>Kommenttilomake

>

Tästä Bloggerin uudistuksesta kun nyt on ollu ihan hirmuisen paljon puhetta siellä sun täällä, niin otetaas nyt vielä kerran puheeksi. Ajattelin kysyä teiltä nyt, kumpi kommenttilomake on mielestänne parempi: 
se vanha tyyli, jossa kommenttilomake oli omassa erillisessä pikkuikkunassaan ja joka oli kyllä kieltämättä aika vanhanaikainen vai nyt tämä uusi, joka aukeaa samaan ikkunaan itse postauksen kanssa, ja jossa voi jokaiseen kommenttiin vastata yksitellen heti kyseisen kommentin perään? 
Jos teillä on ongelmia tämän uuden kommenttilomakkeen kanssa, joka nyt on sekä minun että monessa muussakin blogissa käytössä, johtuu ne suurimmaksi osaksi Internet Explorer -selaimesta. Tämä kyseinen selain aiheuttaa monia ongelmia yhdistettynä Bloggeriin, ei pelkästään tätä kommentointiin liittyvää, joten suosittelen lämpimästi selaimen vaihtoa. Itse olen käyttänyt Google Chrome -selainta jo yli vuoden, IE:n entisenä käyttäjänä olen Chromeen 100 % tyytyväinen! Erittäin toimiva, yksinkertainen ja nopea selain.
Näiltä suomenkielisiltä sivuilta saat ladattua itsellesi Google Chromen erittäin helposti ja nopeasti.
Lisäsin nyt tästä kommenttilomake-aiheesta kyselyn sivupalkkiin, olisi kiva jos ehtisitte siihen vastata :)


Ettei nyt näin lauantai-iltana ihan puuduttavaksi menisi jutut, niin voin kertoa et sen Villin Tiikerin lisäksi meiltä löytyy myös Leppoisa Leijona. Hänet saatetaan myös takkavastaavana tunnistaa. Vai onko se juttu sittenkin tämä tuoli, joka ikkunanurkkaukseen siirtämisen jälkeen sai heti tutun istujan/makoilijan?


Etäisyyskään ei ole este; olohuoneen toiselta laidaltakin katsotaan silmä tarkkana miten mies onnistuu takan sytyttämisessä… ”Pitäiskö mun olla tuolla auttamassa…” ;DTämä kisu on niiiiiin leppoinen, sekä luonteeltaan että turkiltaan <3 Äärettömän kiltti, antaa kaverin syödä omasta kupistaan ja on sitten itse ennemmin vaikka ilman kuin että estelisi. Onneksi me huomataan nämä tilanteet ja osaa hän kyllä sitten silloin tällöin ottaa vahingon takaisinkin (kuten kuvista päätellä saattaa ;))


Tarkkana ku porkkana!

Takkapuut oli kätevä kantaa sisälle Ikean sinisellä, isolla kassilla, tuumas mies. Sai kannettua ison määrän puita kerralla. Kiitos lukijalle vinkistä! :)
Nyt me nautimme takkatulesta ja lauantai-illasta! Toivottavasti tekin!

Comments

 1. Janet
  21.1.2012 / 20:28

  >Voi kun toinen on suloinen <3 Ja ihanan valpas :D Erittäin ihanaa lauantai iltaa teille!

 2. Soile
  21.1.2012 / 20:40

  >Ikea-kassilla minäkin aina leivinuunipuut haen; aivan mainio kassi siihen tarkoitukseen:) Kommentoinnista sen verran, että en ole kyllä minkäänlaista eroa tässä kommentin jättämisessä huomannut….ero on tuossa vastauksessa, joka on huomattavasti mukavamman näköistä tällä uudella versiolla; saa omaan kommenttiin vastauksen suoraan kommenttinsa alle:)

 3. Inanaa
  21.1.2012 / 21:00

  >IE on myös tietoturvaltaan kovin aukkoinen, joten jo siksi en itse käytä sitä laisinkaan. Enkä ikuna suosittele kellekään. Itse käytin Firefoxia pitkän aikaa, se oli hyvä. Nyt olen siirtynyt käyttämään myöskin Chromea ja toistaiseksi ihan ok on ollut. Safariakin olen kuullut kehuttavan eikä Operassakaan kai ole mitään vikaa. IE tosiaan kannattaa viskoa romukoppaan asap!Ihania kyllä noi teitin kissat. Ilmeet on niin hyviä. <3

