Pieni kiitos

 

Halusin muistaa teitä lukijoita jotenkin pienesti ja ennen kaikkea kertoa, etten ole unohtanut, miten tuitte meitä viime kesänä vanhemman kisun ”omatoimikesäloman” ajan ;). Näin nimittäin yksi päivä tuossa postaukseni alareunassa noiden viiden You might also like -postauksen joukossa näitä karkuri-aiheisia juttuja ja menin lukemaan… Itkuhan niistä tuli ja varsinkin niistä teidän sydämellisistä kommenteista! Olin silloin kuin jossain horroksessa, mielessä vain ja ainoastaan hätä kisusta, etten tosiaan ihan normiolotilassa kommenttejanne lukenut… Toisin kuin nyt!
Senpä vuoksi tällainen pieni kiitos, ei tällä kertaa rahallisesti kovin arvokas, mutta toivottavasti ajatus on tärkein.ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.
Eli siis joku tähän postaukseen kommentoineista voittaa tämän herkuttelupaketin itselleen!
Suussasulavia suklaita, kahdenlaisia servettejä sekä Pentikin vanilja-tuikkukynttiläpaketti.
Myöskin huominen naistenpäivä (miehet ho-hoi!) on paikallaan tämän kisan käynnistämiseen :))


Jokainen voi osallistua yhdellä arvalla, myös anonyymit jättäessään itsestään tunnistettavan nimimerkin. 
Toivoisin, että osallistumiskommentissanne auttaisitte mua eräässä asiassa! 
Mun pitäis yhtä juttua varten kuvailla blogiani parilla-kolmella lauseella, joten olisiko teillä tähän hyviä ideoita? Eli mihin kategoriaan mielestänne blogini lukeutuu? Miten kuvailisitte blogiani lukijan näkökulmasta tms.?
Kiitos avustanne ja onnea tähän pieneen kisaan, joka päättyy ensi maanantaina 12.3. klo 18.

Comments

 1. Paula
  12.3.2012 / 14:06

  >Ihana arvonta ja palkinto <3Kuvailisin tätä lifestyle- ja sisustusblogiksi. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja minusta on ihana, kun olet selkeästi löytänyt ja rajannut oman tyylisi kirjoittaa. Blogisi on koko ajan pysynyt samantyylisenä, eikä koskaan ole tarvinnut pettyä uusiin postauksiin. :) Olet inspiroiva bloggaaja!

 2. Anonymous
  12.3.2012 / 14:13

  >HeiInspiroiva, kaunis koti :)Suvi

 3. Misty
  12.3.2012 / 16:41

  >Ihana seurata sisustus-lifestyleblogiasi, johon kuuluvat myös niin söpöt kisuliininne =) Osallistun arvontaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.