiva uusi kello! Tossa on puolensakin, ettei ole naulanreikiä liikaa seinillä. Meinaan kun kyllästyy johonkin tauluun, kelloon tms, on etenkin tapettiseinissä sitten kiva kattella niitä naulan, tai pahimmassa tapauksessa ruuvin reikiä. Maalatussa seinässä on hiukan helpomapaa peittää jälkiä. Liian neuroottiseksi ei reikien suhteen kannata ehkä kuitenkaan ruveta ;DMun mielestä tää uus kommentoititapa on ihan ok!-I-

 26. S
  18.1.2012 / 21:43

  >no joissain blogeissa tulee käytyä usein, ni aina seur. kerralla käyn kattoon vastauksen. mut sit sellaset satunnaisblogit, joihin en ehkä löydä enää :D, tilaan jatkokommentit maililla! nykyään tosin en ehdi juurikaan blogeja lukea enkä siks myöskään kommentoida, joten ei oo ihan ajankohtaisia nää hommat nyt :D

 27. anna
  18.1.2012 / 22:10

  >Moikka! Ja kiitos aivan ihanasta blogista, pakko lueskella tätä joka päivä :) kysymyskin olisi, eli millainen lattia teillä on ja kuinka se kestää kisujen kynnet? ja varsinkin, kun ne illalla tahtovat piristyä hieman liikaakin…;) ollaan itse muuttamassa vuokra-asuntoon, missä on pähkinälaminaatit ja vähän mietityttää kuinka se kestää kissan kynnet. Asunnon omistajalla on kyllä koira, jonka kynsistä ei ole kuulemma tullut minkäänlaisia jälkiä. Kiitos, jos ehdit vastailla :)

 28. S
  18.1.2012 / 22:28

  >niinpä! meillä oli sellanen juttu ku muutettiin edelliseen kotiimme (vuokra-asunto) et oli pakko sijoittaa taulut ja kellot sellaisiin paikkoihin, joissa oli ihan hirveesti reikiä yms. onneks ne sijaitsi kuitenkin suht hyvillä kohdin ;). mut huh missä kunnossa ne seinät olijoo mua kiinnostais kovasti tuo tarrasysteemi, mut missähän niitä myydään..? ois meinaan kiva tietää siitä lisää!

 29. S
  18.1.2012 / 22:29

  >uusi ja uusi, ollu kohta vuoden kiinnittämättä ;D mutta kiitos :)joo liika neuroottisuus ei tosiaan oo hyvästä!

 30. S
  18.1.2012 / 22:33

  >voi kiitos Anna, ihana kuulla!meillä on vaalea laminaattilattia, ei valkoinen mut tosi vaalea :). en oo kyllä nähny mitään kissojen naarmuja, tosin noin vaaleassa lattiassa ne ei helposti näkyiskään. muutaman muun naarmun (huonekaluista) oon kyllä bongannu :P. ei sun varmasti tarvi olla huolissas, koska jos koiran kynsistä ei synny jälkiä ni sit ei varmasti myöskään kissan! ja jos asunnossa lemmikit on sallittuja ni sehän on sillä selvä :). ja muutenkin kisujen naarmut tuo vaan kotoisuutta :D

 31. Mickey
  18.1.2012 / 23:35

  >Kiitti ohjeista! En ollenkaan tajunnut tuollaista :(

 32. Pipa
  19.1.2012 / 13:37

  >Naulat on kyllä ikuisuus ongelma :) Mutta joskus vain on pakko luovuttaa. Kauhulla odotan, kun oman olohuoneen seinältä otetaan taulut pois. Niitä kun on kollaasin muodossa sinne naputeltu. Taulukoukuilla kylläkin, mutta jättäähän nekin jälkensä. Todellinen neulatyyny taitaa paljastua seinästä :)Ihana bloggerin uudistus! Helpottaa kyllä molempia, sekä bloggaajaa että lukijaa! Samoin on muuten tämä kommentointi "ruutukin" näköjään muuttunut. Paljon nätimmäksi mielestäni. Ei niin lomakemaista :)

