>Villi tiikeri

>

Ajattelin, että tällaiset viikonloppuvillikuvat sopis hyvin näin alkavan viikonlopun tunnelmaan ;)
Vaikka meidän 9-vuotias kisu on perusluonteeltaan kovin rauhallinen ja tosi kiltti, on hänelläkin villi puolensa! Tasaisin väliajoin tämä villi ja leikkisä puolikin näyttäytyy, kuten tässä yhtenä päivänä…

Käynnistyy hitaasti mutta varmasti ;)

Katse, katse… (Huomaa kaveri taustalla lempipuuhassaan: ulos tuijottelussa! Niin siis jos syömistä ei lasketa.)

Hännän heilutusta… Koskeppa siihen niin kadut hähää!

Villi nassu! <3

Istumaan noustaan merkiksi; nyt saa riittää tältä erää.

Ja sitten lepo. Ja pehmoinen viltti.

Eipä sitten muuta kuin viikonloppuja! :)

Comments

 1. Anonymous
  20.1.2012 / 12:20

  >Ihan uskomatonta! Ajattelin, kun nyt ahdistaa nämä työasiat, että käynpä kurkkaamassa, jos olisi vaikka olisi tullut ihana kisu-postaus ja niinhän se oli <3 Heti tuli hymy huulille ja jaksan loppupäivän, jes :)-Nuppu-

 2. Hanna
  20.1.2012 / 12:28

  >Ihana!!Ei muuten uskois, että kisu on 9-vuotias, niin nuoren näköinen se on! :)

 3. Mia -Willa Oliviasta
  20.1.2012 / 12:43

  >"IHANA KISSA!! Koko ajan kissan kuvia :)" totesi Elle. Mäkin haluun meille tollasen kisulin… Näin haaveilee Elle (ja äiti)Ihanaista viikonloppua!

 4. Lila
  20.1.2012 / 13:31

  >OMG:) Ihanat kuvat. Teki oikein mieli koskettaa kuvaruutua, kun kisulien karva näytti niin pehmeältä ja houkutteli kosketukseen:) Hauskaa viikonloppua!!!

 5. Katja
  20.1.2012 / 13:51

  >Oi,ihana kisu!<3 Hyvää viikonloppua sinne! :)

 6. Pilvi
  20.1.2012 / 16:37

  >Tiikerilläkin on vähän kuivat varpaat, kuten meillä naisilla näin talvella helposti on <3.

 7. M
  20.1.2012 / 16:57

  >Ihana :) Meillä 9v. kolli iltavillinä juoksee yläkerran ja alakerran väliä, möykkää ja mouruaa niin että talo raikaa ja koira pelkää. Sitten yhtäkkiä se on ohi ja eipä muuta kuin nukkumaan :)

 8. MJ
  20.1.2012 / 16:58

  >Olen etsinyt jo pitkään mustavalkoista kissanraapimispuuta/kiipeilytelinettä joka sopisi sisustuksemme väreihin, mutta ei ole vielä tullut vastaan, oletko mahdollisesti törmännyt jossain sellaiseen? :)

 9. Anonymous
  20.1.2012 / 17:01

  >Ihana murunen! Ja niin kovasti meidän toisen neidin näköinen :)Mukavaa viikonloppua!-I-

 10. Aikku
  20.1.2012 / 17:43

  >Voi että toinen on niin suloinen<3 Terveisiä kisuille meijän kahelta "ämmältä"…:)

 11. Meän Satu
  20.1.2012 / 18:12

  >Ihanat kuvat! :D Ja hännänvispaus tuttua täälläki, tosin tämä toinen henkilökuntajäsen(mie) ei taho aina uskoa että "Et koske nyt minnuun" ko tahtoo silittää just silloinki :D Ja sen kyllä näkkee käsistä :DMukavaa viikonloppua :)

 12. H
  20.1.2012 / 18:14

  >Suloinen pikku tiikeri <3

 13. S
  20.1.2012 / 18:48

  >voi en valitettavasti oo törmänny missään, en sitten missään! oispa kivoja sellaset ja ilman kaikenmaailman tassukuvioita sun muita :D. siinähän ois markkinarakoa ;)

 14. S
  20.1.2012 / 18:50

  >voi miten kiva kuulla, että tällä postauksella oli noin ihana vastaanotto! kiitos kovasti sulle ja pikkutiikerikin kehrää tyytyväisenä <3

 15. S
  20.1.2012 / 18:51

  >ei niin, hän on niin hyvin säilyny! oiskohan nuoren lookin salaisuus kesäiset seikkailut ;D

 16. S
  20.1.2012 / 18:52

  >kiitos ihanasta kommentista Ellelle :) ja toivon että toiveenne toteutuu!!

