>Uutta ruokailutilaan

>

Ennen kosmetologille menoa pyörähdin pikaisesti Pentikillä ja se totisesti kannatti! Oon jo kauan miettiny, et ois ihana löytää jotku kivat harmaat tabletit ruokapöydälle. Jotku helppo pitää puhtaana -tyyliset, ei kankaiset, jotka on usein sitten rutussa… Harmaat tabletit tois kivaa vaihtelua niiden mustien rinnalle, jotka enimmän ajan vuodesta ruokapöydällä ovat.
Ja siellä Pentikillähän ne oli! Täydellisen sävyiset!

Ja mikä parasta vaihtelunhaluiselle: näitä voi käyttää molemminpäin! Toinen puoli on vaaleampi, se käyttöön keväämmällä :)

Tykästyin näihin niin kovasti et toivon hartaasti ettei ne ikinä kulu!
Ja taas tuli hämmästeltyä sitä, miten suuri vaikutus näinkin pienellä asialla kodissa on :)

Havaittavissa kyllästymistä sisustusjuttuihin?

On se muuten kumma et tästä divaanin ja seinän välistä on pakko kulkea ruokakupille! Olohuoneesta keittiöön pääsis niin paljon helpommin divaanin toiselta puolen… Mut ku ei, se on mentävä tästä kymmenen sentin rakosesta! Kisuista öh, hieman pyöreämmän muotoinenkin vetää vain mahan sisään ja syöksyy :D


On niin mukavaa ku toisen puolen kyljen karvat jää divaanin päälliseen ja toisen kyljen verhoihin!

Lähemmin tarkasteltuna näkee et tästä on kuljettu! Onneks on teippiharjat!

Taidanpa samantien laittaa raon umpeen, vaikka divaani vähän hassulta sitten näyttääkin aivan seinässä kiinni…


Pöytä näytti vähän liian paljaalta aluksi, joten hain kaupasta vielä pari kimppua tulppaaneja. Ihanat sävyt nämä kaksi yhdessä ja erikseenkin vai mitä :)

Tulppaaneilla sai kivasti sen pisteen iin päälle!Sit vielä vähän muutakin vaaleanharmaata esille:

Kirpsakkaa keskiviikkoa! Täällä -21 ja löytyypä sen johdosta yks ADHD…
Laservaloleikki on paljon käytössä näillä pakkasilla ;)

Comments

 1. Hanna
  15.3.2012 / 16:56

  >Nuo tabletit on tosi kivat, minulla on samat turkoosina, mikäli nuo on ne vinyylitabletit? Ite en ensin raaskinut ostaa, mutta laitoin sit miehen asialle kun meni viikon päästä asioille ja toi se mulle sieltä yllärinä maljakonkin ja siihen sellaisen tuikkutelineen. En vain raaski käyttää maljakkona ku on niin kaunis ja yksinkertainen ihan kynttilällekin sen tuikkutelineen kanssakin. Täytynee ostaa toinen ihan vain maljakoksi :) PartyLite fanina ja konsulttina huomaan että sinulta ei kyseisiä tuotteita löydy. Etkö kenties ole vielä niitä "löytänyt" vai eivätkö muuten vain ole makuusi?

 2. Hanna
  15.3.2012 / 17:08

  >Tosi kivat nuo tabletit, mulla on samanlaiset mutta turkoosit. Ite en raaskinut niitä ostaa, mut miehellä tuotatin kuitenkin sellaset kun kävi asiolla viikkoa myöhemmin ja sain vielä yllärinä maljakon ja siihen sellasen tuikkutelineen. Täytynee ostaa toinen maljakoksi kun tykkään myös siitä kynttiläsomisteenakin.Pentikillä olis ollut ihanat turkoosiraidalliset tyynynpäälliset koristetyynyille mut hintakin melko ihana kun olisin useamman tarvinut, joten jäi sinne liikkeeseen.Tuleekohan nää kommentit sulle kaksi kertaa kun ei anna tyhjästä viestistä siirtyä googletiliin ja kun on viestin kirjoittanut ja sit siirtyy sinne niin viesti katoaa ja joutuu uusiksi kirjoittaa. Vai enkö mä vain osaa :) pitäsikö kenties käyttää tota preview kohtaa? :)

 3. S
  15.3.2012 / 19:58

  >juu ne vinyylitabletit nimenomaan, tykkään kovasti!Partylite-tuotteita en tosiaan omista, en oo koskaan ollu edes kutsuilla :D en ehkä sit vaan lämpene niille tuotteille, tosin en niitä edes tunnistaisi vaikka näkisinkin, joten en voi oikein mielipidettäkään niistä sanoa :)

 4. S
  15.3.2012 / 20:00

  >tää kommentti tuli kolme kertaa, mut julkaisin nämä kaksi ku näissä oli eri kysymyksiä :). en tiedä sitten missä vika tuossa kommentoinnissa, höh :/. mä ite oon yleensä tuolta blogin oikeasta yläkulmasta kirjautuneena google-tiliini, joten kommentointi on helppoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.