 33. S
  19.1.2012 / 17:09

  >heh, no vähän pakkelia sit vaan pintaan ;) tai kenties uutta tapettia!kiva et tykkäät uudistuksesta, minä myös :)

 34. anna
  19.1.2012 / 18:14

  >Mukava kuulla! Ja ainahan niitä jälkiä syntyy esim vaikka muuton yhteydessä huonekaluista. Tai kun järjestelee niitä pari kertaa kuussa uusiin paikkoihin…;) eipä sitä voisi asunnossa edes asua, jollei siellä saa pienintäkään naarmua tulla minnekään. Nyt vain suunnittelemaan sisustusta, hankittuna on jo uusi aivan ihana valkoinen tv taso maitolaseilla ja alkuviikosta käymme ostamassa vielä taulutv:n tuon museoaikaisen kuvaputkitv:n tilalle ;) ja kihlajaislahjaksi tulossa uudet rosteriset kahvinkeitin ja vedenkeitin ja iittalan sekä pentikin aivan ihania tuotteita :) kun vain viikon vielä malttaisi niin pääsee sisustamaan! ;) Blogistasi saa muuten aivan ihania ideoita, teillä on niin kaunis ja raikkaan oloinen koti, ei missään nurkissa mitään ylimääräistä rojua, juuri niinkuin itsekin tykkään :)

 35. Taina
  19.1.2012 / 20:47

  >Hei! Tarroja joilla voi kiinnittää tauluja,kelloja ym.saa esim Terrasta.On eri kokoisia tarroja eri painoisille tavaroille.Hyvin ovat toimineet ainakin meillä :) Kisuille rapsutuksia! Taina

 36. S
  19.1.2012 / 21:18

  >joo aina tulee elämisen jälkiä, oli lemmikkejä tai ei, niille ei voi mitään! kuulostaa ihanalta teidän sisustussuunnitelmat ja -hankinnat, tulee varmasti tosi kaunis koti!kiitos kovasti kehuista, tosi mukava kuulla et oot saanu täältä ideoita :)

 37. S
  19.1.2012 / 21:19

  >kiitos vinkistä Taina! täytyy ehdottomasti tutustua niihin tarroihin ja kokeilla :) rapsut menee perille <3

 38. Cinnabaria
  19.1.2012 / 21:39

  >Eipä ole meilläkään vielä päätynyt yksikään taulu tai kello vielä seinälle vaikka ollaan reilu vuosi jo asuskeltu. Nyt olen kyllä alkanut vakavasti harkitsemaan, että jospa…. ;) Tein muuten blogiini juuri viimeviikolla isoa kellopostausta yhden lukijan pyynnöstä ja totesin, että upeita kelloja on todella valtavasti. Varsinkin Karlssonin valikoima on aikas huima. Teidän seinälle päässyt kello on aivan ihana, kelpaisi kyllä meillekin.

 39. Tiina
  19.1.2012 / 22:03

  >Kyllä niitä myydään monessakin paikassa, ihan tavarataloissakin ja rautakaupoissa. Ainakin meillä esim. Anttilassa ja Prismassa on niitä.

 40. S
  19.1.2012 / 23:09

  >ok, kiitos tiedosta!

 41. S
  19.1.2012 / 23:10

  >heh, niin siinä tuntuu usein käyvän :D. tuunpas heti kurkkimaan sun postausta!

 42. Anonymous
  20.1.2012 / 15:08

  >Hei,mistä on tuo ihana mustavalkoinen lamppu ja kello hankittu? Kiva blogi ja kauniita kuvia!

 43. S
  20.1.2012 / 16:54

  >siis tarkoitatko pöytävalaisinta? sen jalka on Anttilasta ja varjostin Clas Ohlsonilta :). kello on Karlssonin, ostin sen Pariisista muutama vuosi sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.