 17. S
  20.1.2012 / 18:54

  >hihii, heidän turkit on kyllä superpehmoisia, pakko monta kertaa päivässä silitellä! :D kiitos sulle, kiva kommentti :))

 18. S
  20.1.2012 / 18:54

  >kiitos paljon Katja! samoin sinulle :)

 19. S
  20.1.2012 / 18:55

  >joo niin on, raasu <3 mut hän ei anna rasvata ;D

 20. S
  20.1.2012 / 18:56

  >voi heh! teillähän siellä erikoinen ja ihana persoona on :Dhän kato väsyttää ittensä et jaksaa sit taas nukkua ;)

 21. S
  20.1.2012 / 18:57

  >silityksiä ja haleja teidän neiteille! <3

 22. S
  20.1.2012 / 18:58

  >hih, niin hän onkin <3 miaut täältä takaisin :))

 23. S
  20.1.2012 / 19:00

  >:D ai ku repesin! täällä toinen, ajoittainen, naarmukäsi! ja naarmuthan on luonnollisesti omaa syytä ku ei usko, pitää aina koittaa, vaikka toinen erittäin selvästi osoittaa et älä nyt! ;Dtosin meidän nuorempi neiti ei ikinä raavi tai pure, häntä saa retuttaa ja koskea ja silitellä milloin vain. äänekäs kehräys tulee AINA palkaksi <3

 24. S
  20.1.2012 / 19:01

  >niin on <3 :)

 25. Anonymous
  20.1.2012 / 19:17

  >Pientä palautetta tästä kommentoinnista: miksi enää ei aukea sellaista erillistä "kommentti-ikkunaa" vaan kommentit aukeaa tänne postauksen loppuun se erillinen ikkuna oli mukavampi lukeakin. Muuten tosi ihana blogi ja joka päivä pakko käydä lukemassa. Ihanat kisut, rapsut.kyselee eräs lukijasi

 26. S
  20.1.2012 / 19:29

  >tästä oli puhetta tällä viikolla yhdessä postauksessani… vaihdoin kommenttilomakkeen tällaiseksi, tällainen se oli minulla aiemminkin alunperin. ja vaihdoin tämän nyt sen vuoksi, koska Bloggeriin on tullut hieno uudistus, jossa voin vastata suoraan jokaiseen kommenttiin ja yksitellen, kuten näät! aiemmin jouduin kirjoittamaan aina kommentin alkuun, kenelle sen osoitan ja siihen kommenttien selaamiseen kului tosi paljon aikaa, varsinkin silloin kun kommentteja oli kymmeniä. jouduin selata niitä eestaas kirjoittaessani omia vastauksiani jne… joten tällä uudella, huomattavasti helpommalla ja selkeämmällä tavalla mennään! monilta lukijoiltakin sain tästä palautetta, että helpottaa myös heidän kommentointiaan/kommenttien lukemistaan :) tottumiskysymys!

 27. Hanna
  20.1.2012 / 19:47

  >Voi pienta rakasta <3 Niiiiin kaunis ja suloinen ja herttainen kissa. Oon jattanyt sulle tuhat vastaavanlaista kommenttia, mutta kissat on nyt vaan niin ihania! <3 Ja toi lahikuva polkuanturasta <3

 28. Sabuska
  20.1.2012 / 20:14

  >Ei kyllä uskoisi tosiaan 9 vuotiaaksi!Meillä pennut lähtivät maailmalle, emo toipuu sterilisaatiosta ja elämä kovasti rauhoittunut :-))

 29. Anonymous
  20.1.2012 / 20:21

  >Hei! Tämä uusi kommentointisysteemi on ehkä kätevä, mutta usein kone menee aivan jumiin kun yritän avata kommentteja, ja sitten pitää selata jutun alusta asti kommenttiosioon, että pääsee niitä lukemaan… Eli kommentteja ei jaksa kovin usein enää lukea. Mutta juttusi ovat edelleen kiinnostavia, jatka samaan malliin! Vakkarilukijasi pitkältä ajalta

 30. Kirsi
  20.1.2012 / 20:21

  >Siis en ensin meinannu huomata ollenkaan toista kaveria lempipuuhassaan! Ihana ulostuijottelija-haavelija :)

 31. S
  20.1.2012 / 20:52

  >no voi harmi että jumii, mulla ei oo mitään sellasta ongelmaa, useammalla koneella oon koittanu ja useasta eri ip-osoitteesta… mistäköhän johtuu sit… silti ajattelin itsekkäästi pitää vielä tämän kommenttilomakkeen, helpottaa mun työtä paljon! mut voin joskus vielä vaihtaa siihen vanhaankin, vaihteluhan tunnetusti virkistää :)kiitos sinulle että pidät jutuistani!

