Pääsiäiskoristelua

 

Pääsiäinen lähestyy! Perinteisin pääsiäisen väri taitaa olla keltainen, mutta mikä väri tekee pääsiäisen sinun kotiisi?

Mitenkään kovin suuresti meidän kotona pääsiäinen ei yleensä näy, mutta kyllä jotain pientä tästäkin juhlasta kertovaa esille pääsee. Aika lailla samoin koristuksin kuin viime vuonna, niitä kuvia näet mm. Pienesti pääsiäistä ja Pääsiäisvalmisteluja -postauksistani. Myöskin Valkoista ja turkoosia, kesämielellä!-postaukseen tuli raapustettua muutama sananen pääsiäisestä. 
Koska sisustaminen on kuitenkin yksi lempiharrastuksistani ja tosi lähellä sydäntäni, tuon toki jotain keväisen pääsiäistä tänäkin vuonna kotiimme mielen (lukiko joku että miehen :D) ja silmän iloksi. Ei pääsiäistä nyt sentään jouluun voi verrata, mutta ainahan nyt jotain pientä koristusta saa olla, juhla kun on… ;)
Surffailin yks päivä netissä pääsiäisideoita tiiraillen ja päädyin Martha Stewartin sivuille, josta tämän postauksen kuvat on lainattu. Joskus on mukava etsiä inspiraatiota kuvista, vaikka ei mitään ideoita niistä suoraan lainaisikaan. Mutta pääsee ainakin kivasti tunnelmaan :)  

Tänään tuli tehtyä kuin vahingossa eräs ihana löytö pääsiäiseksi! Jotain sellaista, jota voi käyttää muulloinkin kuin pääsiäisenä. 
Ja tulipahan leveälehtinen pääsiäisohrakin (murmelit tykkää) samalla ostettua, terkkuja vain shoppailukavereilleni! :))

Olispa hauskat tällaiset pupuksi taitellut lautasliinat, heh! Mut ei ehkä mun kärsivällisyydellä :P. Jos joku kiinnostui, niin täältä löytyy englanninkieliset ja kuvalliset taitteluohjeet.

Meidän kodin pääsiäinen on jo siis suunniteltu, ehkä tällä viikolla jo osaa siitä toteuttamaan :)

Luvassa mm. kirkasta keltaista, limeä ja hempeitä pastellinsävyjä. Melkoinen väriskaala siis! Yritän ehtiä lähipäivinä valokuvaamaan ja tuomaan tänne teille pientä kurkistusta.

Nyt sauna lämpenemään ja kotoilua; tuntuu superihanalta iltavuoroputken jälkeen!

Comments

 1. sanna
  27.3.2012 / 20:11

  >Meilläkään ei yleensä pääsiäisenä kauheasti koristella, mutta tällä kertaa olen inspiroitunut ihanista pastellin sävyistä :)

 2. Heli
  27.3.2012 / 20:31

  >Meillä keltainen väri tuo pääsiäisen kotiimme. Hirveesti se ei kumminkaan meilläkään näy. Muutama narsissi, rairuohoa ja tipuja -ne riittää! Niin, ja tietysti kasa suklaamunia! ;)

 3. kristiina
  27.3.2012 / 21:47

  >Kiitos vinkistä, meillä on ensi pääsiäisenä tuollaiset pupu-lautasliinat. Etsin aina uusia ja tälläistä en ole vielä aiemmin kokeillut. Vielä kun löytäisi ohjeen joutsenlautasliinan tekemiseen, ei pääsiäiseksi, mutta muuten.

 4. S
  27.3.2012 / 21:52

  >pastellinsävyt on tosi kauniita, ei ihme että nyt niin suosiossa :)

 5. S
  27.3.2012 / 21:53

  >suklaamunat on ne tärkeimmät :P niissäkin lempparit on ne pastellin sävyiset :D

 6. S
  27.3.2012 / 21:54

  >oi ku kiva! varmasti tulee kiva yksityiskohta kattaukseen :) joutsenlautasliinat ois kyllä tosi upeat ja jotenkin herkät samalla :))

 7. mapela
  28.3.2012 / 07:55

  >Oi miten ihania kuvia <3 Itse en ole koskaan noin kovasti panostanut pääsiäisen koristeluihin. Tulppaanikimppu ja pari kulhoa pääsiäismunia ovat normisettiä…

 8. Anonymous
  28.3.2012 / 08:00

  >Ekaa pääsiäistä uudessa kodissa ei huomaa, koska meikä lähtee ystävien kanssa sunnuntaina vihdoinkin sinne NYKIIN ;D Täytyypi katella onko siellä päin maailmaa pääsiäis meininkejä ;) Kisuja on jo nyt hiRRRRvee ikävä, vaikka hoitoon menevät vasta la ilta (niin myöhään kuin mahdollista…)T: Niina ja 4kisua

 9. S
  28.3.2012 / 09:49

  >en minäkään :) aika lailla samalla kaavalla mennään täälläkin!

 10. S
  28.3.2012 / 09:53

  >voi mahtavaa, nyt se matka on koittanut! oikein ihanaa, ansaittua ja ikimuistoista lomaa (jos ei olla "puheissa" ennen sitä)!!! :)tiedän tuon ikävän kisuja kohtaan, se on läsnä joka päivä ku oon pois heidän luotaan <3 :Dkyllä kisut pärjää ja ihanaa et heitä on 4: seuraa toisilleen. yritä vain nauttia matkasta täysin rinnoin ikävästä huolimatta :)

 11. Anonymous
  28.3.2012 / 10:06

  >Keltainen on se pääsiäisen väri, mutta toisaalta se on minulla myös yleensä jo kevään väri eli aurinko kun alkaa paistamaan, on PAKKO saada keltaista kukkien, kynttilöiden, servettien ja tänä keväänä Pentikin keltaisten Gardenia-tyynyliinojen muodossa. Joskus näin pääsiäiskattauksen, joka oli tehty kelta-mustalla Teema-astiastolla ja oli muuten makee! Vihreästä en välitä kuin viherkasveissa, mutta keltaisen himo on minulla todellisuutta keväisin. Keltainen ja pinkki/fuksia/v.punainen on myös silmääni sopiva yhdistelmä. Miten voikaan tulla onnelliseksi kun näkee Marimekon pientä unikkoa kelta/fuksian värisenä servettinä =DSanna

 12. S
  28.3.2012 / 10:50

  >mä kans viime keväänä eka kerran ihastuin keltaiseen, tulppaanien muodossa. nyt tänä keväänä oon laajentanu servetteihin :Dkeltainen-musta-valkoinen on kyllä tosi upea yhdistelmä! ja tiedän tuon tunteen kun näkee jotain aivan ihanaa ja mieluista :))

 13. Anonymous
  28.3.2012 / 20:15

  >Kiitos ihanasta matka toivotuksista,nautimme tyttöjen kanssa nykin vilinästä ;D T: Niina ja 4kisua

 14. S
  28.3.2012 / 22:14

  >:) odotan jo innolla ku palaat ja tuut kertoon matkakuulumisia, hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.