 4. Anonymous
  21.1.2012 / 21:09

  >Ihana pulloposki <3 Luulis kyllä, ettei muovituoli ois kaikkein mukavin makuualusta…Meillä neidit makoilee missä vain, kunhan siinä on jokin pehmuste ;) Sain muuten yksi yö vessaan mennessäni meidän toisen neidin rysän päältä kiinni: istui tyytyväisen näköisenä pianon päällä -murr:/ Siellä ei siis todellakaan ole lupa hengailla. Tosin jotain tällaista olin jo vähän epäillytkin, kun kerran pianon päältä pölyjä pyyhkiessäni huomasi pianon päällä olevassa Kartellin kellon muovipinnassa ihan kuin pienen nenän jäljen. Nyt sitten syyllinenkin paljastui :)Kommentoinnista sen verran, että mulle on ainakin ihan sama, minkä kommettityylin jätät käyttöön, molemmat toimivat mulla ihan moitteettomasti. En käytä muutenkaan IE:ta, on tosi hidas. Meillä Mozilla Firefox toimii paljon paremmin ja nopeammin. Äänestin sivupalkissa kuitenkin tämän uuden puolesta, jossa vastaat suoraan kunkin kommenttiin. Ja eikös se tässä uudessa tyylissä ole niin, että jos haluan vielä vastata sun vastaukseen, sekin onnistuu siihen perään? Kätevää!-I-

 5. S
  21.1.2012 / 21:15

  >joo tää nuorempi neiti nukkuu aina kaikista kovimmilla alustoilla, ihmettelen itekki :Dnenän jälki kellossa, haha! näkisit meidän keittiön ikkunan, siinä on varmaan sata nenun jälkeä, kaikki samalla korkeudella :D. siinä on vaan niin kiva istuskella, keittiön tasolla, ja katella ulos :Pjuu tässä tosiaan voi käydä ikään kuin suoraan keskustelua yhden kommentoijan kanssa ja voihan siihen osallistua toki muutkin, et siis lukijat voi keskenään kommentoida toisten kommentteja, jos tulee jotain mieleen :)

 6. S
  21.1.2012 / 21:16

  >kiitos Janet :) ihanaa ja mukavaa illanjatkoa sinnekin!

 7. S
  21.1.2012 / 21:18

  >mäkään en oo, tosin mä käytän tätä Chromea, kuten muistaakseni sinäkin ;). munkin mielestä tää vastaussysteemi on kiva, oon oottanu tätä monta kuukautta :D. jotenki nopeaa ja helppolukuisempaakin mielestäni!

 8. S
  21.1.2012 / 21:20

  >Inanaa: niin on, se on just suurin syy miksi sitä ei kannata käyttää!!joo mäki oon joskus käyttäny Operaa ja mies käyttää meillä Mozillaa, neki molemmat hyviä!

 9. Anonymous
  21.1.2012 / 21:25

  >Joo, sama juttu meillä olkkarin ikkunan kanssa: alareunasta n. 40cm korkeuteen koko ikkunan leveydeltä ihan täynnä nenän jälkiä, kun neidit istuvat ikkunalaudalla. Ja siitä ikkunastahan ei tietenkään näe ulos ilman, että nenän on siinä kiinni :D-I-

 10. M
  21.1.2012 / 23:45

  >Aivan ihania teiän kissat! Tosi tarkkana täytyy olla, ettei vaan mee lämmöt mönkään :) Ikea-kassi taitaa olla melko klassikko tuossa puunkantohommassa, se kyllä kestää :) Hassua kun tajusin vasta nyt, että muidenkin kissat jättää nenun jälkiä ikkunoihin! Mietin vuosia sitten, monen vuoden ajan, että mistä ne ilmestyy, kunnes yhtenä vapaapäivänä näin syyllisen itseteossa ikkunalaudalla :) Aikaisemmassa asunnossa ei tosiaan ikkunalautoja ollut.

 11. Anonymous
  22.1.2012 / 00:02

  >sulla on niin ihanat kissat, näitä kissa kuvia vois tuijotella vaikka kuinka pitkään!Ja välillä saa hyvät naurutkin näistä ihanista ilmeistä hihihh! Haluaisin kissan, mutta mieheni ei taas halua eikä edes lähipiirissä ole ketään kellä oisi kissa jota voisi välillä "lainata" niin nämä kuvat kyllä piristävät paljon :) itse sain kissan kun olin viisi vuotias ja meillä oli erittäin vahva side, se oli jotain uskomatonta muistelen yhteisiä vuosia lämmöllä. Se että jos sisinkin luvan mieheltäni ottaa kissan niin en tidä pystyisinkö kuitenkaan kokemaan enää sitä tunnetta kun menettää jotain niin rakasta…(koska se päivä kuitenkin tulisi) -Jonna-

 12. Anonymous
  22.1.2012 / 01:53

  >Ihanan pyöreä kisuli :)T: Eräs jolla kaksi kissaa, toinen sellainen 8 kiloinen mörrikkä :)

 13. S
  22.1.2012 / 10:05

  >eipä tietenkään, siihen täytyy kunnolla nuuskuttaa :D

 14. S
  22.1.2012 / 10:07

  >niin on :)). heh, meillä niitä jälkiä tulee vaikka sisällä ei ikkunalautoja olekaan :D aina nenästä piirtyy ikkunaan pari rinkulaa!