 32. S
  20.1.2012 / 20:54

  >voi ihana sinua, kiitos Hanna! tällaiset kommentit on kerta toisensa jälkeen ihania, päivästä toiseen, en kyllästy ikinä :). kissat on niiiiiin ihania ja rakkaita pehmopalleroita <3

 33. S
  20.1.2012 / 20:56

  >hih, hän on ikinuori pakkaus, mun muru <3ihana että pennuille löytyi kodit :)

 34. S
  20.1.2012 / 20:58

  >heh, siellä taustallahan hän möllöttää! haaveilee tosiaankin :D

 35. Anonymous
  21.1.2012 / 13:29

  >Itselläni on koira, koska en ole ikinä pitäny kissoista. Mutta nyt. Nuo sinun kissat. Ne ovat saaneet mieleni kääntymään täysin! Itselle tulee kissasta mieleen raapiva, koskettamista inhoava eläin. Sukulaisten kissat ollu semmosia. Mutta nämä sinun kissat vaikuttavat olevan ihan erilaisia, miten olet saanut niistä noin kilttejä? =D Haluaisin pari karvatonta kissaa, on ne vaan niin lutusia.

 36. S
  21.1.2012 / 16:34

  >heippa ja kiitos kommentista, piti se ihan miehellekin ääneen lukea :)mun täytyy kyllä sanoa, etten oo koskaan tavannu kissaa, joka inhoaa kosketusta ja vain raapii. ja monia kissoja on mun lähipiirissä; sekä sukulaisilla että ystävillä, kaikki erittäin ihmisrakkaita ja kilttejä. joten uskaltaisin sanoa, että nuo on melkoisen poikkeustapauksia nuo sun sukulaisten kissat. kissan luonne muodostuu pentuiässä. jos silloin kokee huonoa tai välinpitämätöntä kohtelua eikä tapaa paljon eri ihmisiä/totu vieraisiin, voi ne jättää kissalle jonkinasteisia traumoja. tai sitten on vaan eriluonteisia kissoja, onhan meitä ihmisiäkin moneen lähtöön ;).ihana kuulla että meidän kissoista on kuvien perusteella välittyny sellainen kuva, millaisia he oikeasti ovatkin, tosi kilttejä ja ihmisrakkaita, vanhempi varsinkin täysin sylikissa :D. jos häneltä kysyttäis, pitäis olla vuorokauden ympäri sylikkäin, välillä vain antaa murkinaa ja takaisin syliin :). toivottavasti saat jonain päivänä oman kissan, huomaat miten ne vie mennessään ja saavat lumoihinsa alta aikayksikön!

 37. Anonymous
  22.1.2012 / 19:16

  >(Olen sama heppu kun kirjoitti tuosta ettei ennen kissoista pitänyt)Niin, sukulaisilla on maatila, ja heiltä löytyy pari kissaa, molemmat jo parikymppisiä! Ja aina kun niitä olen yrittäny silittää, ne hyökkäävät :o Ehkä ne ovat hiirenkuvat silmissä aina :D Ja sitten serkun kissa, joka myös enimmäkseen ulkokissa, on myös sellainen, että se tuhoaa kaiken. Sitä ei kyllä koske kukaan! Ehkä se on vaan niin, että nämä ulkona enimmäkseen olevat kissat vain ovat kovin ärhäköitä, kun ei ihmiskosketusta niin usein saa? Nooh, jos itse tulen hankkimaan kissan jos toisenkin niin ne pysyy sisäkissoina, ja saavat jokapäiväistä rakkautta :D Koiranikin tainnut saada liikaa haleja ja pusuja…P.S melkein tippa linssissä luin joskus tekstejäsi, joissa kerroit kissasi kadonneen! Ja ikinä, en ikinä olisi uskonut, että minulle tulee elämssä vaihe jolloin olen suorastaan rakastunut kissoihin! Tämmöinen romaani tuli taas kirjoitettua :D-Jasmiiin

 38. S
  22.1.2012 / 19:46

  >en usko että tuo ulkokissa-teoriakaan pitää paikkansa :D, meidänkin kisut ulkoilee ja sukulaisillani myös maatila, heillä kolme ulkokissaa (siis vapaasti ulkoilevia) ja aivan ihanan kilttejä ovat! heidän yksi kissa on meidän nuoremman neidin emo :)että kyllä nuo sun sukulaisten kissat vaan jostain muusta syystä on tommosia hieman aggressiivisempia tapauksia, syitä vaikea tietää. melkeinpä aina kyllä syy on ihmisessä, jos kissan luonne muodostuu ärhäkkääksi tms. mut ihan rehellisesti sanottuna mun tuttavapiirissä sellaisen luonteen omaavia kisuja ei ole, että en usko et siitä tarvis huolta kantaa!voi onneks mä sain mun rakkaan murun takas <3 saa kirjotella romaaneja ihan vapaasti :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.