>I’m coming home, I’m coming home…

>

Vai pitäiskö sanoa I’m FLYing home ;)


Kartellin FL/Y on nyt sitten ostettu, tilasin sen Stockmannin verkkokaupasta. Kiva lukija HannaKoo muistutti minua siellä käynnissä olevasta alesta, joka on voimassa vielä huomisen! Ja koska aleprossa oli jopa -20 %, ei ostokset jääny pelkästään tähän upeaan valaisimeen, kröhöm
Kiitokset kaikille niille, jotka näki vaivaa ja jätti viestiä edelliseen postaukseen! Heti taas niitä luettuani ajatukset selkeni täällä päässä :))


Tämä kuva ihastutti, senpä vuoksi lainasin sen tänne blogiinkin!Tilasin valaisimen tässä upeassa vaaleansinisen sävyssä:

No ei!


Valkoisenahan se ostoskoriin päätyi! (Menikö joku lankaan? ;))

Eli vinkkinä vain muillekin; jos mielii jotain Stockmannilta niin ei muuta kuin alennusprosenttia hyödyntämään :)


Nyt mä lähden päiväunille, se on varma! Tapaamisiin :))


P.S. Onko teillä lunta? Meillä siis, no, ei juuri yhtään! Ei varsinkaan niin paljo et sitä ulottu polviin asti ku kömpi autosta tielle ja tieltä ovelle… Puhumattakaan parista raitahaalarista, joilla ei näkyny ees jalkoja! Yhtä pötkylää molemmat! Tää on niiiiiin saunapäivä.

Comments

 1. M
  28.2.2012 / 17:17

  >Itsekin tilasin saman valaisimen Stockan alesta ruokapöydän ylle viikko sitten, nyt se pitäisi vaan hakea postista (ja saada sähkärit vetämään kattolamppujen sähköt loppuun!) :) Ehkä se pitää laittaa roikkumaan kattoon vaikkei sitä päälle saakaan ihan vaan blogikuvia varten… Kiva ja pelkistetyn se kyllä tyylikäs on, sopii varmasti teillekin hyvin!

 2. L
  28.2.2012 / 17:22

  >No niin, hienon lampun tilasit ja just oikeen värinkin. ;) Meillä on lunta vaikka muille jakaa.. Saunapäivä täälläkin. ;) Laitoin vihdoin kuvia bloogiini, joten käyppä kurkkaamassa. :)

 3. Anonymous
  28.2.2012 / 17:38

  >Täällä meilläpäin lunta on toosi paljon! Siitä kun pääsisi eroon, en ole lumen ystävä >.<Mä menin totaalisesti tohon lankaan, että otit sinisen. Kattelin kuvaa ja ajattelin: ''Onhan tuokin nätti'' Mut sitte alla olikin No ei! :DJotenki arvasin että valkosen tilaat, se on niin sun väri sisustuksessa!-aNo

 4. J
  28.2.2012 / 18:46

  >Hei hienoa että tilasit sen! Mä menin hetkeks lankaan tuossa värivalinnassa, vähän aikaa mietin että oho..! ;)Joo minäki tilasin alen aikana Bourgien kirkkaana!! LOVE IT!

 5. Anonymous
  28.2.2012 / 19:12

  >Onnea uudesta valaisimesta ;) vaalean sininen ei kyl mennyt läpi ;D Joo, lunta on niin maan hirveesti, et oli pakko tulla töistä kotiin bussilla… (yleensä kävelen 25 min työmatkan edes takaisin) Voih kun tulisi jo pyöräily kelit !!! Eipä täällä halunnut vanhin kisu valkoisen aineen takia ulos ollenkaan, hengattiin vaan hetki rappukäytävässä :D T: Niina ja 4kisua

 6. Anonymous
  28.2.2012 / 19:56

  >Hyvä valinta! Mäkin tilasin Stoccan alesta Artekin valaisimen uutta kotia silmällä pitäen, tänne vanhaan en sitä enää asenna. Lamppu laatikoineen oli jäänyt työhuoneen lattialle ja mies kyseli, et mikä laatikko täällä on. Voit varmaan arvata ilmeen, kun sanoin, että siinä on lamppu uutteen kotiin ;D Totes vaan, et jos nyt ens saatais vaikka ne puut sieltä tontilta kaadettua ja edes pohja taloon (kauppakirjakin tontista kirjoitetaan vasta perjantaina):) Mähän siis oon jo sisutanut koko uuden kodin ja muitakin hankintoja sinne on vaatehuoneessa odottamassa, kun olen mm. Artekin ja FDS:n aleista ostanut :D Mut eiks se meekin niin, et hyvin suunniteltu on puoliks tehty?Voin nähdä silmissäni näyn, kun teidän raitakaverit kahlaavat lumihangessa :D Ja joo, lunta on täälläkin taas viime yönä tullut, nyt rupeis jo piisaamaan!-I-