 15. S
  22.1.2012 / 10:09

  >hih, hänellä on niin tuuhea turkki :). vaaka on tuskin neljää kiloa! silitykset teidän kisuille :)

 16. S
  22.1.2012 / 10:16

  >voi kiitos ihanasta kommentista Jonna! kiva et tykkäät kissajutuistani :). kyllä sun mies haluaa kissan, hän ei vaan vielä tiedä sitä koska ei oo niin hyvin tutustunu kissoihin! ei muuta ku haet ihanan kisupennun, hän ei siitä sen jälkeen luovu mistään hinnasta! ;Dtottakai aina joutuu luopumaan, se on selvä. mutta mun mielestä elämää ei voi elää tuolla ajatuksella, elämästä pitää nauttia ja nämä kisut tuo ainakin meidän elämään niin paljon iloa ja rikkautta päivittäin ettei mun elämä ois sama ilman heitä <3. ajattelen aina siten, että eihän lapsiakaan olla hankkimatta sen vuoksi, että ne ehkä jonain päivänä kuolee… tiedän kyllä sen tuskan mikä lemmikin menettämisestä seuraa ja tuun musertumaan aivan täydellisesti, jos/kun nämä kissat menetän. silti en kadu päivääkään että mulla on ne, nautin joka hetkestä <3

 17. Sirutuuli
  22.1.2012 / 10:27

  >Mie tykkäisin uudesta versiosta kommentoinnissa myös omassa blogissani. Yritin laittaakin sen, mutta siinä teksti on niin pienellä, ettei siitä meinaa saada selvää. Enkä löytänyt kohtaa, jossa fontin koon voisi vaihtaa.Ja toiseksi IE reistailee, testasin senkin, joten jätin ponnahdusikkunan.

 18. Hanna ★
  22.1.2012 / 11:43

  >Kiitti S vinkistä vaihtaa selainta! Nyt pääsen taas kommentoimaan ja omankin blogin vastaus namiska toimii kuin unelma =)

 19. Susu
  22.1.2012 / 11:55

  >Kommentoinnissa mielestäni molemmissa versioissa on puolensa. Tätä on kiva lukea kun vastaukset näkyy heti tekstin perässä ja on jotenkin selkeämpi. Toisaalta ponnahdusikkuna on siitä kätsy että ei tarvi painella back näppäintä vaan ruksista saa vaan ikkunan kiinni ja voi jatkaa lukua siitä mihin jäi, kun mä en yleensä avaa pelkkää yhtä blogitekstiä vaan aina koko blogin. No, tästä sepustuksesta ei taida ottaa selvää kukaan mut siis molemmissa on hyvät puolensa :)

 20. Aikku
  22.1.2012 / 12:02

  >Kylläpä pitää olla tarkkana! Teijän molemmat kissat on kyl niin ilmeikkäitä ja hyväturkkisia!<3 Aina tulee hymy huulille kun niitä katsoo…Parempi mun mielestä näin uudistuneena, ja onhan se sullekin helpompi kommentoida heti jokaisen kommentin jälkeen.

 21. S
  22.1.2012 / 15:43

  >no höh, mut selaimen vaihto tosiaan auttaa, jos tämän uuden haluat :)

 22. S
  22.1.2012 / 15:47

  >voi miten ihanaa, ole hyvä vain :)) <3

 23. S
  22.1.2012 / 15:52

  >aivan, allekirjoitan täysin noi kaikki mitä mainitsit :). joka asialla on plussat ja miinukset!

 24. S
  22.1.2012 / 15:54

  >heh, niiden turkit on kyllä ihanan pehmoiset, tekis mieli silitellä koko ajan! joo mun työtä tämä on kyllä helpottanu :))

 25. Liinu
  22.1.2012 / 22:41

  >Onhan tämä uusi kommentointitapa selkeämpi. Sen vain ajattelin mainita, että mulla on tämän vaihdon myötä alkanut teksti itsestään scrollautumaan sivun loppuun. Tämä siis tapahtuu vähän ajan päästä siitä, kun olen postauksen avannut ja se tapahtuu vain kerran. Ei se nyt mikään iso työ ole uudestaan sitä kohtaa etsiä mihin on jäänyt, mutta mietinpähän vaan mistä se johtuu. Selaimena mulla on Mozilla. Toivottavasti tästä selittelystä saa jotain selvää :)

 26. S
  22.1.2012 / 22:50

  >juu ymmärsin mitä tarkoitat :) pari muutakin on sanonu samaa, mut kaikilla noin ei käy, mulla itelläkään ei. en kyllä tiedä mistä johtuu, aina tää Blogger jollain tavalla on sekoillu :/

 27. ~Suvi~
  25.1.2012 / 10:21

  >Mun mielestä nyt on hyvä! Itekkin oon perustamassa blogia, kun saan vähän pohjia tehtynä. Voinko linkata sen sulle, jos kiinnostaa:?:)

 28. S
  25.1.2012 / 17:56

  >linkkaa ihmeessä! kävin jo pikkasen kurkkaamassa ja huomasin hauskan sattuman: me vietetään synttäreitä samana päivänä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.