Rakkain esine

 

Tämä oli kyllä erittäin vaikea! Monta ajatusta tälle aiheelle soin, mutta en keksi nimetä tähän mitään yksittäistä esinettä, en sitten millään.
Rakkain esineeni sisustuksessa… Tuntuu, että niitä on niin monia. Moni esine on mulle jollain tavalla rakas ja tärkeä sen vuoksi, millaisia muistoja tai merkityksiä niillä mulle on. Sitten kuitenkin tulee mieleen ajatus, et voiko esine olla rakas… Onko se kuitenkin vain tärkeä… Ja huom! Nyt puhutaan siis esineistä, ei ihmisistä. Näitä kahta asiaa ei luonnollisesti voi edes verrata toisiinsa. 
Mutta siinä yhdyn moniin muihin ihmisiin, että kyllä esineistäkin voi tuntea jonkinasteista onnellisuutta, olematta kuitenkaan liian pinnallinen. Tuollaista esineistä kumpuavaa onnellisuutta on mahdollisuutta tuntea silloin, kun elämässä on kaikki perusasiat kunnossa. Mutta heti jos joku perustavaa laatua oleva asia elämässä horjuu (esim. läheisiä koskettava asia), menettävät kaikki materialistiset asiat merkityksensä. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan :)


Niinpä vastaankin tähän niin, että mulla on kodissamme useita tärkeitä esineitä: rahallisesti hyvin vaihtelevia eli rahalla tässä ei ole merkitystä. Kuten esim. Astia-postauksessani näkynyt muki, mm. se on mulle tärkeä eikä sen arvoa voi mitata rahassa. Pyrin sisustamaan kotiamme niin, että joka huoneessa on jotain mieluisaa; silmää miellyttävää ja hyvää oloa tuottavaa, mutta mihinkään järjestykseen en niitä osaa laittaa.

On vain niin ihanaa tulla kotiin, jossa kissat odottaa, istahtaa hetkeksi sohvalle rauhoittumaan ja nauttia näkymistä. Tällainen tunne on tärkeää jokaisen saada omasta kodistaan. 
Ja jos mahdollista, katsoa muutama rästijakso Emmerdalea ;)
Näin alkaa nimittäin mun vapaiden vietto tänään!


P.S. Suoritin arvonnan taas kerran, nyt kolmas kerta toden sanokoon!
Voittajaksi kone arpoi Kaisan:

Aika uutena blogisi lukijana kuvailisin blogiasi lämminhenkiseksi ja paikaksi, jonne on mukava aina tulla! Täällä jotenkin mieli lepää ja rentoutuu :) Ja osallistun tietenkin hienoon arvontaan!

Comments

 1. Sari
  19.3.2012 / 18:02

  >Rakkain esine, apua!Kihla- ja vihkisormukset. Oma moottoripyörä…. New Wave-astiat… En kyllä pysty sanomaan tähän mitään mikä olisi kaikista rakkain esine. :-)Rakkaista esineistä esim. sisustusesineistä tulee kokonaisuudessaan rakas = oma koti!

 2. J
  19.3.2012 / 18:42

  >Siis jes! Joku muukin katsoo Emmerdalea! :D Se nyt näin ensimmäisenä tuli mieleen :)Itsekin ajattelin ryhtyä tähän sisustuskuvahaasteeseen ja tämä aihe on kyllä vaikea. Mutta tosi hyvin kyllä valitsit, minunkin mielestä tuo on erittäin tärkeää! Toivottavasti arpajaisvoittaja jo löytyy..!

 3. S
  19.3.2012 / 21:15

  >sisustukseen liittyen rakkain esine Sari :)viimeinen lause on hyvin sanottu!

 4. S
  19.3.2012 / 21:16

  >ilman muuta kattoo, tosi huippu sarja! oon kattonu sitä varmaan 15 vuotta :)ryhdy ihmeessä tähän haasteeseen, tää on hauska!

 5. L
  19.3.2012 / 22:47

  >Emmerdale on niin huippu hyvä sarja. Oon ihan koukussa siihen. ;)

 6. S
  20.3.2012 / 08:45

  >se on! koukussa täälläkin ja tämän päivän aloitan katsomalla taas muutaman rästijakson, reilu kymmenen jaksoa katsomatta :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.