 7. Anonymous
  28.2.2012 / 20:04

  >Kiitos vinkistä. Olen kyttäillyt juurikin tuota valkoista Flyta kotiini jo jonkin aikaa. Ja NYT se on tilattu myös Stoccan alesta. On niin kiva saada jotain uutta kotiin. Hyvää alkavaa maaliskuuta ja jatka ihastuttavaa blogiasi. T: Tiia

 8. Marika
  28.2.2012 / 20:24

  >Heh, puoleksi sekunniksi menin lankaan mutta heti kyllä järki sanoi että ei vaaleansinistä teille;)Joo ei täälläkään yhtään lunta ole…. Eikä ajoradat niin uramöykkyjä täynnä, että 50 kaupunkivauhdissa saa olla sydän kurkussa milloin kolisee, eipä joo,

 9. S
  28.2.2012 / 22:48

  >ai kiva! pitääpä tulla katsomaan milloin saat sen paikoilleen :))

 10. S
  28.2.2012 / 22:49

  >kävin kurkkaamassa jo iltapäivällä, ihanaa keväistä keltaista sulla siellä ja kauniita mustavalkoisia tekstiilejä :P

 11. S
  28.2.2012 / 22:50

  >täälläkin ihan valtavasti, ei enää mahdu mihinkään ja koko ajan sataa lisää… vaikea tehdä lumitöitä, sanoo mies ;)ai menit vai :D hyvähyvä!

 12. S
  28.2.2012 / 22:52

  >heh :Dalet kannattaa aina hyödyntää, ehdottomasti!

 13. S
  28.2.2012 / 22:52

  >kiitos Niina! höh, taidat tuntea mut liian hyvin ;Dulkona tai rappukäytävässä, sama asia :D

 14. S
  28.2.2012 / 22:56

  >kiitos, sain hyvät naurut :D. miehet, kaikkeen ne joutuukin meidän naisten takia :D. mut hei, kerronpa tässä samalla et mä ostin tähän meidän kotiin ruokailuryhmän tuolit ja baarijakkarat eikä kivijalkakaan ollu vielä pystyssä :DDja joo joo, niin juuri se menee! ja pitää mielen virkeänä ku ostelee pikkuhiljaa. niin eikä kerralla tunnu sitte niin pahalta menoerältä ;)

 15. S
  28.2.2012 / 22:57

  >mahtavaa! onnea uudelle valaisimelle :) alet kannattaa aina hyödyntää ;)ja voi, kiitos samoin sinulle!

 16. S
  28.2.2012 / 22:58

  >:Djoo nää on vaarallisia ajokelejä nää, aamullakin oli näkyvyys aika lailla nolla ku päästelin töihin…

 17. Anonymous
  28.2.2012 / 23:17

  >No juuri näin! Aattele ny, jos ostaisin kaikki uudet valaisimet ja String-hyllyköt ym. samalla kertaa -miten valtavalta se hinta tuntuiskaan! :) Ja hei, nää mun ostot on kaikki ollut alessa, eiks se jo ole lieventävä asianhaara? :D Nämä kaikki tuotteet on vielä sellasia, jotka ei ihan joka kuukausi ole alessa.Missä sä jemmasit tuoleja rakennusajan? Mä aattelin kysyä mun vanhemmilta, josko saisin heidän nurkkiin viedä uutta kotia odotellemaan.-I-

 18. Anonymous
  29.2.2012 / 13:49

  >minä sain jo sydänkohtauksen että täh, vaaleensininen, mitä mulla on menny nyt ohi! mutta valkonen on kyllä teille just passeli :) laitahan sitten kuvia tänne meidän ihasteltavaksi kun oot saanu sen viriteltyä!-Nekku

 19. S
  29.2.2012 / 14:33

  >:D ilman muuta laitan kuvia! :)

 20. S
  29.2.2012 / 14:35

  >no niinpä, you did good girl! ;)meillä oli entisessä kodissa ulkovarastot, sellaset häkkivarastot siis. se olikin sit täytetty jokaista nurkkaa myöten erittäin tehokkaasti :)

 21. Sansai
  1.3.2012 / 23:53

  >Haha, kyllä pariin kertaan luin ton, että et kai tosissaan :D Onneksi scrollasin alaspäin ja totuus paljastui ;)

 22. S
  2.3.2012 / 00:01

  >:D kaunis tuo vaaleansininen on, tosi kaunis! mut meidän kotiin ei kuitenkaan ole tulossa, rajoittaisi liikaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.